Time for some SPAMMING!


Photobucket

Het is alweer een tijd geleden dat ik een ‘Spam je blog’ artikel online heb gezet op Womanistical. Ik vond het weer eens tijd worden! Ik vind het zelf leuk om op allerlei blogs te struinen, maar ik ken ze nog lang niet allemaal. Normaal zie ik dit natuurlijk als spam, maar vandaag vandaag mag je lekker los gaan! Omschrijf je blog in een paar zinnetjes en vertel er eventueel ook bij waarom wij jouw blog moeten bezoeken. Heb je een webshop? Dan kun je hier ook ongegeneerd reclame maken. Ik zal bij iedere website wel even een kijkje nemen. De reacties zullen vast door de link eerst in de moderatie komen te staan, maar ik zal proberen om zo snel mogelijk al de reacties goed te keuren. Ennuh, SPAMMEN MAAR!

38 gedachten over “Time for some SPAMMING!”

  1. Wat lief dat we mogen spammen! Altijd leuk om je blog een beetje te promoten. Op mijn blog http://www.fingerart.blogspot.nl schrijf ik over nagellak, nailart, beauty en lifestyle. Eigenlijk alles wat ik leuk vind komt op mijn blog te staan. Ik hou ervan om posts te schrijven, foto’s te maken en producten uit te testen. Een echte blogger dus ♥
    Liefs

  2. leuk! 😀

    Deze persoonlijke beauty blog bestond alweer 3 jaar in oktober 2013! http://femketje.nl/ gaat over alles wat mij bezighoudt: van beauty, make-up, enorm veel nagellak en lifestyle met een lading gekkigheid tussendoor, tot mijn 2 katers, fotografie en modellenwerk. Er worden vooral veel reviewartikelen gepost en vaak ook winacties om al mijn lieve lezers te bedanken! :3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *