BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  Wat zijn leuke cadeaus voor je beste vriendin?

Of ze nu gaat trouwen, een nieuwe baan heeft of gewoon zomaar: het is leuk om je beste vriendin te verrassen met een geweldig cadeau! Je BFF heeft immers een speciaal plekje in jouw hart – daarom verdient ze het. Vind je het lastig om een goed cadeau te bedenken? Lees gauw verder voor onze tips!

Parfum

Als je echt een luxe cadeau wilt geven, kun je denken aan een geurtje. Daar kan ze jarenlang mee doen, wat het dan ook zo’n goed cadeau maakt. Daar kan ze jarenlang mee doen, wat het dan ook zo’n goed cadeau maakt. Ga wel eerst na welke geuren ze lekker vindt: zoet, kruidig of liever fris? Daar kun je de keuze voor een ideaal parfum op baseren. Eén ding is zeker: ze gaat er keer op keer weer van genieten!

Decoratie voor aan de muur

Het is ook altijd leuk om iets voor het interieur te geven. Decoratie aan de muur leent zich helemaal goed als cadeau: er is ergens in huis nog wel een plekje voor te vinden. Zoek bijvoorbeeld een toffe poster in de stijl die je BFF mooi vindt of met een quote erop die past bij jullie vriendschap. Je kunt natuurlijk ook een foto van jullie vakantieplek laten drukken! Dat staat hartstikke gezellig aan de muur.

Kamerplant

Een ander tof cadeau voor het interieur? Een kamerplant! Van een kleine cactus tot een grote en hoge plant: je kunt zelf het best inschatten waar ze blij van wordt. Houd ook een beetje rekening met de grootte van haar kamer of woning. En zorg natuurlijk tevens dat je er een leuke plantenpot bij uitkiest, waar die plant meteen in kan worden geplaatst.

Leuke mok

Heb je niet veel te besteden, maar ben je toch op zoek naar iets leuks om te geven? Een mok voor koffie of thee is een ideaal cadeau, omdat er altijd wel gebruik van kan worden gemaakt. Leuke mokken heb je immers nooit genoeg. Je kunt een mok personaliseren, met bijvoorbeeld haar naam erop of een andere leuke opdruk. Zo zal je beste vriendin steeds weer even aan je denken als ze een kop koffie inschenkt!

Goed boek

Houdt je vriendin van lezen? Dan kun je uiteraard ook een goed boek cadeau doen. Je hebt haar vast wel eens horen praten over een boek dat nog op haar verlanglijstje staat: daar kun je slim op inspelen. Om het cadeau nog wat persoonlijker te maken, kun je op de eerste lege bladzijde in het boek een persoonlijk tekstje schrijven.

Doe-cadeau

Als je geen product wilt geven, maar liever iets samen wilt gaan doen, kun je natuurlijk ook denken aan een doe-cadeau! Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Koop bijvoorbeeld kaartjes voor een pretpark of pak helemaal uit en ga samen high tea’en en daarna een bootje varen. Zo kunnen jullie een prachtige herinnering maken!

Bron afbeelding: Inna Skaldutska / Shutterstock

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts