BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Culinair   >  Update: Dip Dye Cupcake Papiertjes

 photo cupcake-papiertjes-muffin-kleur_zps7c988a28.png

Rise and shine my friends! Vandaag een kort artikel op de vroege ochtend. Precies een maand geleden liet ik jullie zien hoe je zelf dip dye cupcake papiertjes kunt maken. Allemaal leuk en aardig, maar ik had ze nog niet in de oven getest. Zou de kleurstof afgeven op de muffins of zou het misschien vervagen door de warmte? Ik testte het gisteren uit!

 photo diy-gedipte-cupcake-kleurstof-vormpjes_zps6078d7d5.png

Zoals je op de bovenstaande foto kunt zien zit de kleurstof er nog goed op. Het is niet vervaagt of lichter geworden. Misschien ziet het er een stuk minder leuk uit dan eerst, maar alsnog vind ik het wel wat hebben! Uiteraard is de hele cupcake pas af met een mooie toef botercrème of frosting, maar ik heb zelf basic cupcakejes gebakken puur om de papiertjes uit te testen.

 photo diy-cupcake-papiertjes-dip-dye-kleurstof_zpsb14f6a7c.png

De kleurstof geeft niet af op de muffins waarbij het papiertje alleen bij de bovenkant is gekleurd. Ik heb alleen eentje kunnen spotten waar een heel klein beetje blauwe kleurstof overheen zat. Ook bij de cupcake papiertjes waarbij ik de onderkant heb ‘gedip-dyed’ zie je wat kleurstof op de muffin. Voor de rest zien ze er allemaal goed uit. Ik had bij sommige cupcakes twee papiertjes gebruikt om te zien of er dan verschil te zien was, maar ze zagen er in principe allemaal hetzelfde uit. Ik keur deze DIY dus goed!

Wat vind jij van de Dip Dye Cupcake Papiertjes?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts