BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Diy   >  Uitgeprobeerd door Womanistical.nl Bezoekers! #2

 photo uitgeprobeerd-door-womanisticalnl-bezoekers_zpsa5ee6b14.png

Ik heb weer een paar leuke foto’s van bezoekers toegestuurd gekregen die een DIY of recept hebben geprobeerd die op mijn blog staat. Erg leuk! Vooral als het recept goed in de smaak is gevallen of als de DIY goed is bevallen. Hieronder zie je de foto’s en hun reacties…

 photo oreo-cupcakes-uitgeprobeerd-womanistical_zpsaad4809a.png photo oreo-cupcakes-womanistical-recept_zps55d5cffa.png

Joyce van Heuls BakhuisjeOreo Cupcakes met cream cheese frosting
” Ik had al dikwijls over Oreo koekjes en cupcakes gehoord maar ik had geen flauw idee waar ik de koekjes kon vinden. Tot ik de eerste keer ging winkelen in het nieuwe Albert Heijn-filiaal in de buurt. Toen ik de koekjes zag liggen, twijfelde ik geen seconde: ik moest en zou eindelijk zo’n cupcakes maken. Ik zocht enkele recepten op Google en koos voor de versie van de site www.womanistical.nl. De Oreo cakejes waren fantastisch lekker en ze zagen er ook heel leuk uit. ”

 photo diy-candy-cane-scrub-maken-womanistical_zps4f3481e1.png

Valerie van Beauty’sInSpeCandy Cane Sugar Scrub
Valerie schreef op haar blog een blogpost over de Candy Cane suikerscrub en gebruikte i.p.v. amandelolie een ander ingrediënt, namelijk arachideolie-olie. De etherische pepermuntolie verving ze door amandelextract. ” Voor iedereen die cadeautjes moet kopen voor Valentijn of bijna blut is door de nieuwe lentecollecties in de parfumerie: de redding is nabij dankzij deze goedkope en makkelijk te maken scrub. ”

 photo diy-candy-cane-scrub-womanistical_zpsa3518649.png

Wendy van Dream off positive – Candy Cane Sugar Scrub
Ook Wendy maakte de Candy Cane suikerscrub, maar dan met een geel kleurtje erbij. Heel leuk! ” Ik was je blog aan het lezen en toen zag ik een leuk artikel om suikerscrub te maken. Ik heb suikerscrub gemaakt voor me moeder als Moederdag cadeautje. ”

 photo amerikaanse-chocoladetaart-brownies-albert-heijn-mypaperblank_zps00f674d3.png

Suzanne van My Paperblank – Amerikaanse Chocoladetaart
” Ik deed zaterdag een poging om een heerlijke chocoladetaart te maken, poging 1 mislukte, maar er kwamen uiteindelijk wel heerlijke ‘brownies’ uit! ” Als brownies zien ze er ook heerlijk uit!

 photo amerikaanse-chocoladetaart-ah_zps2ffc9cc5.png

Nimy Sal – Amerikaanse Chocoladetaart
” Is echt lekker al zeg ik t zelf. Ff opgewarmd in de magnetron en twee bolle B&J strawberry cheesecake.” Ik denk dat ik deze chocoladetaart binnenkort ook maar eens moet gaan maken!

 photo amerikaanse-chocoladetaart-uitgeprobeerd-womanistical_zps73da53cf.png

Yassmine – Amerikaanse Chocoladetaart
 ” Hij is dodelijk lekker en zeker een aanrader! Ik heb hem al 2x gemaakt, een keer met amandelschaafsels versierd en de andere keer met gemalen walnoten. Ow ja kleine blunder bij de 2e keer. Ik dacht het recept uit m’n hoofd (lees: m’n zeef) te kennen, vergeet ik de melkchocolade toe te voegen. Ik heb hem toen bij het glazuur toegevoegd alsof er niks aan de hand was 😀 ”

Hartstikke leuk weer om te zien wat jullie allemaal van mijn blog hebben geprobeerd! Heb jij nog iets gemaakt naar aanleiding van een artikel op Womanistical? Mail dan een fotootje naar info@womanistical.nl of tag me via FacebookTwitter of Instagram!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts