BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Unboxing Hello Box mei 2015

Nederland is weer een box rijker, namelijk de Hello box! Sinds 2008 leveren ze hun handgemaakte producten aan groothandels zoals Douglas-Duitsland, Etos, Disneyland en detailhandelaren in heel Europa. Dit jaar hebben ze besloten om een nieuw concept aan hun bedrijf toe te voegen. Consumenten kunnen namelijk een abonnement afsluiten voor hun bath/body/ home fragrances box en zo iedere maand hun handgemaakte producten ontvangen.

 photo hello-box-team_zps2s3eddn4.jpg

Zodra je de doos opent komt er direct een heerlijke aroma je tegemoet. In de box van deze maand zie ik niet alleen verzorgingsproducten er tussen zitten, maar ook een aantal ‘cute little thing’ voor bloggers die volgens Hello Box we goed kunnen gebruiken. Met o.a. een pen, paperclips, memoblaadjes, stickers en een schattig spiegeltje. Lief extraatje!

 

 photo bathora-scrub_zpsjlm3ls00.jpg

Flower Power FOOT Bruisballen – € 3.95

Geniet van de gemixte boters zoals cacao en shea. Gewoon in een warm FOOT bad gooien en dan genieten van de borrelende oplossende fizzer, waarbij heerlijke geuren vrijkomen.

Luxury Sugar Scrub – € 12.95

Eén van Bathora’s best verkopende producten. Een lepel vol is genoeg per gebruik en is alleen geschikt voor handen en lichaam. Hier ben ik wel benieuwd naar

 

 photo hellobox_zpsex9ejc6y.jpg

Hair and Body Mist – € 7.95

Deze mist is dus voor zowel het lichaam als het haar. Hij is licht aanwezig en ruikt naar bramen en vanille.

Mini Brander – € 4.95

Ook zat er een mini brander in de box die je o.a. kunt gebruiken voor de Candle Wax Bar Melts.

 

 photo bathora-candy-melt_zps6fye1ayh.jpg

Candle Wax Bar Melt – € 7.95

Ook dit product heeft een onwijs schattige verpakking. Deze 100% soy wax kaars melt bar kun je afbranden en op een brander plaatsen. Ik ontving de geuren ”Fresh Up!” en “‘Happy Love”, ze doen me een beetje denken aan de geuren van Yankee Candles. Heerlijk!

 

 photo hellobox-unboxing_zpsdevyxlet.jpg

Handmade Glycerine Soap – € 3.95

Met Aloe Vera en kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

Ohhh Lipbalm – € 3.95

Een product waar je volgens Hello Cosmetics niet zonder kunt. In de box zaten twee lippenbalsems: ”Chocolate DapDap Cookie” en ”Sexy Grapefruit Ice Cream”.

 

 photo hello-box-unboxing_zpsjtimv3ba.jpg

Leuk om eens handgemaakte producten in een box te zien, toch anders dan alle andere beautyboxen die ik tot nu toe heb ontvangen. Ben je dol op handgemaakte bath, body en home fragrance producten en ben je benieuwd naar de Hello Box? Dan heb ik iets leuks voor je! Met de kortingscode LOVEHELLOBOX krijg je 10% korting op elk abonnement waarvoor je je inschrijft. Deze code is geldig tot 30 juli 2015. Voor meer info kun je kijken op www.hello-box.nl.

Wat vind jij van de inhoud en kende jij de Hello Box al?

Dit product heb ik ter review ontvangen

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts