BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Wat trek je aan op welke bruiloft?

Bruiloften vinden niet meer allemaal traditioneel plaats in een feestzaal. Sommigen trouwen op een exotisch eiland, anderen kiezen voor een tuinfeest of trekken zelfs de bergen in. Elke setting vraagt een aangepaste outfit.

Op de ene locatie is het wenselijk je helemaal op te tutten, voor een andere locatie geldt weer een meer romantische uitstraling. Wij zetten de verschillende alternatieve huwelijkssettings en hun bijpassende outfits op een rijtje.

Een bruiloft in de tuin 

Nu het niet meer vanzelfsprekend is dat de ouders opdraaien voor de kosten van een bruiloft kiezen veel koppels ervoor om het feest te laten plaatsvinden in de tuin om de kosten te drukken. Een tuin is een superromantische locatie en niet formeel. Als gast mag je gerust een jurk in pastelkleuren of met een bloemenmotief dragen, gecombineerd met niet te opvallende sieraden.

Ook als bruid kan je het romantische uitspelen in je outfit. Er is een ruime keuze aan trouwjurken waarin bloemenmotieven zijn verwerkt. Draag zeker geen schoenen met smalle hakken, want daar zak je zo in weg en kies materiaal dat je makkelijk kan schoonmaken. De natuur is prachtig, maar niet zo proper.

Trouwen op een privé strand 

Wie droomt er nu niet van een bruiloft op een warm strand, met wuivende palmbomen en een licht zeebriesje? Trouwen op een exotische bestemming is dan ook populair. Net als bij een bruiloft in de tuin is de sfeer helemaal niet formeel. Als je voor dit trouwfeest moet reizen, wil dat zeggen dat je outfit ‘valiesproof’ moet zijn.

Als gast kies je voor een losse lange jurk uit een kreukvrije stof. Elegante sandaaltjes kunnen er mooi bij staan, maar ook sleehakken kunnen er chique bij ogen. De bruidsschoenen van de bruid kunnen ook mooie sleehakken zijn. Neem je je bruidsjurk mee op het vliegtuig, prop ‘m dan niet in je koffer. Je bruidsjurk is handbagage! Spreek het personeel erover aan. Zij zoeken met plezier een plaatsje waar ze je bruidsjurk plat kunnen leggen in het vliegtuig.

Een huwelijk in de bergen 

Een huwelijk in de bergen waar een laag verse sneeuw opgevallen is, is heel exclusief. Geef toe, het is hartstikke gezellig en zo’n winterse witte bruiloft is ook prachtig om te zien. Ben jij de gelukkige die een uitnodiging hiervoor in de bus krijgt, combineer dan elegante laarzen met jouw jurk. Belangrijk zijn je accessoires zoals een elegante sjaal, een kort jasje uit namaakbont, een muts en handschoenen.

Dit geldt eveneens voor de bruid. Er zijn heel wat mooie witte laarsjes op de markt en witte bontjasjes. Kan je je die huwelijksfoto’s in de sneeuw al voorstellen? Niets romantischer, maar het is niet de bedoeling dat je de hele dag koud lijdt. Bereid je als bruid goed voor voor dit huwelijk. Het is aan te raden om je bruidsschoenen te kopen in het gebied waar je zal trouwen of je er minstens te informeren. De meeste schoenen zijn niet geschikt om er in de sneeuw mee te paraderen.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

In samenwerking met JJ’s House

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts