Theeleuten met de Rosti Mepal T-Time set


Photobucket

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen: ik ben geen theeleut. Ik vind thee over het algemeen niet vies, ik vind het juist héérlijk. Maar op de een of andere manier zet ik het nooit. Vraag me niet waarom, ik weet het zelf ook niet. Daar wil ik graag verandering in brengen!

Een tijdje geleden ontving ik de T-Time set van Rosti Mepal. Sindsdien staat die altijd op mijn bureau naast de computer. Zo kan ik hem altijd zien en vergeet ik niet om af en toe thee te drinken. Iedereen weet hoe belangrijk het is om gezond en genoeg te drinken en dat doe ik helaas te weinig.

Photobucket

T-time is een theeconcept van kookmerk Rosti Mepal. Het is een thee serveer set met twee lage en twee hoge kubussen waar je thee, suiker, theelepels, melkkuipjes of chocolaatjes in kan serveren. Er zitten ook handige theesquares bij voor het gebruikte theezakje, zodat je alles binnen handbereik hebt. De vier opbergdozen staan op een vierkant serveer plateau wat ik erg leuk vind staan.

Photobucket

De t-time set is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren: zwart, wit, violet, lime en zwart/wit. Trendy kleuren! Hartstikke leuk dus om cadeau te geven of om op tafel aan je gasten te presenteren.

Photobucket

Ben jij dol op thee en leuke opbergdoosjes? Dan kan ik je de Rosti Mepal T-Time set echt aanbevelen. Vooral met dit weer is het heerlijk om onder een dekentje op de bank, een verwarmend kopje thee te drinken. Nu ik dit typ zit ik hier met een glas thee te bloggen. Já, ik weet zeker dat deze set me gaat helpen om meer thee te drinken!

De advies verkoopprijs van de Rosti Mepal T-Time set is €39,99. Losse onderdelen kosten tussen de €3,99 en €6,99 per onderdeel. Wel een beetje aan de prijzige kant, maar dan heb je wel wat! Ik zou zeggen, neem een kijkje op rostimepalshop.nl om te zien wat ze allemaal aanbieden en wie weet zie je er nog wat leuks tussen!

28 gedachten over “Theeleuten met de Rosti Mepal T-Time set”

  1. Het ziet er wel handig en leuk uit & ik ben wel echt een theeleut geworden, dit was ik vroeger echt helemaal niet – ik vond het zelfs vies haha – maar sinds 2 jaar is dat heel erg veranderd. De hele herfst en winter drink ik thee <3, maar ik vind dit een beetje aan de prijzige kant, helaas!

  2. Het ziet er echt heel leuk uit! Haha ik heb trouwens precies hetzelfde! Ik hou van thee maar ik zet het ook nooit. En dan heb ik het een keer wel gedaan en dan is het zo van hm ik moet echt meer thee gaan zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *