BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Tips en ideeën om je schoenen slim op te bergen

Iedere vrouw zal dit probleem herkennen. Eigenlijk heb je veel te veel schoenen voor de ruimte die je beschikbaar hebt. Maar toch heb je elk paar hard nodig en kom je regelmatig nieuwe schoenen tegen die je absoluut ook moet hebben.

Gelukkig is er een simpele oplossing voor het probleem en hoef je geen schoenen weg te gaan gooien. Door ze gewoon wat efficiënter op te bergen kom je ook al een heel eind.

Opgehangen staat netjes

Laarzen zijn vaak lastig om netjes op te bergen, omdat ze eigenlijk rechtop moeten staan om mooi te blijven. Maar als je nog een kledingrek en broekhangers over hebt, kun meteen aan de slag om je laarzen efficiënt en stijlvol op te bergen.

Gebruik per paar een broekhanger en hang ze netjes naast elkaar aan je kledingrek. Zo blijven ze mooi en je hoeft niet ergens in een kast te graaien wanneer je weg moet.

slimme-opbergtips-schoenen

Een muur vol pumps

Geen enkele beschikbare ruimte is veilig als het gaat om het behouden van je schoenencollectie. Dus ook niet de muren.

Zoek mooie (redelijk dikke) latjes of sierlijsten bij elkaar om plat tegen de muur vast te maken en hang daar pumps met de tenen naar beneden wijzend aan. De hak blijft haken achter de latjes of sierlijsten, met een mooie muur display vol schoenen als resultaat.

Pallet power

Pallets worden doorgaans gebruikt om voorraden producten te vervoeren, maar ze zijn nog voor meer dingen handig. Zo maken “doe het zelvers” er vaak banken, bedden en tuinsets van. Daarvoor moet je echter wel intensief aan de slag met een hamer.

Om je gympen snel een plekje te geven kun je een pallet ook gewoon tegen de muur vastmaken en de openingen in de pallet gebruiken om je gympen vast te zetten. Als je al helemaal fancy wilt doen kun je de pallet eerst een likje verf geven.

schoenen-palette-

Voor iedere deur die dicht gaat, komen er schoenen tevoorschijn

Tegenwoordig heb je allerlei slimme rekken, om overal aan op te kunnen hangen. Als je geen poster op je deur hebt, misstaat zo’n hangrek daar helemaal niet. Het neemt nauwelijks plek in beslag en je kunt er weer een paar van je schoenen veilig stellen.

Cadeautjes om telkens weer open te maken

Je kunt ook een feestje maken van elke keer dat je schoenen aandoet. Stop ze in mooi versierde dozen en plak op elke doos een foto van het paar schoenen dat erin zit. Dozen kun je makkelijk in een kast opstapelen of zelfs gewoon tegen de muur zetten. Zo heb je elke keer weer een cadeautje om open te maken.

In samenwerking met Sacha.nl

Bron afbeeldingen

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts