BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Azie   >  TRAVEL: Activiteiten in Indonesië

Door Yasmina – In mijn vorige reisverslagen kon je al lezen dat ik samen met mijn man op huwelijksreis ben geweest naar Indonesië. Dit is helaas mijn laatste reisverslag en ik hoop dat jullie van dit artikel zullen genieten. Wij hebben samen heel wat activiteiten gedaan in Indonesië, maar ik zal in dit artikel alleen een paar activiteiten uitstippelen. Veel lees- en kijkplezier!

 photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-gili-trawangan-strand-huwelijksreis_zps77db2548.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-gili-trawangan-strand-reisverslag-huwelijk_zps0e57e44a.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-gili-trawangan-strand-reisverslag_zpsc44663ff.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-gili-trawangan-_zps85e4c5f0.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-gili-trawangan-strand-12_zpsadfa0d56.png

Fietsen

Wanneer je in Gili Trawangan bent moet je zeker een fiets huren en rond het eiland fietsen. Het eiland is niet erg groot, dus het is goed te doen op de fiets. Ik raad jullie aan om dit net voor zonsondergang te doen. Je staat gewoon versteld van hoe mooi dit allemaal wel niet is! Hierboven zie je een aantal foto’s van wat we allemaal onderweg tegenkwamen.

 photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-zonsondergang-vulkaan-beklimmen-gunung-batur-_zps50557f2a.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-zonsondergang-vulkaan-beklimmen-uitzicht1_zps25168089.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-zonsondergang-vulkaan-beklimmen_zpsef7aed9f.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-gili-trawangan-vulkaan-beklimmen_zps8c372cb3.png

Vulkaan beklimmen

Mijn man en ik besloten om op het Indonesische eiland Bali de actieve Gunung Batur vulkaan te beklimmen. Naast de vulkaan Gunung Batur ligt het prachtige Baturmeer (Danau Batur). Wat had ik dit onderschat zeg! Ik dacht dat doe ik wel even…mooi niet! Wij werden om 03.00 opgehaald om richting de vulkaan te rijden. Eenmaal aangekomen kregen wij een gids die ons de weg zou wijzen tot de top van de vulkaan.

Ik moet eerlijk zeggen dat dit mij veel bloed, zweet en tranen heeft gekost. Hoe hoger je kwam hoe moeilijker het was om de berg te beklimmen. Ik had zelfs al een aantal keren aangegeven wat mij wel niet bezielde om dit te doen haha! Eenmaal daarboven aangekomen was ik alles weer helemaal vergeten. Wat gaf me dat toch een goed gevoel dat ik de top van de vulkaan voor zonsondergang had bereikt.

De uitzicht die je had vanaf de vulkaan was echt geniaal! Ik had m’n ogen echt uitgekeken. Mijn camera was toen ook niet weg te slaan uit mijn handen. Nadat we weer verder gingen naar onze volgende bestemming was ik wel heel erg trots op mezelf dat ik de Gunung Batur vulkaan had beklommen. Dit zal ik zeker weer willen doen wanneer ik ooit terugga naar Bali!

 photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-duiken-zee-oceaan-snorkelen_zps46c59394.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-duiken-zee-oceaan-zwemmen_zps9d55ed04.png photo travel-indonesie-bali-activiteiten-fietsen-duiken-zee-oceaan-_zps31cd2c83.png photo travel-indonesie-bali-reizen-reisverslag-onder-water-vissen_zpsf0149ebf.png

Duiken

Zelf heb ik dit helaas niet mogen ervaren, maar wil dit zeker doen wanneer we terug naar Indonesië gaan. Dan zullen we iets langer in Pantai Amed blijven, want wij zijn maar twee dagen naar de duikplek Amed geweest. Dit was helaas te kort voor mij om een duikcursus te nemen.

Ik wilde er zelf toch wel alle tijd voor hebben, omdat ik dit nooit eerder heb gedaan en daarom het extra spannend vond. De twee dagen dat mijn man ging duiken heb ik mezelf goed verwend in verschillende oorden. Ik moet eerlijk toegeven dat ik opdat moment totaal geen spijt had dat ik niet ben gaan duiken. Dit kwam achteraf wel toen ik de foto’s van mijn man zag…

Dit was mijn laatste verslag over mijn huwelijksreis in Indonesië. Ik wil de oom van mijn man die in Bali woont erg bedanken! Als wij hem niet hadden dan hadden wij daar echt niet veel kunnen ondernemen. Door hem was het echt een onvergetelijke huwelijksreis!

Ben jij weleens in Indonesië geweest?

Comments:

 • 11 juni 2013

  Wauw wat een mooie foto’s! En een leuk verslag:D Zelf ben ik nog nooit in Bali geweest, dus ik ben wel een beetje jaloers. Bijvoorbeeld op je tocht naar de vulkaan, echt stoer dat je die gewoon hebt beklommen!

  Beantwoorden...
 • 11 juni 2013

  Wauw, mooie foto’s! Ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me wel super om eens heen te gaan!

  Beantwoorden...
 • 11 juni 2013

  Fijn verslag! Ik wil heel graag naar Indonesië, mijn broer is er geweest en liet me ook van die prachtige foto’s zien. Heerlijk land lijkt het me.

  Beantwoorden...
 • 11 juni 2013

  Mooi verslag!

  Beantwoorden...
 • 11 juni 2013

  Ziet er prachtig uit zeg en wat een mooi verslag! Ik ga in het najaar naar Thailand, maar de keuze Thailand & Indonesië was voor een leek best lastig 😉

  Beantwoorden...
 • 11 juni 2013

  Ziet er zo leuk uit! Het duiken lijkt me erg gaaf om te doen en natuurlijk ook vooral mooi.

  Beantwoorden...
 • 11 juni 2013

  Wat een geweldige foto’s! Doe mij ook maar zo’n reisje 🙂

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Oooh Indonesie staat zo hoog op mijn lijstje! Helemaal na je mooie foto’s en leuke verslag!

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Leuk! Mijn tante, nichtje en neefje wonen in Indonesië!

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Ik heb alle drie de dingen gedaan op Bali, haha! Het was echt geweldig ;D

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Waauw, mooie beelden. Never been!

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Indonesië lijkt me mooi! Een vulkaan beklimmen moet haast geweldig zijn!

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Wauw wat een prachtige foto’s! het lijkt me echt een super mooi land, ik wil er ook altijd nog eens naar toe.

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Wat een prachtige foto’s!

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Oh geweldig! Hoop dat ik dit ook ooit nog mag meemaken 🙂

  Liefs,

  Beantwoorden...
 • 14 juni 2013

  Wat gaaf! Ik ben echt verliefd op Indonesië. Mijn opa komt er vandaan en mijn tante heeft er heel lang gewoond, maar helaas kan ik de laatste keer dat ik er was me amper meer herinneren. Gelukkig ga ik deze zomer weer 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 juni 2013

  Wat een mooie plaatjes! Mijn papa is in Indonesië geboren en het lijkt me fantastisch om er ooit een keertje heen te gaan. Zo mooi!

  Beantwoorden...
 • 20 juli 2013

  Wauw prachtig! Ik wil er ok heen! Leuke blog heb je trouwens:)

  Beantwoorden...
 • 2 augustus 2013

  Wauw, Wauw, Wauw! Dat ziet er prachtig uit! Binnen een maandje mag ik er ook naartoe 🙂 Maar kan echt niet wachten nadat ik deze foto’s gezien heb!!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts