BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Webshop tip – I Was Styled By Sophie

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie_zps06814d3c.png

Vandaag heb ik weer een leuke webwinkeltip voor jullie, namelijk de webshop I Was Styled By Sophie! In hun online store vind je streetstyle fashion voor een betaalbare prijs. Met de Rotterdamse mentaliteit ‘niet lullen maar poetsen’ openen zij rond september ook hun eigen conceptstore. Van Michou en Sophie ontving ik een aantal leuke producten uit hun webwinkel om die aan jullie te laten zien. Kijk dus vooral verder!

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie-aztec-cardigan-vest_zpsfc746315.png

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie-aztec-cardigan_zpsc13b2732.png

Indian Yarn Cardigan Grey

We moeten er toch écht aan geloven; de herfst komt er alweer bijna aangehobbeld! Dat betekent dikke truien, warme kleding en fluffy sokken. Om mijn garderobe alvast ‘herfst-proof’ te maken koos ik voor deze comfy zwart/grijze vest met een aztec print. Deze open Indian Yarn Cardigan is ideaal om een outfit met laagjes te creëren en kan perfect gecombineerd worden met simpele items omdat de aztec print naar mijn idee al opvallend genoeg is. Ik hou hier wel van! Dit fashionable vest heeft een dikke kwaliteit waardoor je hem ook als een lange tussenjas kunt gebruiken voor de frissere dagen van de herfst die gaan komen. Ik ga deze cardigan denk ik nog veel gebruiken…

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie-red-clutch_zps0d7d1cef.png

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie-bordeaux-red-bag_zpsdab67af0.png

3 WAY CLUTCH BORDEAUX RED

Als tweede koos ik deze 3 Way clutch in de kleur bordeaux rood. Je kunt hem dus op drie manieren dragen: cross-body, wristlet (polstasje) en als clutch. Deze tas die van PU leather is gemaakt heeft een vak en een rits aan de voorkant, een rits aan de achterkant en natuurlijk heb je aan de binnenkant ook ruimte voor je spullen. Bij de tas wordt een hengsel geleverd zodat je hem ook als schoudertas kunt gebruiken. Deze 3 Way clutch is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bordeaux rood en groen.

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie-canvas-tas_zpsbcf46614.png

 photo review-webshop-i-was-styled-by-sophie-canvas-bag_zpsd60eb096.png

IWSBS TOTE BAG

En als laatst kreeg ik deze leuke milieuvriendelijke eco-bag bij mijn bestelling. Deze lichte totebags zijn niet meer weg te slaan uit het straatbeeld! Ik was er eerst niet zo’n hele grote fan van, maar de laatste tijd zijn ze verkrijgbaar in allerlei leuke printjes waardoor ik ze steeds meer ben gaan waarderen. Handig om te gebruiken tijdens lange shoppingsessies, maar ook prima te gebruiken als strandtas, boodschappentas of als je gaat picknicken in het park.

 photo review-webshop-winkel-i-was-styled-by-sophie-rotterdam_zpsd64068e8.png

Mijn eerste ervaring met IWSBS is goed bevallen, vooral de cardigan vind ik ontzettend mooi. Daarnaast kreeg ik mijn bestelling zeer snel binnen (volgende dag al) wat ik altijd heel fijn vind. Bij IWSBS kan je momenteel zowel met iDeal als met Paypal betalen. Bevalt een product niet? Dan heb je nog 7 dagen de tijd om het product terug te sturen.

Ben je benieuwd naar sneak peeks of updates van I Was Styled By Sophie? Volg ze dan via Facebook, Instagram of Twitter!

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts