BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Time for some SPAMMING!

Photobucket

Het is alweer een tijd geleden dat ik een ‘Spam je blog’ artikel online heb gezet op Womanistical. Ik vond het weer eens tijd worden! Ik vind het zelf leuk om op allerlei blogs te struinen, maar ik ken ze nog lang niet allemaal. Normaal zie ik dit natuurlijk als spam, maar vandaag vandaag mag je lekker los gaan! Omschrijf je blog in een paar zinnetjes en vertel er eventueel ook bij waarom wij jouw blog moeten bezoeken. Heb je een webshop? Dan kun je hier ook ongegeneerd reclame maken. Ik zal bij iedere website wel even een kijkje nemen. De reacties zullen vast door de link eerst in de moderatie komen te staan, maar ik zal proberen om zo snel mogelijk al de reacties goed te keuren. Ennuh, SPAMMEN MAAR!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts