BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Toffe topmerken voor herenkleding

Wanneer je nieuwe kleding gaat kopen voor jezelf of voor je partner wil je graag met heel wat verschillende zaken rekening houden. Natuurlijk is de uitstraling van de kleding belangrijk, maar wat verder ook te denken van de kwaliteit waarover ze beschikt?

Ben jij op zoek naar enkele toffe topmerken voor herenkleding? We stellen ze graag aan je voor in dit artikel!

Herenkleding in diverse stijlen

Hetgeen meteen als eerste in het oog springt is natuurlijk de uitstraling waar de herenkleding over beschikt. Verschillende merken hanteren op dit vlak een geheel eigen visie. Neem nu bijvoorbeeld het Nederlandse merk ‘Scotch & Soda’. Zij haalt haar inspiratie bij pioniers en verzamelaars.

Hierdoor ontstaat er altijd een verrassende, maar tegelijkertijd toch zeer toegankelijke look. Een ander merk van eigen bodem is ‘Van Gils’. Dit iconische kledingmerk staat reeds meer dan 70 jaar bekend omwille van de ongelofelijk stijlvolle uitstraling die ze elke collectie opnieuw weet te realiseren.

Jack & Jones, stijlvolle, casual kleding

Eén van de bekendste en meest populaire merken van het moment is ongetwijfeld Jack & Jones. Sinds jaar en dag staat dit merk er om bekend stijlvolle, casual kleding op de markt te brengen van hoge kwaliteit. De Jack & Jones overhemden worden door heel wat heren aanzien als de perfecte casual shirts die op de markt zijn terug te vinden.

Geen artikel over heren merkkleding zonder ook even stil te blijven staan bij het razend populaire merk ‘G-Star RAW‘. Dit Nederlandse merk is door de jaren heen dan ook uitgegroeid tot één van de grootste kledingmerken ter wereld. Zowel wanneer je op zoek bent naar stijlvolle als naar meer casual overhemden is een kijkje nemen in de collectie van dit merk een absolute aanrader te noemen.

Een geschikte pasvorm naar ieders wens

Een ander belangrijk punt buiten de uitstraling om rekening mee te houden heeft betrekking tot de pasvorm waar bijvoorbeeld een overhemd over beschikt. Op dit vlak kan er in eerste instantie worden gekozen voor een regular fit of een tailored fit.

Het gaat hierbij om respectievelijk rechte modellen en licht getailleerde modellen. Voor overhemden met een dergelijke pasvorm kan je onder meer kijken in de richting van het merk ‘Giordano’.

Wanneer we het hebben over topmerken op vlak van herenkleding mogen we ook het Duitse merk ‘Eterna’ niet vergeten. Dit merk ontwikkelt reeds overhemden voor heren sinds het jaar 1863.

In het bijzonder wanneer je graag een slim fit overhemd wenst te kopen is dit merk een absolute aanrader. Wil je graag kiezen voor herenkleding met een “dappere” uitstraling? Dan kan je daarvoor eveneens kijken in de richting van het merk ‘DSTREZZED’.

Vergeet ook de sokken niet!

Niets zo vervelend als oncomfortabele sokken! Bovendien is het uiteraard ook van belang dat de sokken die je koopt zo lang mogelijk gebruikt kunnen worden. In dit artikel over topmerken herenkleding mag het merk ‘Alfredo Gonzales’ dan ook absoluut niet ontbreken.

Dit Mexicaanse lifestyle- & sokkenmerk mag dan vrij onbekend zijn, dat neemt niet weg dat ze een ongelofelijke kwaliteit aan de dag weet te leggen. Tijdens het bij elkaar shoppen van een compleet nieuwe herenoutfit is het dan ook beslist een aanrader om kennis te maken met het naar eigen zeggen eerste sokken lifestyle brand van de wereld!

In samenwerking met Overhemden.com

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts