BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Tech21 D30 Band Clear & Leather Case

Image Hosted by PicturePush

Volgens mij heb je na het lezen van de titel van dit artikel nog geen enkel idee waar ik het over ga hebben. Nou, ik zal het je even vertellen. Vorige week kreeg ik een Impactology kit en een Impactology iPad hoes van Tech21 thuis gestuurd. Impact….wat?!

Volgens het bedrijf is impactology de wetenschap van impact-bescherming, waarbij unieke grondstoffen worden toegepast in beschermingsproducten. Het is een nogal gecompliceerde productieproces, maar het resulteert wel in zeer goede bescherming tegen vallen en botsen.

Van je telefoon of tablet uiteraard. Er bestaat nog geen impactology die ons lichaam met een onopvallend materiaal kan beschermen tegen vallen en stoten. Helaas…

Image Hosted by PicturePush

Image Hosted by PicturePush

In de kit zit o.a. een Impact telefoonhoesje voor de Samsung Galaxy S3, een USB kaart, rubberen hamertje en een potje met het D30 materiaal. Ik kan dus lekker mijn frustraties uiten op het materiaal met het mini hamertje! Het is apart om te zien dat je het D30 materiaal helemaal uit elkaar kunt trekken, maar zodra je erop slaat of er meer druk oplegt wordt het materiaal keihard. Het D30 materiaal is in de zijkanten en hoeken van het hoesje verwerkt, dus wanneer je telefoon komt te vallen zullen de D30-moleculen bij de botsing in elkaar haken en je telefoon beschermen. Ik wilde de telefoon keihard op de grond knallen om te testen of er niks zou gebeuren, maar heb het toch maar niet gedaan…

Het telefoonhoesje voelt verder licht aan, sluit goed aan rondom de Samsung (getest op de telefoon van mijn schoonzus) en ziet er niet verkeerd uit. De Tech21 D30 Impact Band is ook verkrijgbaar voor de iPhone en kost €29,95.

Image Hosted by PicturePush

Naast de Impactology kit kreeg ik ook een lederen Tech21 iPad hoes in de kleur bruin toegestuurd. Ook deze heeft een ultrasterk schild met D30-materiaal, alleen zie je dat niet aan de buitenkant. Je ziet eigenlijk al gelijk dat de hoes van duurzame kwaliteit is, daarnaast ziet die er ook heel stijlvol uit. Mijn broer vond hem echt direct GEWELDIG en heeft hem dan ook “ingepikt” haha.

Ook mijn vader is er weg van, dus ik denk dat dit een leuk en mooi cadeau kan zijn voor een man die een iPad in zijn bezit heeft. De Tech21 Impact Folio Case kun je ook zo plaatsen dat deze te gebruiken is als stand, zodat je bijvoorbeeld films kunt kijken. Deze hoes is momenteel op Hoesjes.nl alleen voor de iPad Mini te koop en kost €39,95. Ook andere Tech21 hoesjes zijn daar verkrijgbaar.

Heb jij weleens eerder van Impactology gehoord?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts