BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Tip: Je wasgoed schoon vanaf 20 graden met Persil ColdZyme

Tegenwoordig lijkt koud wassen een trend. Alsnog zijn niet veel Nederlanders overtuigd om hun wasgoed op 30 graden of minder te wassen. Wordt je kleding wel écht stralend schoon op een lage temperatuur? Persil zegt van wel!

Het merk Persil voorziet zijn wasmiddelen namelijk van een nieuwe formule genaamd ColdZyme. Deze formule zorgt er niet alleen voor dat je was superschoon en fris is, maar je schijnt er ook tot wel dertig euro per jaar op energiekosten te besparen. Dit komt erop neer dat je voor hetzelfde geld nog circa 75 wasbeurten meer in een jaar kunt draaien. Dat zijn er toch heel wat! De ColdZyme-formule is een innovatie gebaseerd op speciale enzymen van het Duitse moederbedrijf Henkel.

Een groep consumenten heeft Persil met ColdZyme al getest:

  • 79% van hen vindt dat Persil met ColdZyme schoon wast op een temperatuur vanaf 20°C
  • 77% van de consumenten beoordeelt deze formule met een 8 of hoger
  • 61% raadt Persil Coldzyme aan een vriend(in) aan vanwege het schone resultaat
  • 62% raadt deze formule aan vanwege de frisse geur

Wassen op een lagere temperatuur is aan te raden wanneer je rekening wilt houden met het milieu, maar ook als je een beetje wilt besparen op de energierekening. Ik heb de Persil ColdZyme wasmiddel een paar dagen geleden voor de eerste keer getest. Wit wasgoed had ik op een temperatuur van 30 graden gewassen en ik moet zeggen dat de ColdZyme-formule me niet heeft teleurgesteld. De wasgoed was schoon en rook lekker fris!

In samenwerking met Persil

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts