BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Trind Caring Colors Zomerkleuren

Dit artikel schreef ik een tijdje geleden, maar ik besloot hem ook hier te plaatsen. Ik had de lakjes nog thuis liggen, dus heb ik ze nog een keer gefotografeerd, maar dan met mijn nieuwe camera.

De flesjes vind ik erg sierlijk en mooi, een glazen verpakking met een lange doorzichtige, kunststof dop die ook nog eens fijn in de hand ligt. Het lakje zelf heeft een dunnere (niet te dun!), creamy textuur waardoor je de nagels makkelijk kunt lakken. Erg prettig!

Time for the swatches! Ik moet er wel bij zeggen dat ik mijn nepnagels van Ebay nog niet binnen heb, ik heb dus gewoon andere nepnagels gebruikt die wat aan de grote kant zijn. Sorry! Maar je kunt de kleuren wel goed zien ;-).

TRIND CARING COLOR IN CC140

I love mintgroen! Deze vind ik dan ook geweldig. Ik draag zelf niet snel mintgroene nagellak, maar als ik dit zo zie moet ik het snel maar eens gaan doen!

TRIND CARING COLOR IN CC139

Oranje is niet een kleurtje dat ik snel zou uitkiezen, zowel qua kleding als qua make-up. Alsnog vind ik het een lekker fel kleurtje die niet eens zo heel verkeerd staat. Nice!

TRIND CARING COLOR IN CC137

Ik heb het niet zo snel met paars qua nagellak (ik hoor je al denken: ” Met welke kleur dan wél?! ”), maar deze vind ik echt prachtig! Het fijne trouwens aan deze nagellakken is dat ze alle drie snel drogen. Daarnaast dekken ze in 2 laagjes (op de nepnagels maar in 1 laagje.

Buiten dat ik de kleurtjes lekker fel en gaaf vind, vind ik de kwaliteit ook heel fijn. Deze lakjes zijn helaas Limited Edition en zitten dus niet in het vaste assortiment. De Caring Colors van Trind zijn verkrijgbaar bij de meeste winkels van o.a. Etos, Douglas en DA. Voor alle verkooppunten kan je een kijkje nemen op www.trind.com. De lakjes kosten €9,95 per stuk.

Welk kleurtje vind jij het mooist?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts