BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Theeleuten met de Rosti Mepal T-Time set

Photobucket

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik ben geen theeleut. Ik vind thee over het algemeen niet vies, ik vind het juist héérlijk. Maar op de een of andere manier zet ik het nooit. Vraag me niet waarom, ik weet het zelf ook niet. Daar wil ik graag verandering in brengen!

Een tijdje geleden ontving ik de T-Time set van Rosti Mepal. Sindsdien staat die altijd op mijn bureau naast de computer. Zo kan ik hem altijd zien en vergeet ik niet om af en toe thee te drinken. Iedereen weet hoe belangrijk het is om gezond en genoeg te drinken en dat doe ik helaas te weinig.

Photobucket

T-time is een theeconcept van kookmerk Rosti Mepal. Het is een thee serveer set met twee lage en twee hoge kubussen waar je thee, suiker, theelepels, melkkuipjes of chocolaatjes in kan serveren. Er zitten ook handige theesquares bij voor het gebruikte theezakje, zodat je alles binnen handbereik hebt. De vier opbergdozen staan op een vierkant serveer plateau wat ik erg leuk vind staan.

Photobucket

De t-time set is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, wit, violet, lime en zwart/wit. Trendy kleuren! Hartstikke leuk dus om cadeau te geven of om op tafel aan je gasten te presenteren.

Photobucket

Ben jij dol op thee en leuke opbergdoosjes? Dan kan ik je de Rosti Mepal T-Time set echt aanbevelen. Vooral met dit weer is het heerlijk om onder een dekentje op de bank, een verwarmend kopje thee te drinken. Nu ik dit typ zit ik hier met een glas thee te bloggen. Já, ik weet zeker dat deze set me gaat helpen om meer thee te drinken!

De advies verkoopprijs van de Rosti Mepal T-Time set is €39,99. Losse onderdelen kosten tussen de €3,99 en €6,99 per onderdeel. Wel een beetje aan de prijzige kant, maar dan heb je wel wat! Ik zou zeggen, neem een kijkje op rostimepalshop.nl om te zien wat ze allemaal aanbieden en wie weet zie je er nog wat leuks tussen!

Comments:

 • 21 november 2012

  Zoo leuk! Zo eentje moet ik ook hebben. <3-<3

  Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Wat een leuk ding! Super handig (:

  Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Ik ben net zoals jij! Thee is lekker maar ik ben er te lui voor om het te zetten. Wat een tof opbergsysteem, ik denk dat ik dan zelf ook meer thee zou gaan drinken!

  Beantwoorden...
  • Bo

   22 november 2012

   Ja dat is het denk ik. Ik ben gewoon te lui om elke keer thee te zetten :’)

   Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Wat handig! Ik heb een echte theedrinker. Vind het wel wat prijzig inderdaad …

  Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Wat een slim concept! X

  Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Dat setje ziet er zo leuk uit ! Echt typisch mijn style, me like 🙂

  Beantwoorden...
 • Lin

  21 november 2012

  Wat ontzettend handig! Ik heb precies hetzelfde, ik vind thee lekker, maar zet het om een of andere vage reden nooit. Te lui denk ik 😉

  Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Het ziet er wel handig en leuk uit & ik ben wel echt een theeleut geworden, dit was ik vroeger echt helemaal niet – ik vond het zelfs vies haha – maar sinds 2 jaar is dat heel erg veranderd. De hele herfst en winter drink ik thee <3, maar ik vind dit een beetje aan de prijzige kant, helaas!

  Beantwoorden...
 • 21 november 2012

  Het ziet er wel mooi uit! Zelf ben ik niet zo’n theedrinker.

  Beantwoorden...
 • Sas

  22 november 2012

  Oh super handig zeg! 🙂
  Ik ben zelf ook een echte theeleut…

  Beantwoorden...
 • 22 november 2012

  ha, wat een handig setje zeg! Zelf ben ik echt een ontzettende theeleut, ik heb ook echt tig soorten thee in huis….heerlijk! ♥

  Beantwoorden...
 • 22 november 2012

  Super handig zo’n setje, alleen vind hem toch iets aan de prijzige kant

  Beantwoorden...
 • 22 november 2012

  Die is inderdaad wel heel erg leuk, alleen toch een serieus prijskaartje. Ik ben trouwens een rasechte theeleut, love it.

  Beantwoorden...
 • 22 november 2012

  Wat een leuke plateau, erg handig!
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 22 november 2012

  Duur, maar wel leuk! Ik ben zelf een echte theedrinken 🙂

  Beantwoorden...
 • 22 november 2012

  Heel leukkk 🙂 .. inderdaad wel prijzig.. maar goed. Als je het veel gebruikt, dan is het toch helemaal leuk!!! 🙂 liefs

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Ooh die is echt leuk! ik drink heel veel thee dus zou dit wel leuk vinden! alleen de prijs houd mij tegen:(

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Ohhh dat ziet er echt superleuk uit! Ik houd echt enorm van thee. En de prijs valt nog wel mee als je het dan echt dagelijks gebruikt enzo 🙂

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Wat handig, dit wil ik ook!

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Handig zo’n systeem! En staat leuk op een bureau tafel, alleen die prijs? Nee, ..40 euro is te veel van het goede.

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Super leuk setje!

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Ziet er heel leuk uit zeg! x

  Beantwoorden...
 • 23 november 2012

  Wat super cute! ^_^

  Liefs, xxx

  Krullenbol Sam

  Beantwoorden...
 • 24 november 2012

  Het ziet er echt heel leuk uit! Haha ik heb trouwens precies hetzelfde! Ik hou van thee maar ik zet het ook nooit. En dan heb ik het een keer wel gedaan en dan is het zo van hm ik moet echt meer thee gaan zetten.

  Beantwoorden...
 • 25 november 2012

  OMG! Dit is zoooo leuk én handig! Zeker om cadeau te geven voor thee-drinker 🙂 Thanks voor de tip!

  Beantwoorden...
 • 29 november 2012

  Dit is echt wat voor mij! Ik ben theeleut nummer 1 en dit ziet er superhandig uit. De prijs houdt me wel een beetje tegen, maar wie weet schaf ik hem toch aan 🙂

  Beantwoorden...
 • 30 november 2012

  Wauw die is gaaf zeg. Ik ben een enorme theeleut en hoewel ik hem erg prijzig vind zou ik hem toch best graag willen kopen.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts