BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Vetsak®, de zitzak met cultstatus

vetsak-zitzak

Natuurlijk kennen we allemaal de traditionele zitzak. Vooral in de jaren zeventig stond deze in menig woonkamer. We zijn hem een tijdje uit het oog verloren, maar er is goed nieuws: met vetsak® is de zitzak terug van weggeweest. Deze moderne zitzak is een object met cultstatus. Eentje die in vrijwel elk huishouden niet misstaat…

Comfort en ergonomie gecombineerd met luxe

We hebben het hier dus over vetsak®. Klinkt als een onaardige benaming, maar wie op deze zitzak gezeten heeft, weet dat het een eretitel is. Vetsak® is niet zoals we de zitzakken kennen van vroeger. Deze moderne variant is namelijk gevuld met traagschuim.

Dit materiaal vormt zich naar je lichaam en maakt dat je niet alleen comfortabel zit, maar ook nog eens ergonomisch. Daarnaast, niet onbelangrijk, als je gaat zitten maakt de zitzak niet dat krakende geluid van de zitzakken met balletjes en blijft hij altijd goedgevuld. Zit je er niet op, is hij zo weer terug in zijn oorspronkelijke vorm.

Alleen of met zijn tweeën

Traagschuim ken je misschien wel van je matras. Het materiaal is van hoge kwaliteit en past zich zoals gezegd aan, aan je lichaam. Het zorgt ervoor dat de drukpunten verminderen zodat je echt comfortabel zit. Vetsak® is een grote zitzak die je kunt verkrijgen in diverse maten. In de grootste variant zit je met zijn tweeën. Gezellig, maar laten we eerlijk zijn, fijn dat hij ook als je er samen inzit, comfort biedt.

vetsak-zitzakken

Gamen of een dutje doen: het kan op de vetsak®

Zit je op de vetsak®, dan droom je helemaal weg van alle beslommeringen van alledag. Je kunt het gebruiken als vaste leesplek, waarin je met een goed boek de wereld om je heen vergeet. Maar je kunt vetsak® ook in de woonkamer neerzetten, bijvoorbeeld voor de televisie. Relaxed gamen kan in deze zitzak, maar ook een dutje doen. Hij heeft een multifunctionele status in huis. En reken maar, als je er een hebt, wil je er meer. Iedereen in huis strijdt namelijk voor een uurtje vetsak®!

Overal een vetsak®

De vetsak® past in elke inrichting. Hij is verkrijgbaar in diverse kleuren en materialen. Er is zelfs een weersbestendige variant voor buiten. Naast dat je erop lekker kunt zitten, is er zelfs een FootSak verkrijgbaar waarop je je voeten heel relax neerlegt en een Noodle voor ondersteuning in je nek.

Combineer je deze FootSak of Noodle met de vetsak®, dan is het plaatje compleet. En zit je zo ontspannen dat je met je glas drinken in je hand in slaap valt, dan is er geen probleem. Dan rits je de hoes van de vetsak® en stop je deze in de wasmachine. Je kunt niet wachten tot hij weer droog is, zodat je het zo snel mogelijk weer om de zitzak kunt ritsen!

Ontdek zelf de luxe van vetsak® en talloze andere merk zitzakken op ikwilzitzakken.nl.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts