BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Azie   >  Overnachten in Indonesië

In het vorige reisverslag van Yasmina kon je al lezen dat ze samen met haar man op huwelijksreis is geweest naar Indonesië. Ze liet ons kennismaken met enkele plaatsen waar je lekker kunt eten in o.a. Bali en Java. Zoals beloofd heeft ze nog een deel voor ons uitgetypt, namelijk waar je kunt overnachten in Indonesië. Enjoy!

Door Yasmina –

 photo bed_zpscffcbfce.pngImage Hosted by PicturePush

Amanjiwo

In Yogyakarta hebben ik en mijn man overnacht in een geweldige resort, namelijk Amanjiwo. Amanjiwo is gelegen midden in een pittoresk landschap. Je hebt hier een prachtig uitzicht op de Borobudur! Je kunt zelf kiezen tussen een villa met een privé zwembad of zonder een privé zwembad. Als je kiest voor een villa zonder zwembad heb je een prachtig uitzicht op de Borobudur tempel, maar wij hebben voor een villa met een privé zwembad gekozen.

Het resort biedt je een gratis activiteit aan, waarbij je zelf een keuze mag maken wat je wilt gaan doen. Wij hadden er toen voor gekozen om de tempel Borobudur te bezoeken. Ik moet er wel bij zeggen dat je dan een VIP ingang hebt, dat was echt geweldig! Wij hadden daarnaast ook de luxe dat wij niet kilometers te voet moesten afleggen. Wij verbleven in de Borobudur Suite, voor meer informatie kun je kijken op deze website.

 photo salamat-datang_zpsef1954a8.png photo salamat-datang2_zpsdb644253.png

 photo strand_zpsdfa1ed38.png photo inford_zpsb233d399.png photo mooi_zpsdf075ee7.png

Resort Novotel

In deze fantastische resort Novotel verbleven wij twee nachten. Het is rustig gelegen en lekker ver weg van het drukke leven. Hier kom je dan ook echt tot rust! Novotel Resort ligt aan de zuidkust van Lombok en is gelegen aan een prachtige strand. In het resort bevinden zich een aantal winkels en twee leuke restaurants. In het resort hebben ze een activiteitenplanning waar je deel aan kunt nemen. We hadden een mooie suite voor €300,00 per nacht.

 photo taxi_zps720cb897.png photo stand2_zps0219c1f2.png photo staeb_zps589fac4d.png

Eco Villa Gilli

Gilli Island Trawangan is een klein eiland, hier beschikken ze dan ook niet over motorvoertuigen. Je kunt hier echter wel een taxi nemen dat bestaat uit een paard en een wagen of je kunt een fiets huren bij het resort waar je verblijft. Zelf hebben wij op dit eiland mogen overnachten op Eco villa Gilli. Het is een kleine knusse resort, maar het was wel erg fijn om daar te zijn.

De gastvrouw Atun gaf ons een warm welkom en daarnaast is het ook echt een pracht van een dame! Ze is ook een persoon dat altijd voor je klaar staat, ik voelde me daar dan ook erg goed op mijn gemak. Ik had er zo nog wel een aantal dagen erachteraan willen vastplakken. Helaas paste dat niet in onze planning…Voor meer info kun je op hun website kijken.

 photo indonesie_zpsf7654bb5.png photo fghg_zps45d01948.png photo fsdfsf_zps63dafc29.png

Oeps…naam vergeten!

Ik ben helaas de naam vergeten van deze prachtige villa, maar ik weet nog wel dat we deze villa geboekt hadden via Balipassion.net. Deze onwijs mooie villa bevindt zich in Semniyak. Wanneer je de steegjes uitkomt, bevindt je in een lange straat met allerlei leuke winkels en restaurants.

In de villa zelf merk je eigenlijk helemaal niet dat het in de buurt is van een drukke straat. Het is hier dan ook lekker rustig en je kunt goed tot jezelf komen. Ik weet ook niet meer wat de prijs per nacht was van deze villa, omdat wij via de organisatie een hele pakket van de laatste week hadden genomen.

 photo villa_zps51afe85d.png

Dit was mijn verslagje over mijn verblijf in Indonesië. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben gehad! In het volgende artikel over mijn huwelijksreis vertel ik meer over de bezienswaardigheden in Indonesië.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts