BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Uitpakfeestje met John Beerens verrassingspakket

Photobucket

Yeeeey, eergisteren heb ik mijn eerste beauty verrassingspakket van de beautywebshop van JohnBeerens.com ontvangen. Ik verwachte geen pakketje, dus het is altijd leuk als er onverwachts een PostNL-mannetje met een pakket voor je deur staat! Ik ben een John Beerens Lover en schrijf zo nu en dan wat over de producten die hij verkoopt op mijn blog of op mijn Facebook-pagina. Hieronder zie je wat ik allemaal heb gekregen!

Photobucket

WELLA SP COLOUR SAVE MASKSHINE DEFINE MASKREPAIR MASK & SMOOTHEN SHAMPOO

Er zaten vier Wella SP-producten in de doos. Wella SP Color Save Mask bied bescherming voor een langdurige kleurfrisheid, Wella SP Repair mask repareert het haar tot 100% na slechts één behandeling en Wella Sp Shine Define Mask versterkt de glans van het haar intensief. Er zat ook een Wella SP Smoothen Shampoo in de box die het haar soepel en glad maakt.

OROFLUIDO SHAMPOO & CONDITIONER

De Orofluido shampoo en conditioner ruiken echt heerlijk naar vanille. Ik heb gisteren mijn haar gewassen met de shampoo en ik had geen last van een jeukende of trekkerige hoofdhuid. Mijn haar was achteraf lekker zacht en glanzend. De conditioner is ook fijn! Ik heb trouwens veel goeds over de Orofluido Elixer gehoord, daar ben ik ook wel benieuwd naar!

REF REPAIR SHAMPOO SF FREE 551REF COLOUR CONDITIONER SF FREE 544

De REF-shampoo en -conditioner bevatten geen sulfaten, maar wel natuurlijke extracten als lijnzaadolie en verzachtende tamanu-olie. Can’t wait to try it!

Photobucket

FIJI BLEND SMOOTH AND SLEEK & FIJI BLEND NAKED TRUTH

Fiji Blend is een merk voor de echte zonliefhebber. Zo zorgt Smooth and Sleek voor bruine en gladde benen en Naked Truth geeft je huid een mooie teint. Daarnaast beschermt het je huid ook tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Ik heb al eerder over Fiji Blend gehoord, maar heb er nooit wat van geprobeerd. Ik ben benieuwd!

ISSHO GENKI SQUALENE IP6 CAPSULES

Dit zijn natuurlijke voedingsupplementen die het lichaam weer in balans brengt. Ik heb zelf nooit voedingsupplementen ingenomen, maar voor alles is een eerste keer, toch?

MARRAKESH KAHM DAILY SMOOTHING TREATMENT  & MARRAKESH OIL HAIR STYLING ELIXIR

De treatment maakt het haar gladder en is handig om te gebruiken in combinatie met een föhn en een stijltang. Het bevat natuurlijke ingrediënten, zoals zaadolie van de hennepplant en arganolie.

De olie beschermt het haar tegen de hitte van stylingtools en heeft een lekkere en frisse geur. Gisteren had ik de Marrakesh oil op handdoekdroog haar gesmeerd en mijn haar rook zo lekker. Het vermindert het kroezen van de haar en je kunt het ook prima op droog haar smeren om gespleten haar punten te voorkomen.

PUPA VAMP! GLITTERING EYES KIT

PUPA is een merk waarvan ik ook nog niks heb geprobeerd. Deze kit bestaat uit een mini Vamp! Mascara en een mini Diamond Mascara. Ik heb al veel goede dingen over de mascara gelezen en als deze kit mij ook bevalt zal ik er een review over schrijven.

SKEYNDOR OXYGEN SKIN VELOURS

Er zat ook een kleine flesje in de box. ”De combinatie van vitaminen werkt als een antiverouderingscomplex en revitaliseert de huid.” Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met Anti-aging producten 😉

VANI-T CRÈME BLUSH BERRY PARFAIT

Dit is een multifunctionele romige kleurstick voor ogen, wangen, lippen en lichaam. De stick is verkrijgbaar in verschillende kleuren en ik heb de kleur Berry Parfait ontvangen. Dit product is op de Beautywebshop van John Beerens te vinden als de ‘Colour Stick’ en heeft zelfs een Beautyaward gewonnen voor de beste blush! Nu ben ik wel heel benieuwd en zal het dan ook binnenkort uitproberen.

Photobucket

Naast allerlei beautyproducten zat er ook een super mooi tasje van Sebastian Professional in de box. Zwart met paillettes, erg leuk voor een feestje! Ook zat er een JohnBeerens Magazine bij en wat informatie-boekjes van de merken die in de doos zaten. Leuke inhoud, dat wordt heel wat producten testen!

Ben jij al bekend met de webshop van John Beerens? Waar wil je een review over zien?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts