BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Travel   >  Reistips   >  Wat voor soort reis past bij jou?

Eindelijk is het zo ver, je kan een vakantie gaan boeken! Je struint het internet af op zoek naar jouw ideale reis, maar je komt er al gauw achter dat de keuzes eindeloos zijn. Wat moet je kiezen? Een stedentrip, een zonvakantie of past een actieve vakantie toch beter bij je?

In dit artikel vertellen we je wat over de verschillende opties. Wellicht dat het kiezen van jouw ideale vakantie je dan een stuk beter afgaat!

Stedentrip

Een stedentrip, wie heeft dat nou niet gedaan? Dit is de ideale vakantie als je nieuwe steden wilt ontdekken of cultuur wilt snuiven. In korte tijd ontdek jij de mooiste bezienswaardigheden van een stad.

Steden in Europa zoals Parijs, Barcelona, Rome, Berlijn zijn altijd populair geweest voor een stedentrip, maar je kan ook voor de wat minder toeristische plekken gaan.

Vaak bieden reisorganisaties het hele pakket aan: de reis en overnachting. Zo hoef jij zo min mogelijk zelf te regelen. Wel zo makkelijk!

Zonvakantie

Op een zonvakantie is de kans groot dat je het grootste deel van de tijd heerlijk bij het zwembad of aan het strand ligt te zonnebaden. Tot rust komen is dan ook het belangrijkste doel op zonvakantie. Niet te veel ondernemen en vooral genieten van het mooie weer en de tropische omgeving. Klinkt dit als muziek in de oren? Dan is dit dé vakantie voor jou.

Fietsvakantie

Past urenlang zonnebaden niet in jouw straatje? Dan past een actieve vakantie beter bij je! Ga bijvoorbeeld op fietsvakantie. Je kan dit zo inspannend maken als je zelf wil. Zo kan je kiezen voor een heuvelig landschap of kiezen voor een makkelijke route, zonder al te veel bergen en onverharde wegen. Ook is een fietsvakantie budgetvriendelijk.

Je hoeft namelijk geen dure vliegtickets te boeken, benzine voor als je met de auto op vakantie gaat. Voor een fietsvakantie heb je natuurlijk wel een goede fiets nodig, daarom is het slim om te kijken naar elektrische damesfietsen.

Elektrische fietsen maken jouw fietsvakantie namelijk een stukje makkelijker vanwege de trapondersteuning, zo kom jij zonder moeite die heuvel op!

Individuele of groeps rondreizen

Heb jij zin in een gezellige groepsrondreis om nieuwe mensen te ontmoeten, of ga je liever alleen met je eigen privé gezelschap? Groepsrondreizen zijn vaak in grote groepen tussen de 15 en 30 man, waardoor de kosten een stuk lager liggen. Vaak zijn deze reizen naar verre bestemmingen en is de kans groot dat je er in een bus naartoe zal gaan.

Wil jij jouw individuele vrijheid liever niet opgeven in een groepsrondreis? Dan kun je natuurlijk ook voor een individuele rondreis kiezen om lekker met je eigen privé gezelschap erop uit te trekken.

In samenwerking met Stella

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts