BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Unboxing Hairmoso pakket

Afgelopen week ontving ik een pakket van Hairmoso met daarin een aantal haarproducten uit hun webshop. Het leek me leuk om een Unboxing artikel hiervan te maken!  Ze specialiseren zich in de verkoop van professionele haarproducten voor hem én haar. Hairmoso.nl verkoopt exclusieve merken, zoals Kérastase, Agadir Argan Oil, CHI, Professional Sebastian en Kevin Murphy…


 photo unboxing-hairmoso-haarproducten_zpsac3cfc6c.png

De volgende producten zaten in het pakket:

  • Kérastase Elixir Ultime Oléo Complex The Impérial
  • Wella Wet Body Crafter
  • Wella Dry Grip Cream
  • Sebastian Drynamic
  • Agadir Argan Oil samples

 photo unboxing-hairmoso-haarproducten-kerastase-elixir-ultime-_zps7698ac5c.png

Kerastase Elixir Ultime The Imperial

De Elixir Ultime Imperial Tea van Kérastase schijnt de intensiteit van de haarkleur te verbeteren. De olie is ook voorzien van een heerlijke geur, namelijk een perfecte balans tussen een zacht, naar bloemen ruikend parfum. De textuur is rijk aan structuur en de formule die de Elixir Ultime Imperial Tea bevat, levert de meeste pure anti-oxidanten. De haarvezel wordt beschermd tegen de reflectie van licht en straling. Ik ben benieuwd, ik ga ‘m binnenkort testen!

 photo unboxing-hairmoso-haarproducten-wella-producten_zpsc90e1596.png

Wella Professionals Wet Body Crafter

Wella Wet Body Crafter is een volumespray die extra glans geeft waardoor je je look kan veranderen in een echte wetlook. Het heeft een lichte holdfactor, maar schijnt voldoende ondersteuning te geven. Daarnaast schijnt het nooit té hard te worden en niet te gaan plakken, ideaal dus om makkelijk meer volume aan te brengen.

Wella Professionals Dry Grip Cream

Wella Dry Grip Cream is een stylingpasta die zo zacht is als een crème, maar wel de sterke en flexibele support biedt van een pasta. Het schijnt een gemiddelde tot sterke holdfactor te hebben waardoor je de hele dag verzekert bent van voldoende stevigheid. Geschikt voor elk haartype!

 photo unboxing-hairmoso-haarproducten-agadir-_zpsdeda18b3.png

Agadir Argan Oil

Ik kreeg ook een aantal producten/samples van Agadir Argan Oil opgestuurd. De shampoos en conditioners zijn parabeen en sulfaat vrij en bevatten 100% gecertificeerde argan olie. Ik heb ze alvast even geroken en ze ruiken heerlijk. Ook deze producten ga ik binnenkort testen!

 photo unboxing-hairmoso-haarproducten-professional-sebastian-drynamic_zps1f435c8a.png

Sebastian Drynamic

Sebastian Drynamic is een droogshampoo die geschikt is voor mannen en vrouwen met elk haartype. Het haar ziet er volumineus uit zonder te verzwaren en de shampoo zorgt dat de olie uit het haar wordt geabsorbeerd. Deze droogshampoo onderscheidt zich ten opzichte van andere droogshampoos door het Reset Foundation System. Dit systeem is verrijkt met oplosbare en volledige verdampbare ingrediënten. Het kapsel wordt in enkele seconden schoon en verzorgd.

 photo unboxing-hairmoso-haarproducten-kerastase-agadir-professional-sebastian-wella_zpsaba2f96d.png

Van welke producten willen jullie graag een review zien?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts