BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  Travel tip – Nooit meer zonder GSM oplader

Nooit meer zonder oplader: een extra GSM oplader voor op vakantie nog even snel alles inpakken om te vertrekken: je bent klaar voor een heerlijk weekend weg in Barcelona. Samen met een paar vrienden genieten van de tapas, het fijne weer en natuurlijk de mooie bezienswaardigheden die de stad te bieden heeft.

Je maakt er mooie foto’s van, maar in het hotel kom je erachter dat je jouw GSM oplader bent vergeten… Lastig, maar voor een volgende keer gelukkig gemakkelijk te voorkomen. Bestel bijvoorbeeld een goedkope tweede lightning oplader, die je standaard in je trolley bewaart.

GSM oplader in je trolley

De GSM oplader die je bij je telefoon kreeg heb je waarschijnlijk in de kast liggen of opgeborgen in een nachtkastje. Je kunt die meenemen tijdens tripjes zoals naar Barcelona, al loop je daarmee het risico dat je die daar vergeet en je thuis zonder komt te zitten. Hoe je dat slim aanpakt? Bestel een extra telefoon oplader, die je standaard in je trolley bewaart.

Het kost je maximaal een paar tientjes, waarmee je ervoor zorgt dat je voortaan nooit meer je GSM oplader zal vergeten op het moment dat je op reis gaat. Je hebt de oplader standaard bij je, omdat je die gewoon in de trolley kunt laten zitten. Zowel op het vliegveld als in ieder hotel en in ieder appartement heb jij de oplader bij je en kun je zonder problemen je telefoon opladen.

Tip: reis je ook buiten de EU? Houd er dan rekening mee dat je soms een verloopstekker nodig hebt voor je oplader. Uiteraard kun je die er ook meteen bij kopen, zodat je een compleet pakket bij je hebt om altijd en overal je telefoon te kunnen opladen: wel zo handig.

USB-oplader voor je GSM

De meeste GSM opladers bestaan uit een oplader voor in het stopcontact en een USB-kabel naar je telefoon toe. Dat is een groot voordeel, want het betekent dat je ook meteen een kabeltje bij je hebt om bijvoorbeeld foto’s over te zetten naar je laptop of een andere computer.

Met de extra GSM oplader die je bestelt zorg je er wat dat betreft gemakkelijk voor dat je direct mooie foto’s op Instagram, Facebook of een ander sociaal netwerk kunt zetten.

Bron afbeelding

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts