BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Welke blouse past het beste bij mijn figuur?

Blouses vormen een haast onmisbare basic. Voor een blouse geldt dat ze op verschillende manieren kan worden gedragen. Door het dragen van de juiste blouse zorg je er voor dat je nooit over the top, maar wel precies goed gekleed bent. Zou jij ook graag een nieuwe blouse willen kopen, maar twijfel je een beetje over welke blouse nu precies het best bij je figuur past? Lees dan snel even de informatie op deze pagina!

Een blouse met ruches voor dames met een kleine cupmaat
Voor dames met een kleine cupmaat geldt dat de blouse die ze dragen wel wat extra’s mag hebben. Een blouse met opvallende uitsnijdingen en zogenaamde ruches zijn bijvoorbeeld goede voorbeelden. Stop in dit geval hoe dan ook je blouse in je broek of rok. Op deze manier zorg je er voor dat je silhouet echt goed uit zal komen. Bovendien wordt op deze manier ook nog eens je slanke taille benadrukt.

Een getailleerde overhemdblouse voor dames met een recht figuur
Voor dames die een recht figuur hebben geldt dat ze er goed aan doen om te kiezen voor een getailleerde overhemdblouse. Heb je dus niet teveel rondingen en eerder een recht figuur? In dat geval kan je zowel een speelse Geisha blouse dragen als getailleerde overhemdblouses. Het wordt in dit geval wel steeds aangeraden om je blouse in je broek of rok te steken. Op deze manier voorkom je dat je figuur er als het ware te vierkant uit gaat zien.

Nog een tip, lengteplooien zorgen er voor dat je lichaam optisch langer gaat ogen. Bovendien wordt op deze manier ook je taille extra benadrukt. Dit zorgt er voor dat er wat meer rondingen aan je lichaam kunnen worden gegeven.

Tunieken voor dames die bepaalde zones willen bedekken
Zijn er op jouw lichaam één of meerdere kleine zones die je liever wilt bedekken? In dat geval zou je kunnen kiezen voor het kopen van tunieken. Voor tunieken geldt namelijk dat ze in de praktijk veelal beschikken over een brede halslijn gecombineerd met wijde mouwen. Dit zorgt er voor dat deze blouses uitstekend geschikt zijn om zones op de buik en / of rond de heupen te verbergen.

Ook voor dames met een grote boezem kan het aan te raden zijn om gebruik te maken van tunieken. Een grote boezem wordt door een tuniek visueel namelijk wat naar de achtergrond verdrongen.

Blouses met driekwart mouwen voor iets vollere vrouwen
Dames die over een eerder kleine en compacte lichaamsbouw beschikken doen er goed aan om over te gaan tot het aanschaffen van blouses met driekwart mouwen. De deels ontblote armen zorgen er in dit geval namelijk voor dat je postuur direct een beetje langer zal ogen.

Wil je graag voorkomen dat je silhouet voller gaat lijken dan ze werkelijk is? Dan wordt het aangeraden om een blouse met uitbundige details of versieringen zoals bijvoorbeeld ruches en stroken te vermijden. Stop de blouse bovendien in een leuke Geisha broek om je benen een optisch langer effect te geven.

Een lange blouse voor slanke, lange vrouwen
Ben je een slanke, lange vrouw? In dat geval kan het de moeite waard zijn om te kiezen voor lange blouses. Deze blouses kunnen bovendien in de meest uiteenlopende uitvoeringen worden aangekocht. Je kan dan ook zowel kiezen voor een exemplaar met lange als met korte mouwen, met of zonder kraag, etc.

Ook de keuze voor een blouse met een ronde hals of een V-hals is er eentje die helemaal door jezelf kan worden gemaakt. Het is in de praktijk voornamelijk aan te raden om een lange blouse te dragen. Wil je graag de meest elegante uitstraling kunnen realiseren? In dat geval is het een aanrader om je lange blouse te combineren met bijvoorbeeld loafers of brogues.

Blouses, een ongekend veelzijdig kledingstuk
Van alle verschillende kledingstukken die er op de markt bestaan kunnen we vaststellen dat blouses veruit de meest veelzijdige basics zijn. Je kan ze zowel lekker casual dragen als op een stijlvolle manier gecombineerd met prachtige schoenen. Het ruime assortiment met verschillende soorten blouses zorgt er op de koop toe voor dat er werkelijk voor elke dame een prachtige blouse verkrijgbaar is die perfect haar mooie lichaam extra in de verf kan zetten.

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts