BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Vier de winter met kussens en plaids op je bank

Is de winter jouw favoriete seizoen? De dagen die steeds korter worden, buiten sneeuwt het mooi en alle lichtjes gaan weer aan.

De winter wordt pas echt knus en gezellig als je lekker op de bank kruipt met een beker warme chocolademelk. Mooie sierkussens voor op de bank komen dan extra goed van pas. En natuurlijk kies je daarbij voor een warme plaid.

Kies voor natuurlijke materialen

Natuurlijk kun je kussens of een plaid kopen van synthetisch materiaal. Maar wil je echt iets moois en een sierkussen of plaid die bovendien eerlijk is geproduceerd, dan kies je voor echte kwaliteit. Bijvoorbeeld een mooie plaid gemaakt van natuurlijke materialen zoals alpacawol of zachte lamswol.

Deze plaids blijven lang mooi, zowel qua kleur als qua vorm. En zo’n lekkere plaid kan natuurlijk ook altijd nog als extra deken op je bed als het echt koud wordt in de winter. Ook sierkussens van natuurlijke materiaal blijven langer mooi en bovendien zit je er heerlijk tegenaan op je bank.

Een lekkere warme deken komt altijd van pas

Lekkere warme wollen dekens komen altijd van pas, zeker in de herfst en winter. Je kunt ze op je bed leggen om het lekker warm te hebben. Maar ze passen natuurlijk ook prima op de bank om lekker onder weg te kruipen als je naar je favoriete serie of die goede film op tv kijkt.

Dekens kun je kopen in allerlei kleuren en maten, zodat je de deken kunt afstemmen op je interieur of je persoonlijke smaak. Dekens zijn te koop in zowel effen tinten als patronen zoals ruiten en strepen. Sommige dekens kun je aan beide zijden gebruiken, zo kun je het aangezicht ook nog eens afwisselen.

Geniet van deze tijd van het jaar en kruip weg onder een heerlijk warme deken.

Bron afbeeldingen: Olga Miltsova/Shutterstock.com

In samenwerking met Ook in het Paars

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts