BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Tuesday Favourites: PersunMall.com

 photo persunmall-wishlist-favorites_zps9360eafc.png

Vandaag heb ik weer een leuke webshop-tip voor jullie, namelijk Persunmall.com. Ik zie best veel fashionbloggers er regelmatig wat bestellen, dus ik werd wel benieuwd. Het bedrijf komt uit China en hun missie is om vrouwen te voorzien van trendy en fashionable kleding. Ik kwam een aantal leuke items tegen en het leek me wel leuk om mijn favorieten met jullie te delen. 

Het grote assortiment van Persunmall bestaat o.a. uit kleding, schoenen, accessoires en sieraden die speciaal bedoeld zijn voor vrouwen. De producten die ze verkopen zijn over het algemeen hartstikke betaalbaar. Ik vraag me dan ook af hoe de kwaliteit van die producten zijn. Ik heb alvast een ‘wishlist’ gemaakt met mijn favoriete items uit deze webshop. Nu alleen nog een geldboompje…

 photo persunmall-clothes-review-wishlist-favorites_zpsa19285c5.png

Clothes & Shoes

1.) V-neck Vertical Stripe Chiffon Shirt, $ 23,99

2.) Colored Feather Print Dress$ 23,99

3.) Simple Design Elegant High Heel, $ 47,99

4.) Point-Toe Pumps Suede Blue, $ 65,99

5.) Floral Stand Collar Fashionable Shirt, $ 34,19

6.) Candy-Color Boy Friend Blazer, $ 36,99

 photo persunmall-jewelry-accessoires-bracelet-necklaces_zps45560cb3.png

Jewelry

1.) Multi-layer Pink Stone Necklace, $ 75,99

2.) Chinese Style Gem Bracelet, $ 18,99

3.) Rings Necklace with Rhinestone Pendant, $ 8,99

4.) Leaf Style Necklace with Rhinestone, $ 25,99

5.) Hand-weave Necklace with Rhinestone, $ 24,99

6.) Water Drop Earrings with Rhinestone, $ 4,99

Ben jij al bekend met deze webshop?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts