BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  The Body Shop: EL douchegel, shampoo & perfume

Image Hosted by PicturePush

Ik weet niet of jullie het ook hebben, maar ik heb een aantal producten die al een tijdje ongebruikt in de kast liggen. Met een tijdje bedoel ik een half jaar, een jaar of zelfs meer. Zonde, zonde en nog eens zonde natuurlijk! Het is niet dat het slechte producten zijn, want ik heb ze immers nooit getest.

Ik heb dat gewoon met sommige producten, daar heb ik niet echt een duidelijke verklaring voor. Laatst keek ik weer in mijn kast en herontdekte ik drie producten: The Body Shop Earth Lovers Douchegel, The Body Shop Love  Etc…™ Solid Perfume en The Body Shop Rainforest Moisture Shampoo.

THE BODY SHOP EARTH LOVERS LEMON & THYME SHOWER GEL

Laat ik gelijk beginnen met het product waar ik het meest over te spreken ben: Earth Lovers Lemon & Thyme Douchegel. De ‘Earth Lovers’ lijn bestaat uit zeven douchegels die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Apricot & Basil, Cucumber & Mint, Fig & Rosemary, Pear & Lemongrass, Watermelon & Eucalyptus, Fragrance-Free en natuurlijk Lemon & Thyme. Volgens The Body Shop bevatten deze douchegels geen zeep, geen sulfaten, geen kleurstoffen, geen parabenen en zijn ze verpakt in flessen van 100% gerecycled plastic. Altijd fijn! De Lemon & Thyme douchegel vind ik fijn om ‘s ochtends te gebruiken, want hij zorgt meteen voor een frisse start van de dag. De citroen werkt verfrissend en tijm staat bekend om zijn ontsmettende en reinigende werking. De douchegel reinigt op een milde wijze en is daardoor geschikt voor de gevoelige en droge huid. Daarnaast ruikt hij niet supersterk maar wel heerlijk fris!

Image Hosted by PicturePush

THE BODY SHOP LOVE ETC…™ SOLID PERFUME

De Love Etc…™ solid perfume komt in een schattig hartvormig blikje. Het is een parfum in vaste vorm en is ideaal voor in je handtas. Love Etc… ruikt lekker zoet en wordt gevormd door een mix van jasmijn, vanille, sandelhout en romige muskus. Deze solid perfume is kleurloos en bevat geen alcohol, maar wel Community Fair Trade-bijenwas en paranotenolie. Hij smeert makkelijk uit wat natuurlijk erg fijn is als je hem op de binnenkant van je polsen, op je hals, op je slapen, achter je oren of op je decolleté wilt smeren. De geur is subtiel aanwezig, maar hoe meer je smeert hoe sterker de geur. De Love Etc… solid perfume blijft enkele uren zitten, maar als je er langer naar wilt ruiken moet je wel de parfum opnieuw op de huid smeren.

Image Hosted by PicturePush

THE BODY SHOP RAINFOREST MOISTURE SHAMPOO

Dan nog de Rainforest Moisture shampoo speciaal voor droog haar! Deze shampoo draagt het eco-conscious label wat betekent dat het voldoet aan strenge milieueisen en geen siliconen, geen kleurstoffen en geen parabenen bevat. Klinkt goed! Het formaat vind ik ook erg handig voor als je de shampoo eerst wilt testen of als je hem mee wilt nemen op vakantie. Deze shampoo bevat o.a. Pracaxi olie, Manketti notenolie en Community Fair Trade honing. De geur is zoet en ik ruik duidelijk de honing terug. Maar voor mij blijft het daar dan ook bij. De werking van de shampoo zelf heeft geen blijvende indruk achter gelaten, aangezien hij mijn haar niet schoon genoeg maakt en mijn haar alsnog droog aanvoelt. Jammer, ik ben hier niet zo over te spreken. Wellicht dat deze shampoo wel goed zijn werk doet als je minder last hebt van droog haar.

De prijzen:

 • The Body Shop Earth Lovers Lemon & Thyme Douchegel 250ml – €6,00
 • The Body Shop Rainforest Moisture Shampoo 60ml – €3,50
 • The Body Shop Love Etc…™ Solid Perfume 13 gram – €10,00

Deze producten zijn verkrijgbaar bij The Body Shop filialen. Ik weet alleen niet of de Love Etc…solid perfume nog te koop is.

Herontdek jij weleens producten in je stash?

Comments:

 • 17 maart 2013

  De douchegel lijkt me heerlijk 🙂 Jammer dat de shampoo niet doet wat ‘ie beloofd…

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  De douchegel en parfum lijken me erg fijn.

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Die vaste parfum lijkt me wel lekker!

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  het blikje met de solid perfume erin is zo leuk 😀
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Die douchegel heb ik wel eens geprobeerd, het voelt echt ‘goed’ om een product te gebruiken dat na het douchen afgebroken wordt. Toch wat anders dan de meeste gels die eerst weggefilterd moeten worden..

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Ik heb ze nog nooit geprobeerd, lijken me wel fijne producten!

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Heel soms heb ik dat ook wel eens dat ik iets herontdek maar dat gebeurt niet zo super vaak!

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Ik heb er iets van weg om mijn producten te vergeten, maar herontdekkingen zijn dan des te leuker

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Fijne producten!

  Beantwoorden...
 • 17 maart 2013

  Klinkt erg fijn! Vooral die douchegel lijkt me wel erg lekker, misschien dat ik die ook eens ga proberen! 🙂 Verder gebeurt het mij ook wel eens dat ik producten herontdek, soms vergeet je gewoon dat je het hebt! 😛

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  Ik moet echt eens naar de bodyshop! Die parfum lijkt me wel handig en een schattige verpakking!

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  Hmm, lijken me wel fijne producten als ik het zo zie!

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  TBS is goed bezig met de ingrediënten zo te lezen! Dat was eerst nog niet, daarom kocht ik er ook nooit wat. Maar nu moet ik mss toch maar ’s gaan kijken 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  Fijne producten :), ik heb het ook weleens dat producten vergeet en daarna herontdek.

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  Ik hou van The Body Shop! Love Etc ruikt best lekker!

  Beantwoorden...
 • DQ

  18 maart 2013

  Ik heb dat ook heel vaak. En soms kan het ineens veranderen tot een favoriet product!

  Beantwoorden...
 • 18 maart 2013

  Die douchegel heb ik net cadeau gekregen van mijn zusje. Blij te lezen dat ie goed bevalt! 🙂

  Beantwoorden...
 • 19 maart 2013

  Ik heb de douchegel in een andere geur (apricot and basil) en ben daar wel over te spreken. Die shampoo heb ik ook voor mijn erg droge haar gebruikt en ook ik vond het totaal niks toevoegen voor mijn haar. (ik had ook de conditioner) Mijn haar werd er eerder nog droger van…

  Beantwoorden...
 • 11 juli 2013

  Owww wat cool die solid perfume, die heb ik serieus nog nooit gezien bij TBS! De Parfum kocht ik laatst weer opnieuw in de sale, die blijft leker;-)

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts