BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Mama en Kids   >  Tips om te besparen op kinderkleding

tips-kinderkleding-besparen-goedkoop

Het kopen van de juiste kleding voor een kind is een kostbare aangelegenheid. Dit valt onder meer te wijten aan het feit dat kinderen gigantisch hard groeien. Hierdoor worden de kinderkleren al snel te klein. Kinderen gaan razendsnel van bijvoorbeeld maat 92 naar maat 146. Het is uiteraard erg leuk om de ontwikkeling van jouw kind te zien.

Voor je portemonnee is het echter iets minder. Je moet continue nieuwe kleren voor je kind kopen, puur vanwege de (explosieve) groei van je kind. Wij hebben enkele tips samengesteld om zo goedkoop mogelijke kinderkleding te kopen!

Uitverkoop
Voor de hand liggend, maar toch het benoemen waard; koop voornamelijk de kleding als deze in de uitverkoop is. Dit kan je op jaarbasis een hoop euro’s schelen. Het is een simpele doch doeltreffende tip.

Het kopen van kinderschoenen terwijl deze in de uitverkoop zijn, is absoluut aan te raden. Op internet zijn meerdere websites te vinden waarbij je tegen een lage prijs de mooiste kinderschoenen kunt kopen.

Bewaar kleding
Op het internet kan je erg veel kinderkleding kopen. Het is echter wel belangrijk dat de kinderkleding van hoogwaardige kwaliteit is. Je kunt bijvoorbeeld hier hoogwaardige kinderkleding kopen Het voordeel van hoogwaardige kinderkleding is dat jouw (eventuele) toekomstige kids ook in deze kleding kunnen rondlopen.

Creatief omgaan met kleding
Je kunt tegenwoordig erg veel verschillende soorten kinderkleding kopen. Je kunt daarmee jouw kind zijn/haar eigen uitstraling geven. Hierbij is het ook handig om gebruik te maken van oude(re) kledingstukken. Ga hier creatief mee om!

Maak bijvoorbeeld van een mooie lange spijkerbroek een korte spijkerbroek. Dit bespaart je geld, jouw kind loopt er goed bij en je denkt ook nog eens aan het milieu. Er zijn uiteraard meerdere voorbeelden denkbaar van het creatief aanpassen van de kinderkleding.

Verzendkosten
Online shoppen is steeds populairder aan het worden. Dit heeft tot gevolg dat steeds meer mensen geld uitgeven aan de verzendkosten. Hoe mooi is het als je deze verzendkosten kunt besparen? Koop bijvoorbeeld voor jezelf ook mooie kleding of mooie schoenen. Als je deze aankopen tegelijkertijd doet met de aankopen voor jouw kind, bespaar je weer gemakkelijk op de verzendkosten.

Ken jij nog goede tips om te besparen op kinderkleding?

In samenwerking met Limango-outlet.nl

Comments:

  • 25 januari 2017

    Heb geen kids, maar dezelfde principes gelden voor een stuk ook voor volwassenenkleding. Ik probeer altijd wel een beetje de deals en sales in ’t oog te houden.

    Beantwoorden...
  • 28 januari 2017

    Ja, slim om kinderkleding te kopen in de uitverkoop. Het liefst op de groei, al is dat af en toe een gok natuurlijk. Zeker bij baby’s. Die maken af en toe echt een groeispurt. En leuk mix en matchen met andere (goedkopere) merken.

    Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts