BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Unboxing Deauty Box April 2015

De maand april 2015 is voorbij dus tijd voor een nieuwe Deauty Box. Elke keer weer is het een verassing om deze glanzende doos vol met beautyproducten te unboxen. Wat zit er deze maand in de Nederlandse Deauty Box?

 photo deauty-box-april-intro_zps9auemdag.png

Erg benieuwd naar de inhoud!

 photo deauty-box-april-kueshi-pure-clean-tonic-kerastase-elixir_zpsjabturah.png

Kueshi Revitalizing Face Toner

Bij het openen van de box van ging mijn aandacht meteen naar dit flesje met roze inhoud. Het blijkt een hydraterende toner voor je huid te zijn van het merk Kueshi. Ik heb nooit eerder van het merk gehoord, dus hier ben ik heel benieuwd naar.

  • FULL SIZE // €10,70

 

Kerastase Elixer Ultime Fine and Sensitized Hair

Ahh Kerastase! Leuk dat ze een sample-size product (50ml) van dit merk in de box hebben gestopt. Ik vind hun producten namelijk altijd heerlijk ruiken. Deze Elixir Ultime haarolie bevat Milennium Rose, dat extra herstelt en beschermt wat ideaal is voor fijn en gevoelig haar.

  • FULL SIZE 125ML // € 35,80

 

 photo deauty-box-april-lookx-eyeliner_zpspwq6m5oz.png

LookX Exclusive Eyeliner Chocolate Matt

Het derde product dat ik uit de box had gevist, was deze donkerbruine eyeliner van LookX. Ik heb ooit een soortgelijke product van het merk gehad en vond hem erg fijn. Leuk dus dat er een andere variant van deze eyeliner in de box zit. De LookX Exclusive Eyeliner is waterproof en heeft aan het uiteinde een minipuntenslijper.

  • FULL SIZE  // € 17,65

 

 photo deauty-box-april-lash-m-3-in-1-eye-bright-_zps96wavlwc.png

Chrystal lippenbalsem

Nog een onbekend merk voor mij: Chrystal. Deze lippenbalsem bevat verzorgende ingrediënten waaronder olijfolie, bijenwas, honing en propolis. Lippenbalsems komen altijd wel goed van pas 🙂

  • FULL SIZE  // € 17,65

 

Lashem 3 in 1 Eye Bright 5ML

In de vorige Deauty Box zat een product van Lashem 3 en deze maand weer. Dit keer is het een oogcrème die wallen tegengaat, donkere kringen en fijne rimpeltjes vermindert, en de gevoelige huid rond onze ogen hydrateert. Hmm, ik ben altijd een beetje sceptisch over dit soort producten, maar zal het alsnog wel proberen.

  • FULL SIZE  // € 17,65

 

 photo deauty-box-april-unboxing_zpsys0bmwcq.png

Wederom een leuke inhoud! Ik ben wel enthousiaster over de box van vorige maand, maar deze vind ik ook zeker niet verkeerd. Vooral de Kueshi toner en LookX eyeliner kan ik erg waarderen. De Deauty Box is een abonnement van €14,95 per maand inclusief verzendkosten, wat je ook maandelijks weer kan opzeggen. Check Deauty.nl voor alle info en abonnementen.

Wat vind jij van de Deauty Box van deze maand?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts