BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Europa   >  Vakantietip: vakantiehuis in Limburg

Ieder jaar vertrekken er veel gezinnen in de zomervakantie richting het buitenland om te genieten van een welverdiende vakantie. Vooral Frankrijk en Spanje zijn populaire vakantielanden vanwege het warme weer en de heerlijke streekgerechten en lokale activiteiten.

Wat veel mensen vergeten is de prachtige flora en fauna in de lage Nederlanden, namelijk in Zuid-Limburg. Wil je in eigen land met je gezin of een grote groep op vakantie? Stop dan niet met lezen en laat je overtuigen van de voordelen van een vakantie in Nederland.

Het Bourgondische leven

De termen ‘een echte Bourgondiër’ zal je vast wel een keer hebben gehoord. Pas als je een keer in Limburg op vakantie bent geweest dan weet je precies wat dit inhoudt. Geniet van de heerlijke dranken en (vaak verse) spijzen. Als je in Limburg op vakantie bent geweest dan weet je precies wat er bedoelt wordt. De heerlijke geuren zorgen ervoor dat je al snel aan iets lekkers te eten of drinken denkt.

vakantiehuizen_limburg

Flexibiliteit & mobiliteit

Wil je een keer met een grote groep op vakantie, bijvoorbeeld met je familie of een grote groep vrienden, dan is een binnenlandse vakantie en met name een vakantie in Limburg een aanrader. Het is niet alleen makkelijk om met openbaar vervoer of auto te bereiken, maar ook een perfecte uitvalsbasis voor een uitstap naar België of Duitsland.

Voor een groep van 10 personen is bijvoorbeeld dit 10 persoons vakantiehuis een aanrader. Het vakantiehuis bevat een tennisbaan, voetbalveld, 4 slaapkamers en nog vele meer. Kortom, genoeg ingrediënten voor een gezellige vakantie als je in het gezelschap bent van een grote groep.

Voor jong en oud: voor ieder wat wils

Bestaat je familie of groep mensen uit meer dan 10 personen? Kijk dan eens bij de 20+ persoons vakantiehuizen. Naast sportieve arrangementen zoals outdoor parcours, prachtige fietsroutes, tennissen, voetballen, etc. is er op het landgoed van Ulvend ook genoeg ruimte voor ontspanning. De prachtige flora en fauna zullen je verbazen.

Er is voor ieder wat wils. Overdag een mooie wandeling over de Sint-Pietersberg in Maastricht of een fietstocht langs Valkenburg en ’s avonds gezellig met iedereen barbecueën of genieten van een Limburgse pizza-avond. Een verblijf op het landgoed van Ulvend is een echte aanrader voor tijdens de ‘grote’ vakantie of de schoolvakanties.

Ben jij weleens in Limburg geweest?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts