BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Wanddecoratie: het aankleden van een grote muur

Is er in jouw huis of appartement sprake van een grote muur waar je maar geen blijf mee weet? Zorgt deze kale muur er voor dat de gezelligheid van jouw interieur enigszins wordt aangetast?

In dat geval zal je wellicht op zoek willen gaan naar enkele leuke manieren om deze muur te bekleden. Wij hebben er alvast enkele voor je uitgezocht en stellen ze in dit blogartikel graag aan je voor!

Vul een grote muur met leuke spiegels

Het aankleden van een grote muur is één ding, maar wanneer deze zich in een verder kleine ruimte bevindt is de uitdaging des te groter. Toch bestaat er ook voor dergelijke situaties een uitstekende oplossing.

Je zou er namelijk in dit geval voor kunnen kiezen om een paar grote spiegels aan de muur te bevestigen. Spiegels zorgen niet alleen voor een efficiënte invulling van de muur, daarnaast reflecteren ze het licht in de kamer en doen ze deze er ruimer uitzien.

Fotolijsten en posters

Misschien wel de meest voor de hand liggende mogelijkheid om een grote muur aan te kleden is terug te vinden onder de vorm van fotolijsten en posters. Een grote poster brengt meteen meer kleur aan de muur en zorgt bovendien voor een extra dynamiek in je interieur. Ben je niet zo’n fan van een poster, maar zou je graag enkele herinneringen willen gebruiken om die ene grote muur een persoonlijke touch te geven?

In dat geval is het altijd de moeite waard om te kijken in de richting van fotolijsten. Posters en fotolijsten zijn bovendien ook nog eens erg budgetvriendelijk waardoor ze toegankelijk zijn voor ieders budget. De webwinkel Posterstore.nl maakt het alvast mogelijk om een keuze te maken uit een groot assortiment bestaande uit de leukste posters en fotolijsten.

Maak gebruik van zwevende schapjes

Ben jij iemand die niet alleen op zoek is naar een mogelijkheid om die ene, grote muur te bekleden, maar zou je tegelijkertijd ook meer (zichtbare) opbergruimte willen creëren? In dat geval kan je er altijd ook voor kiezen om gebruik te maken van zwevende schapjes.

Een paar handige schapjes aan de muur hangen en er bijvoorbeeld een paar kunstwerkjes op plaatsen zorgt meteen voor een compleet nieuwe touch in je interieur.

Durf te kiezen voor een muurschildering

Posters en fotolijsten mogen dan de meest voor de hand liggende keuzes zijn voor het bekleden van een grote muur, dit neemt niet weg dat heel wat mensen er vaak van houden om te kiezen voor een wat meer drastische oplossing.

Ben jij ook iemand die wel durft niet alledaagse keuzes te maken voor je interieur? Dan is het aankleden van een grote muur door het realiseren van een muurschildering altijd de moeite waard. De juiste muurschildering kan zomaar een upgrade voor je volledige appartement of woning met zich meebrengen. Zeker het overwegen waard dus!

Met de kortingscode ‘womanistical30’ krijg je 30% korting op posters op Posterstore.nl (m.u.v. selection posters) en is geldig van 14 mei t/m 29 mei.

In samenwerking met Posterstore.nl

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts