BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Verander je trap in een eyecatcher met LED trapverlichting

ledverlichting

Iedereen creëert graag een mooie sfeer in huis. De woonkamer, badkamer en keuken zijn stuk voor stuk kamers waar mensen graag wat extra’s doen om deze ruimtes wat meer naar voren te laten komen, en waarom ook niet? Toch is er één ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien als het op het creëren van sfeer aankomt; de trap.

Het trappengat wordt door veel mensen gezien als een van de saaiere ruimtes in huis en vandaar dat er ook niet vaak naar wordt omgekeken. Toch is de trap een van de ruimtes in huis die je het vaakst betreedt en die, afhankelijk van de bouw van je huis, meteen bij binnenkomst te zien is. Gelukkig zijn er verschillende mogelijkheden om je trap ook te laten shinen! Neem bijvoorbeeld LED trapverlichting, een mooie manier om je trap naar voren te laten komen die we in dit artikel verder toelichten.

SFEER IN HET TRAPPENGAT MET TRAPVERLICHTING LED

Met trapverlichting LED is het een fluitje van een cent om dat saaie, ouderwetse trappengat om te toveren tot een van de hoogtepunten van uw huishouden. Een goede optie voor trapverlichting LED zijn LED inbouwspots. Deze spots zijn stevig, veilig, zuinig, functioneel en bovendien erg sfeervol. Afhankelijk van je keuze verlicht je je trap in een mooie warmwitte, witte of zelfs blauwe kleur. Je zult meteen merken dat er een hele nieuwe sfeer te bekennen is in je trappengat.

Het is niet langer die saaie ruimte die je nooit opvalt, nee, je trappengat is nu een echte eyecatcher waar je graag komt. Ook je gasten zal opvallen hoe mooi de trap er in een keer bij ligt. Naast dat trapverlichting LED de sfeer in je trappengat met een factor 10 verhoogt, is het ook nog eens extra veilig en functioneel…

led_verlichting

LED VERLICHTING TRAP: FUNCTIONEEL EN VEILIG!

Zoals hierboven al aangegeven is LED verlichting trap naast sfeerverhogend ook nog eens functioneel en veilig. Met LED verlichting trap kunt u bijvoorbeeld altijd zien waar u loopt en mist u nooit meer een trede! Ook wanneer u kleine kinderen in huis heeft is het fijn om te weten dat ook zij altijd kunnen zien waar ze hun voetjes neerzetten. Daarnaast is er nog het rondslingerende speel- en wasgoed dat je nu niet meer over het hoofd ziet. Kortom: wil je graag de sfeer in het trappengat verhogen, een stuk meer veiligheid creëren én het milieu sparen? LED verlichting trap is het ideale product voor jou!

Bron afbeeldingen

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts