Tip: Yankee Candle Cinnamon Stick Geurkaars


 photo yankee-candle-cinnamon-stick-kaars_zps949bf4ca.png

Houd je niet echt van de winter; koud, regen, sneeuw, donker? Maak het binnen dan lekker warm en extra gezellig! Een ideale sfeermaker voor koude dagen en avonden zijn brandende kaarsen. Vooral geurkaarsen vind ik zelf altijd heerlijk ruiken en lekker sfeervol. Wist jij dat Yankee Candle de grootste fabrikant van geurkaarsen ter wereld is? Nee? Lees dan gauw verder!

De geurkaarsen van Yankee Candle zijn wereldwijd populair. Ze staan bekend om de grote potten en de heerlijk geurende kaarsen. Veel Amerikanen hemelen deze kaarsen op en ze zijn er zo enthousiast over dat ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig was geworden. Toen ik op Lisanneleeft.nl zag dat ze een Yankee Candle-winactie hield deed ik gelijk mee. Ik won (jeeeej!) en mocht een medium jar in een geur naar keuze kiezen op de website van Sensational Home.

 photo yankee-candle-kaneel-geurkaars_zps71c447f8.png

Yankee Candles heb je echt in veel diverse geuren. Van Vanilla Cupcake tot Lemon Lavender en van Sweet Strawberry tot Black Coconut. You name it! Het was dan ook bijna onmogelijk om een geurkaars te kiezen, ze leken me allemaal zo ontzettend lekker ruiken. Ik heb uiteindelijk voor de geurkaars Cinnamon Stick gekozen. Ik ben DOL op kaneel en hoe leuk is het om een kaneelgeurende kamer te hebben?! Juist, alleen kaneelliefhebbers kunnen mij begrijpen…

Deze cinnamon kaars zit in een flinke pot van 411 gram. Op de pot zit een handig afsluitdeksel die je kunt gebruiken om de kaars na gebruik eenvoudig te doven. Daarnaast zorgt de deksel ervoor dat de geur langer behouden wordt. De Cinnamon Stick Candle komt uit de ‘Food & Spice’ categorie en is echt een lekker herfst geurtje. Ik gebruik hem ook gewoon in de winter, hij ruikt gewoon zo lekker! Een heerlijke en warme kaneel geur die de kamer lichtelijk vult.

 photo yankee-candle-geurkaars-cinnamon-kaneel_zpsb9cdbc35.png

Een groot nadeel van de Yankee Candles is dat ze in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn. Ik wil natuurlijk eerst weten hoe ze ruiken voordat ik ze koop. Alhoewel ik denk dat ze allemaal meer dan prima ruiken. De kaarsen van Yankee Candle komen in honderden geuren, stijlen, prijzen en maten. Voor ieder wat wils dus! De Cinnamon Stick Candle – medium jar kost €21,89. Ik vind het zelf echt duur voor een kaars, maar als je nagaat dat hij maar liefst 65 – 90 branduren heeft, kan het geen kwaad om het te proberen. De Yankee Candle geurkaarsen kun je bestellen op de webshop Sensationalhome.nl.

Welke geurkaarsen vind jij erg fijn?

45 gedachten over “Tip: Yankee Candle Cinnamon Stick Geurkaars”

 1. Inderdaad geweldig om zo’n lekker geurtje in je kamer te hebben hangen! Heb nu zelf ook een combinatie van vanille en kaneel branden 🙂
  Jammer dat ze zo duur zijn, dan ga ik toch liever voor een iets goedkopere versie die ook erg lekker ruikt van de kruidvat ofzo!

  1. Ben vandaag trouwens in magna plaza in Amsterdam een winkeltje tegengekomen hélemaal vol met Yankee Candles! Heerlijke geuren en die man is zo enthousiast over zn kaarsen dat ‘ie er volgens mij uren over door kan praten haha! Hij zei dat ze daar alle geuren hebben, en je kan heel makkelijk iedere geur even proberen. Nog steeds dat dure prijskaartje, maar je hebt daar geen verzendkosten en je kan de geur eerst even ruiken 🙂 Dus een tip voor iedereen, als je er een keer in de buurt bent, zeker langsgaan 😀 (heb zelf ook twee proefversies meegenomen, geweldige geuren!)

 2. Hoi Bo!
  Wat leuk om te lezen dat de prijs in goede handen is gevallen!

  Misschien een tip…. Op 8, 9 en 10 maart is Webshop Till You Drop in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar zijn wij ook aanwezig en kun je alle geuren ruiken 🙂 En natuurlijk is het gewoon leuk om een dagje uit te gaan!

  Groetjes,
  Sabiene en Jessica
  Sensational Home

 3. Geurkazen vind ik ook zo lekker. Alleen ruik ik ze zelf op ben duur niet meer. Omdat je er aan gewend bent geraakt ofzo. Of heb ik gewoon goedkope troep in huis? Dat kan ook natuurlijk. 😉

 4. Ik vind de geur van Kaneel best wel overheersend soms. En ik vind het best wel duur voor een kaars. Maar als je dan inderdaad bedenkt dat ie zoveel branduren heeft valt het ook wel weer mee. Je kan dan wel even vooruit en is het dus alleen een hele uitgaaf voor een langere tijd. Zelf hou ik het meer bij de Vanille kaarsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *