BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gezond en Welzijn   >  Wat te doen bij artrose?

Er zijn verschillende soorten reumatische aandoeningen, maar in Nederland is artrose de meest voorkomende. Bij artrose is het stukje kraakbeen in een gewricht zo ver versleten waardoor het dun is geworden. Door de slijtage is het oppervlakte niet meer glad en kan het kraakbeen niet meer soepel bewegen. Dit is enorm pijnlijk en kan zorgen voor stijfheid, pijn en een ontsteking in het gewricht.

 

Onderneem meteen actie

Wanneer je merkt dat je last krijgt van je gewrichten is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Wanneer je te lang wacht met iets doen kan je de gewrichten ernstig beschadigen en dit zal ervoor zorgen dat je de rest van je leven enorme last blijft houden. Ga bij gewrichtsklachten dus direct naar de huisarts en laat je gewrichten onderzoeken, want in de meeste gevallen zijn beginnende gewrichtsklachten nog te beperken.

Ontstekingsremmers en beweging

Wanneer je last krijgt van gewrichtsklachten, zoals artrose, is het belangrijk dat je niet stil gaat zitten. Door stil zitten zullen de gewrichten namelijk verstijven en de klachten alleen maar erger maken dan dat ze al zijn. Het is belangrijk om te blijven bewegen en overgewicht te bestrijden. Door dit te doen zullen je gewrichten soepel blijven en zal de druk op het kraakbeen worden verminderd. Naast genoeg beweging kun je ervoor kiezen om ontstekingsremmers in te nemen.

Voorkom nare bijwerkingen

De meeste mensen denken bij een ontsteking er meteen aan om naar de apotheek te gaan en de welbekende ontstekingsremmers te halen. Bij het gebruik van de standaard ontstekingsremmers word je echter gewaarschuwd voor de bijwerkingen die het product kan hebben. Zo krijgen veel mensen enorme last van maag- en darmklachten.

Je kan echter proberen deze nare bijwerkingen te voorkomen door natuurlijke ingrediënten te gebruiken die als ontstekingsremmers werken. Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte Bes-blad zijn drie natuurlijke ingrediënten die een prima alternatief kunnen zijn voor de traditionele ontstekingsremmers.

Wat is groenlipmossel?

Nu weten we dat de vloeibare groenlipmossel een goed alternatief is, maar wat is groenlipmossel eigenlijk precies? De groenlipmossel is een weekdier dat leeft in de zuivere wateren rond Nieuw Zeeland. De groenlipmossel lijkt enorm op de mossel die wij in Europa kennen, maar deze soort is enorm goed voor je gezondheid. Wanneer je groenlipmosselextracten inneemt heeft dit een aantal voordelen. De groenlipmossel…

  • werkt als ontstekingsremmers,
  • houdt vroegtijdige veroudering tegen,
  • helpt aan een goede hart- en hersenfunctie,
  • versterkt het kraakbeen
  • en bevat veel vitaminen en mineralen uit de wateren rondom Nieuw Zeeland

De beste manier om groenlipmossel in te nemen is om goede kwaliteit vloeibare groenlipmossel in te nemen. Naast dit kun je ook kiezen voor goedkopere manieren, zoals tabletten en capsules, maar deze zijn duidelijk van mindere kwaliteit. Je kunt de groenlipmossel online kopen of bij de plaatselijke drogist.

Het belangrijkste advies bij gewrichtsklachten is dat direct actie moet ondernemen. Blijf genoeg bewegen en neem natuurlijke ingrediënten, zoals Vloeibare Groenlipmossel, Curcumine en Zwarte Bes-blad in om de ontsteking af te remmen en je bewegingscomfort te herstellen.

In samenwerking met Synofit

Bron afbeelding: Africa Studio / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts