BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Tip: Yankee Candle Cinnamon Stick Geurkaars

 photo yankee-candle-cinnamon-stick-kaars_zps949bf4ca.png

Houd je niet echt van de winter; koud, regen, sneeuw, donker? Maak het binnen dan lekker warm en extra gezellig! Een ideale sfeermaker voor koude dagen en avonden zijn brandende kaarsen. Vooral geurkaarsen vind ik zelf altijd heerlijk ruiken en lekker sfeervol. Wist jij dat Yankee Candle de grootste fabrikant van geurkaarsen ter wereld is? Nee? Lees dan gauw verder!

De geurkaarsen van Yankee Candle zijn wereldwijd populair. Ze staan bekend om de grote potten en de heerlijk geurende kaarsen. Veel Amerikanen hemelen deze kaarsen op en ze zijn er zo enthousiast over dat ik eigenlijk ook wel nieuwsgierig was geworden. Toen ik op Lisanneleeft.nl zag dat ze een Yankee Candle-winactie hield deed ik gelijk mee. Ik won (jeeeej!) en mocht een medium jar in een geur naar keuze kiezen op de website van Sensational Home.

 photo yankee-candle-kaneel-geurkaars_zps71c447f8.png

Yankee Candles heb je echt in veel diverse geuren. Van Vanilla Cupcake tot Lemon Lavender en van Sweet Strawberry tot Black Coconut. You name it! Het was dan ook bijna onmogelijk om een geurkaars te kiezen, ze leken me allemaal zo ontzettend lekker ruiken. Ik heb uiteindelijk voor de geurkaars Cinnamon Stick gekozen. Ik ben DOL op kaneel en hoe leuk is het om een kaneelgeurende kamer te hebben?! Juist, alleen kaneelliefhebbers kunnen mij begrijpen…

Deze cinnamon kaars zit in een flinke pot van 411 gram. Op de pot zit een handig afsluitdeksel die je kunt gebruiken om de kaars na gebruik eenvoudig te doven. Daarnaast zorgt de deksel ervoor dat de geur langer behouden wordt. De Cinnamon Stick Candle komt uit de ‘Food & Spice’ categorie en is echt een lekker herfst geurtje. Ik gebruik hem ook gewoon in de winter, hij ruikt gewoon zo lekker! Een heerlijke en warme kaneel geur die de kamer lichtelijk vult.

 photo yankee-candle-geurkaars-cinnamon-kaneel_zpsb9cdbc35.png

Een groot nadeel van de Yankee Candles is dat ze in Nederland moeilijk verkrijgbaar zijn. Ik wil natuurlijk eerst weten hoe ze ruiken voordat ik ze koop. Alhoewel ik denk dat ze allemaal meer dan prima ruiken. De kaarsen van Yankee Candle komen in honderden geuren, stijlen, prijzen en maten. Voor ieder wat wils dus! De Cinnamon Stick Candle – medium jar kost €21,89. Ik vind het zelf echt duur voor een kaars, maar als je nagaat dat hij maar liefst 65 – 90 branduren heeft, kan het geen kwaad om het te proberen. De Yankee Candle geurkaarsen kun je bestellen op de webshop Sensationalhome.nl.

Welke geurkaarsen vind jij erg fijn?

Comments:

 • 18 januari 2013

  Kaneel, hmmmm. Ik vind de geurkaarsen die ik heb gereviewt heel lekker, vooral de cranberry en black berries geur 🙂

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  diptyque candles! Er zijn vele lekkere geuren van waaronder Mimosa

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Klinkt heel erg goed, ben gek op zulk soort kaarsen!
  Liefs

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Deze kaarsen lijken me zo fijn maar nooit echt de stap genomen om een online shop te zoeken. Toch maar eens gaan doen want ben gek op kaneel

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Spijtig dat ze zo duur zijn want ze zien er echt leuk uit!

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  heerlijk ik hou van kaarsen

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  lijkt me echt super lekker!!

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Ik heb altijd al een yankee candle gewild, onze fellow Americans zijn ze erg over aan te spreken 🙂 moet dit echt eens uitproberen

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Jammer dat er zo’n duur prijskaartje aanhangt! =( Ik ga toch maar voor de geurkaarsen van Xenos 😛

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Yankee candle, i love it. Ik heb hier vaak de waxmelts van <3

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Mmmm lekker kaneel!!! Ik wil nog steeds een lekkere geurkaars, misschien maar eens op die site gaan rondneuzen…

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Ik heb eigenlijk nooit geur kaarsen, maar deze lijkt me wel erg lekker!

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Inderdaad geweldig om zo’n lekker geurtje in je kamer te hebben hangen! Heb nu zelf ook een combinatie van vanille en kaneel branden 🙂
  Jammer dat ze zo duur zijn, dan ga ik toch liever voor een iets goedkopere versie die ook erg lekker ruikt van de kruidvat ofzo!

  Beantwoorden...
  • 19 januari 2013

   Ben vandaag trouwens in magna plaza in Amsterdam een winkeltje tegengekomen hélemaal vol met Yankee Candles! Heerlijke geuren en die man is zo enthousiast over zn kaarsen dat ‘ie er volgens mij uren over door kan praten haha! Hij zei dat ze daar alle geuren hebben, en je kan heel makkelijk iedere geur even proberen. Nog steeds dat dure prijskaartje, maar je hebt daar geen verzendkosten en je kan de geur eerst even ruiken 🙂 Dus een tip voor iedereen, als je er een keer in de buurt bent, zeker langsgaan 😀 (heb zelf ook twee proefversies meegenomen, geweldige geuren!)

   Beantwoorden...
   • Bo

    19 januari 2013

    Aaah top Marlies! Echt super bedankt voor de tip!!

    Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Die klinken erg fijn! xx

  Beantwoorden...
 • Sensational Home

  18 januari 2013

  Hoi Bo!
  Wat leuk om te lezen dat de prijs in goede handen is gevallen!

  Misschien een tip…. Op 8, 9 en 10 maart is Webshop Till You Drop in de Jaarbeurs in Utrecht. Daar zijn wij ook aanwezig en kun je alle geuren ruiken 🙂 En natuurlijk is het gewoon leuk om een dagje uit te gaan!

  Groetjes,
  Sabiene en Jessica
  Sensational Home

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Lijkt me heerlijk !
  xx

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Lijkt me zo heerlijk 😀

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  klinkt heeeerlijk !!!
  ik vind het er ook erg leuk uitzien.
  Maar ja wel een hoop geld in 1 keer voor een kaars.

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Wat een ge-weldige foto’s zeg! De brandende kaarsen op de achtergrond als details.. Super!

  x

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Deze kaarsen wil ik eigenlijk al een hele tijd proberen, maar idd niet zo makkelijk te krijgen 🙁 Deze geur lijkt me wel enorm fijn ! 😀

  Beantwoorden...
 • 18 januari 2013

  Lijkt me echt heerlijk!!

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  klinkt heerlijk!,
  xx

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Mmmm lekker! Die geur past ook perfect met het weer.

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Het ziet er echt al zo homely en gezellig uit en Kaneel Yumm!

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Oh lekker! Die lijkt me echt heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Lijkt me een heerlijke geurkaars 🙂

  Beantwoorden...
 • Lin

  19 januari 2013

  Zo dan, dat zijn een hoop branduren. Dan zou ik er best een aanschaffen voor die prijs!

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Ik ben gek op lekkere geurtjes in huis en heb altijd een lekkere geurkaars of waxmelt in huis, deze moet ik dus zeker een keertje gaan proberen !

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Ik ben dol op Yankee Candles! Ik ga meestal voor vanilla cupcake, maar volgens mij ruikt deze ook erg lekker. : )

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Zo heerlijk! Ik heb er eentje die hier heel erg op lijkt 🙂

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Yankee candles lijken me zo lekker maar de prijs en verzendkosten houden me altijd tegen.

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Heerlijk!!

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Geurkazen vind ik ook zo lekker. Alleen ruik ik ze zelf op ben duur niet meer. Omdat je er aan gewend bent geraakt ofzo. Of heb ik gewoon goedkope troep in huis? Dat kan ook natuurlijk. 😉

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  Ik vind de geur van Kaneel best wel overheersend soms. En ik vind het best wel duur voor een kaars. Maar als je dan inderdaad bedenkt dat ie zoveel branduren heeft valt het ook wel weer mee. Je kan dan wel even vooruit en is het dus alleen een hele uitgaaf voor een langere tijd. Zelf hou ik het meer bij de Vanille kaarsen.

  Beantwoorden...
 • 19 januari 2013

  wij hebben thuis ook die geur staan,ozo fijn is die,echt heerlijk !

  Beantwoorden...
 • 20 januari 2013

  Oehhh, lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden...
 • 21 januari 2013

  Lijkt me echt heerlijk. Ik ben zo benieuwd naar de Yankee Candles. Gelukkig kan ik er van de zomer een paar meenemen vanuit Amerika hihi.

  Beantwoorden...
 • 21 januari 2013

  Ooooehh, ik wist niet dat er een Nederlandse webshop was die ze verkocht, snel eens kijken dus. Goede tip!

  Beantwoorden...
 • 21 januari 2013

  Heerlijk zulke kaarsen

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts