BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  THERME Wereldkuren – Japanese Sento Lijn

 photo therme-review-japanese-sento-producten-lichaam-skincare2_zps44651d3d.png

De Japanese Sento Lijn van THERME® is geïnspireerd op de geheimzinnige beauty ceremonie van de Japanse Geisha’s. Kersenbloesem speelt een belangrijke rol in dit eeuwen oude beautyritueel en die ruik je duidelijk terug in de producten van de Japanese Sento Lijn. Ik heb het Japanse beautyritueel in mijn eigen badkamer kunnen ervaren…

 photo therme-review-japanese-sento-body-scrub-mask-beauty-secrets-_zps3af999de.png

 photo therme-review-wereldkeuren-japanese-sento-body-scrub-mask-beauty-secrets_zpsff423554.png

THERME JAPANESE SENTO BODY SCRUB MASK

Dit scrubmasker bevat zuiverende Kaoline (witte klei) en verzorgende kersenbloesem die de huid horen te verzachten. Het eerste wat me gelijk opviel was de geur. Het heeft een zoete lentegeur die naar bloemen ruikt, heerlijk! De scrub is niet echt heel grof, meer romig en mild, maar het doet z’n werk wel goed (wel eerst even laten inwerken). De body scrub verwijdert op milde wijze de dode huidcellen waardoor je huid frisser, zachter en gladder aanvoelt.

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-body-butter-cherry-blossom_zpsd777506a.png

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-body-butter-cherry-blossom-lichaam_zps8bfa1fc3.png

THERME JAPANESE SENTO BODY BUTTER

Dan de body butter! De geur spreekt mij aan en werkt lekker rustgevend net als de rest van de producten van deze lijn. Het liefst smeer ik deze body butter dan ook ’s avonds voor het slapen gaan. Het product trekt redelijk snel in en de geur blijft nog een tijdje subtiel hangen. Na gebruik is mijn huid lekker gevoed en ruikt daarnaast ook heerlijk. Mijn huid en neus worden blij van dit product!

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-shower-satin-douchegel_zpsae1776f6.png

THERME JAPANESE SENTO SHOWER SATIN

Deze reinigende douchegel bevat verzorgende kersenbloesem- en Magnolia extracten. De kersenbloesem extract zorgt ervoor dat je huid wordt gehydrateerd tijdens het wassen en het Magnolia extract werkt kalmerend en ontspannend. De shower gel is zacht schuimend, droogt de huid niet uit en zorgt voor een gevoel van frisheid.

Een minpunt voor sommige: SLS en parfum staan hoog op de ingrediëntenlijst. Dat is minder mooi voor mensen die het liever niet hebben. Ik merk zelfs niks vervelends aan mijn huid, die is zacht na het wassen met de Shower Satin. De douchegel vind ik verder niet specialer dan andere douchegels, maar de geur is echt verfrissend en kalmerend. 

 photo therme-skincare-review-wereldkeuren-japanese-sento-energizing-body-mist-parfum-geur_zpsd451256c.png

THERME JAPANESE SENTO ENERGIZING BODY MIST

En dan mijn favoriet uit deze lijn! Deze Japanese Sento body mist zorgt ervoor dat je er weer even tegenaan kunt, omdat de geur verkwikkend werkt. Handig dus als je jezelf wakker wilt ”schudden” of wilt opfrissen. Over het algemeen blijven body mists niet heel lang hangen en dat was ook bij deze het geval. Hij ruikt héérlijk naar kersenbloesem (ja, hoe kan het ook anders). Je kunt hem ook gebruiken als een erg lichte parfum of voor het parfumeren van je beddengoed, interieur of kleding. Ik ben echt helemaal weg van deze geur…

 photo therme-review-japanese-sento-producten-lichaam_zpsd10e9967.png

Naast deze producten is er ook nog een Japanese Sento 3 Minutes Serum Silk Mask verkrijgbaar. Genoeg om uit te kiezen dus! Ik kan jullie in ieder geval aanraden om de geur van deze producten een keer te ruiken in de winkel, want ik vind ‘m geweldig! Vermijd je liever siliconen, parfum en/of alcohol? Dan kun je beter een andere lijn/producten proberen die die ingrediënten niet bevatten.

De adviesprijzen:

 • Japanese Sento Body Scrub Mask 350 ml – € 11,13
 • Japanese Sento Body Butter 250 gr – € 9,10
 • Japanese Sento Shower Satin 200 ml – € 4,57
 • Japanese Sento Energizing Body Mist 60 ml –  € 7,07

De producten van THERME® Skincare zijn verkrijgbaar bij de betere drogisterij of parfumerie. Voor meer info over o.a. overige THERME® Wereldkuren: www.therme.nl.

Comments:

 • 14 september 2013

  Kersenbloesem en magnolia dat klinkt heerlijk het zijn echt lente geuren dat fleurt wel op. Het lijken me heerlijke producten.

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Ik wil deze geur echt heel graag ruiken!! Ik ben zo benieuwd 😀 Vooral de body mist lijkt me heel fijn!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  De producten zien er heerlijk uit, ik ben er heel benieuwd naar;-)

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Ik ben heel benieuwd naar de geur! Ik vind de wellness producten van Therme altijd erg fijn!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  ik vond de body scrubs van therme altijd chill. Ik wist niet dat ze een japanse line hadden. Binnenkort maar even uitproberen. THANKS FOR MAKING ME BLUT ;D haha

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Die scrub lijkt me wel wat!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Die scrub lijk me wel wat, lekker romig en mild = perfect! Ik ben ook benieuwd naar de Body Mist, wel jammer dat die niet lang blijft hangen maar dan kan je hem in je tas zetten.

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Lijkt me echt een heerlijke lijn!

  Beantwoorden...
 • Lin

  14 september 2013

  Die bodymist lijkt me erg fijn moet ik zeggen. Ik zal er eens aan ruiken in de winkel 🙂

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Oo die zijn heerlijk, ze ruiken zo lekker!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Het ziet er schitterend uit, het lijkt me ook heel erg fijn!

  Beantwoorden...
 • Eva

  14 september 2013

  Lijkt me echt heeel fijn!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Lijkt me een lekkere en fijne lijn. Maar wat verwacht je anders van THERME. <3

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Hmm, lijkt me lekker! Ik vind de verpakking van Therme altijd opvallend en fris 🙂

  Beantwoorden...
 • Sas

  14 september 2013

  Oh die klinkt heel fijn!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Hmmm, ik houd van zoete lentegeurtjes!
  Ik zie mezelf deze producten wel gebruiken!

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Dit set heb ik ook! Vind de body mist alleen een beetje te kruidig ruiken.

  Beantwoorden...
 • 14 september 2013

  Lijken mij hele fijne producten en ook de geur lijkt mij erg lekker!

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  Oh deze lijn klinkt echt veel belovend! De verpakking vind ik ook heel erg mooi ( ik hou gewoon van roze, hoe kan het ook anders? ) en kersenbloesem! Ik ben dol op bloesems, maar ik kan me maar niet bedenken hoe het zal ruiken, ik ga er binnenkort is aan snuffelen!

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  De body scrub mask lijkt me het fijnste product! Krijg er meteen een SPA gevoel bij van de verpakking 😀

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  wat een fijne producten lijken me dat! ziet er zo heerlijk wellness uit

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  De bodybutter heb ik ook! ik vind ‘m héérlijk! vooral de geur.. ben ook wel heel benieuwd naar de scrub.. Fijne review! 😀

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  Die body mist wil ik zeker eens proberen. Ik hoop dat ze die ook in de ylang ylang geur krijgen die is ook zo lekker.

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  Ik heb de scrub, zo lekker ^^

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  Deze lijn klinkt wel heel erg lekker. Ik ga een keer snuffelen wanneer ik bij de drogist ben 😀

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  Ik vind de producten van Therme bijna altijd even fijn! Deze geur is zeker een van mijn favorieten 🙂

  Beantwoorden...
 • 15 september 2013

  Ooh deze lijkt mij echt heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 16 september 2013

  lekker, Kersenbloesem klinkt goed, ik ga eens ruiken en wat aanschaffen denk ik

  Beantwoorden...
 • 18 september 2013

  Therme vind ik altijd erg fijn! En dit klinkt echt heeeerlijk zeg!

  Beantwoorden...
 • 19 september 2013

  De scrub lijkt me heel lekker!
  PS. Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!

  Beantwoorden...
 • Lilian

  17 februari 2015

  Ik heb van iemand een flesje body mist Japanese Sento gekregen. Ik weet niet hoe kersenbloesem ruikt, maar ik vind deze geur meer een ‘kokosgeur’. Erg zoet dus!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts