BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Unboxing: First Edition Goodiebox

Ja ja! Sinds kort is Nederland weer een nieuwe box rijker, genaamd Goodiebox. Het is een beauty en lifestyle box die maandelijks vol zit met uiteenlopende producten van verschillende merken. De inhoud van de GoodieBox is dus gevarieerd en bevat producten waar vrouwen van houden.

Denk aan cosmetica, accessoires, cadeau- of kortingsbonnen of bijvoorbeeld een boek. Elke maand bieden ze een exclusieve box met circa 10 mooie fullsize producten. Benieuwd wat er in de eerste editie van de GoodieBox zat? Lees dan vooral verder.

 photo unboxing-goodiebox-concept-beauty-lifestyle-producten-bonnen-cadeau-brazilian-fruit-nut-john-beerens_zps77c909f9.png

De eerste editie van de GoodieBox is inmiddels uitverkocht, maar ik laat jullie toch zien wat er allemaal in de box zat. Als eerste zag ik een kortingsbon van John Beerens t.w.v. €40,- en flyers met productinformatie van Brazilian Fruit en een Brazilian Home Party.

 photo unboxing-goodiebox-brazilian-fruit-nut-producten-bad-douche-gel-massage-olie-plantaardig_zpsabc15484.png

BRAZILIAN FRUIT BRAZIL NUT BAD & MASSAGE OLIE

Wat het zegt: Verzacht je huid met deze traditionele plantaardige olie uit het Braziliaanse Amazonegebied. Met verzachtende eigenschappen en een zachte textuur is het perfect te gebruiken voor massage en tijdens het baden.
Wat ik zeg: Ik had nooit eerder van dit merk gehoord, maar ik werd wel gelijk nieuwsgierig! Deze productlijn bevat geen toegevoegde kleurstoffen en is licht geparfumeerd. Het is vrij van parabenen, vrij van minerale oliën, dierproefvrij en bevat geen dierlijke ingrediënten. Binnenkort maar eens de bad & massageolie proberen…

BRAZILIAN FRUIT BRAZIL NUT BODY BOTER

Wat het zegt: De hydraterende body boter met diepe vochtinbrengende werking is geformuleerd met een evenwichtige mix van natuurlijke ingrediënten uit de Amazone. Rijk aan Braziliaanse notenolie en cupuaçu boter die de huid hydrateert en het uitdrogen tegengaat.
Wat ik zeg: Sinds ik deze bodybutter in huis heb gebruik ik hem dagelijks, soms zelfs twee á drie keer per dag. Ik vind hem zooo fijn! De geur is een beetje noot-achtig, je moet er dus maar net van houden. Het product smeert goed uit en mijn huid voelt achteraf lekker zacht aan.

BRAZILIAN FRUIT BRAZIL NUT BAD & DOUCHEGEL

Wat het zegt: Trakteer jezelf op een heerlijk ruikend bad met natuurlijke vruchten uit de Amazone. Rijk aan paranotenolie, dat de huid hydrateert en het uitdrogen tegengaat. Het reinigt de huid zonder het uit te drogen.
Wat ik zeg: Deze douchegel heb ik ook getest. De geur van deze douchegel is ook een beetje nootachtig, maar net wat anders dan de bodybutter. Hij schuimt lekker en doet voor de rest wat een douchegel hoort te doen. Het product is trouwens ook te gebruiken in bad!

 photo unboxing-goodieboxnl-patricia-snel-expat-kaarthouder-golden-rose-crackle-nagellak_zps54e6bb0c.png

DE EXPAT VAN AUTEUR PATRICIA SNEL

Wat het zegt: Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière weer op te pakken. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Wanneer zijn maid op verdachte wijze om het leven komt en Julia zelf doelwit wordt, zet ze alles op alles om de waarheid te achterhalen. 
Wat ik zeg: Yeeeey, een boek in een box! Dat zie je niet vaak, erg leuk! Het verhaal spreekt me wel aan en ik ga er binnenkort maar eens lekker voor zitten…

KICKR ALLUWALLET CARDHOLDER

Wat het zegt: Pink Trendy en lichtgewicht cardholder met 7 vakken. Met de cardholder kunt je je pasjes overzichtelijk, veilig en stijlvol opbergen.
Wat ik zeg: Precies op tijd! Mijn kaarthouder was helemaal in flarden dus ik wilde weer een nieuwe kopen. Nu hoef dat niet meer met deze knalroze cardholder die in de box zat.

GOLDEN ROSE GRAFFITI NAIL ART

Wat het zegt: Laat je nagels kraken. De enige beperking is je fantasie. Met de Graffiti nail art maak je de mooiste creaties. 
Wat ik zeg: Ik ben niet zo’n fan van crackle nagellak dus dit product is niet echt iets voor mij. Wel een leuk kleurtje, ik denk dat ik er iemand wel blij mee kan maken.

 photo goodiebox-review-applepiepieces-blessing-epivera-epileerveer_zps891a49e3.png

APPLEPIEPIECES BLESSING

Wat het zegt: Omdat er veel soorten Blessings zijn, vind je er zeker één die bij jou past. In de GoodieBox vind je een van deze Blessings: believe-in- health, believe-in-happiness, believe-in-freedom of believe-in-friendship.
Wat ik zeg: Wat leuk dat er iets van Applepiepieces in de box zit! Ik kijk weleens op hun webshop maar heb er nooit eerder wat besteld. Alleen jammer dat het nou net een armbandje met een kruis is. Ik draag namelijk geen items met een kruisje…jammer!

EPIVERA EPILEERVEER

Wat het zegt: De gepatenteerde epileerveer van Epivera maakt het mogelijk om snel en effectief ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Via een simpele handomdraai worden haren vanuit de wortel verwijderd, en blijft je huid onbeschadigd.
Wat ik zeg: Ah dit is nou een leuke item voor in de box! Of naja leuk…het doet vreselijk pijn! Ik gebruik nu al een tijdje een soortgelijke epileerveer van eBay en hij doet goed z’n werk. Ik ben benieuwd of deze van Epivera me ook gaat bevallen.

 photo unboxing-goodiebox-golden-care-hand-foot-peeling-pure-elements-dagcreme-tomatenextract-_zps957b0709.png

GOLDEN CARE HAND & FOOT PEELING MENTHOL

Wat het zegt: Een voedzame hand en voet peeling op basis van olie en zeezout met menthol. De peeling verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop. Na gebruik zijn je handen en voeten lekker fris, zacht en ontspannen.
Wat ik zeg: Oeh erg fris en minty ruikt deze scrub! Hij is ook erg grof. Ik zou hem niet snel voor mijn handen gebruiken, maar voor mijn voeten vind ik hem wel fijn. Kan ik alvast mijn voetjes summerproof maken! Mocht je het trouwens afvragen; Golden Care is de verzorgingslijn van Golden Rose

PURE ELEMENTS DAGCREME

Wat het zegt: Deze milde, gebalanceerde en verzachtende dagcrème verzorgt je huid optimaal. Het tomatenextract hydrateert je huid, geeft deze een fris gezicht en laat deze stralen. De toegevoegde amandelolie, sheaboter en Vitamine E revitaliseert je huid. De dagcrème is vrij van conserveringsstoffen.
Wat ik zeg: Nooit eerder had ik van dit Duitse merk gehoord, maar het potje sprak me eigenlijk wel gelijk aan. Schattig! De geur doet me een beetje denken aan citroen kwarktaart, lekker fris. De dagcrème trekt ook snel in, maar of die ook echt wat voor mijn huid doet kan ik nog niet zeggen.

 photo goodiebox-bestellen-website-online-producten_zpsf44e5926.png

EEN BOX VOL VERWENNERIJ

Ik vind dit echt een leuke box met diverse producten. Ik ben al erg benieuwd naar de volgende inhoud van de GoodieBox! Je krijgt ook helemaal geen samples, alleen maar full-size producten. Daarnaast zit je niet vast aan een abonnement, je kunt dus zelf bepalen wanneer je een box wilt bestellen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de GoodieBox? Bestel er dan nu één voor €34,95 incl. verzendkosten. De totale waarde van de eerste box bedraagt 140 euro, dus je haalt je geld er gewoon dubbel en dwars uit. Ook leuk om als cadeau te geven!

Wat vind jij van de eerste GoodieBox?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts