BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Vani-T Crème Blush Berry Parfait

Photobucket

Vorige maand zat er een prachtige crème blush in mijn John Beerens verrassingspakket. Zó mooi, dat deze blush een eigen artikeltje heeft verdiend. De crème blush is van het merk Vani-T, waar ik eerlijk gezegd nooit eerder van heb gehoord. Vani-T is van oorsprong een Australische merk en de producten ervan worden door talloze celebrities, visagisten en modellen over de hele wereld gebruikt. Deze cream blush is zelfs winnaar van de Ierse Best of Beauty Awards 2009 voor beste blush! Klinkt veelbelovend, nietwaar?

Vani-T staat vooral bekend om haar spray-tan en minerale make-up producten. Ze bevatten geen minerale oliën, parabenen, sulfaten, kunstmatige kleurstoffen en schadelijke conserveringsmiddelen. Daarnaast zien de verpakkingen er mooi en luxueus uit (voor zover ik het op internet heb kunnen zien).

Ik noem het een blush, maar eigenlijk is het een multifunctioneel product dat je op zowel de ogen, lippen en wangen kunt aanbrengen. Je kunt hem dus voor meerdere doeleinde gebruiken! Erg handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat of gewoon wat minder te besteden hebt maar wel goede producten wilt gebruiken.

Photobucket

De kleur die ik ontving is Berry Parfait en zit in een potje van 5ml. De warme kleur vind ik erg mooi en de blush is van goede kwaliteit. Je hebt maar een beetje nodig voor een mooie natuurlijke blush, aangezien er veel pigment vanaf komt. Ik heb een lichte huid en alsnog is die niet te donker voor mij. Ik kan me prima voorstellen dat hij erg mooi zou staan op een getinte huid. Je hebt enkel je vingertoppen nodig om dit product aan te brengen (hoeft overigens niet, kan ook met een kwast) en het product blijft lang zitten. Ik vind hem zelf niet zo denderend op mijn lippen, dus gebruik ik hem als cream blush of oogschaduw.

Photobucket
Op de bovenste foto zie je het product in daglicht, zonder flitser. Middelste foto, met flitser. Bij de onderste foto heb ik de blush wat uitgesmeerd, ook met flitser.

Wat een top product! Deze creme blush heeft licht reflecterende elementen voor een gezonde glans. Daarnaast is die heel romig waardoor het makkelijk uitsmeert. Het oogt ook natuurlijk, aangezien je geen poederlaag op de huid ziet. Ik kreeg een sample van 5ml, maar het fullsize product bevat 20 gram en is verpakt in een handige stick. Het enige nadeel aan dit product is dat het aan de prijzige kant is. Deze Vani-T Mineral Cosmetics Colour Stick is in acht kleuren verkrijgbaar en kun je voor €33,95 bij de Beautywebshop Johnbeerens.com bestellen.

Ben jij al bekend met de producten van Vani-T?

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts