BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Vier het voorjaar in stijl met tips van IKEA

 photo ikea-tips-zomer-voorjaar-kleurrijk-_zps3bb4d157.png

In het voorjaar is er altijd wel iets te vieren. Ook als er niets te vieren valt, is een mooi gedekte tafel natuurlijk niet verkeerd. Gelukkig hoeft dit helemaal niet veel te kosten. Het Zweedse concern IKEA helpt je met een aantal simpele decoratie ideeën om elk feest in een handomdraai een persoonlijk tintje te geven. Met een beetje verbeelding en inspiratie moet het lukken!

Magisch effect
Een dak van kleurrijke paraplu’s zorgt niet alleen voor schaduw, maar ook voor een magisch effect. Je hebt alleen een waslijn en een bonte verzameling paraplu’s nodig. Bijvoorbeeld de KNALLA of UPPTACKA van IKEA.
Krijtverf
Met een likje krijtbordverf verander je de ENSIDIG vaas in een handomdraai in een gepersonaliseerd glas. Verras je gasten met een verfrissend en kleurrijk welkomstdrankje door water te serveren met komkommer, citroen of munt.
 
Meters mogelijkheden
Bij IKEA vind je een ruim assortiment kleurrijke stoffen met meters mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld je eigen tafelkleed, placemats, servetten of bestekhouders. Kinderfeestje? Met de TIDNY stof kunnen ze hun eigen tafelkleed inkleuren.
Verzamelen
Verzamel al je vazen en flessen en vul ze met een bonte mix van vers geplukte bloemen voor de ultieme zomerse tafel.
Welkom
Het menu, een welkomstboodschap of een feestelijke toost? De TOLSBY lijst brengt de boodschap over. Omdat de lijst geen achterkant heeft, kan je de tekst aan beide kanten laten zien.

 photo ikea-tips-zomer-voorjaar-kleurrijk_zpsa3de28e7.png

 photo ikea-tips-zomer-voorjaar-kleurrijk-paraplus_zps8b86dfb2.png

 photo ikea-tips-zomer-voorjaar-kleurrijk-bloemen-lijst_zpsc2d0d10d.png

 photo ikea-tips-zomer-voorjaar-kleurrijk-glazen_zpsee7a4eb8.png

 photo ikea-tips-zomer-voorjaar-kleurrijk-bloemen-lente_zps99f14efb.png

De producten zijn vanaf mei verkrijgbaar bij alle winkels van IKEA, daarnaast zijn er meer dan 7.000 producten verkrijgbaar via de webwinkel op IKEA.nl.

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts