BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Welke sneakers passen het best bij mij?

De populariteit van sneakers is sinds jaar en dag ongelofelijk groot. Dat hoeft ook niet te verbazen. Sneakers zien er niet alleen gaaf uit, daarnaast zitten ze ook nog eens ongelofelijk comfortabel. Dit gezegd hebbende is het aanbod met verschillende soorten sneakers door de jaren heen ongelofelijk toegenomen.

Zie jij daardoor door de bomen het bos niet meer? Wil je dan ook graag kunnen achterhalen welke sneakers nu voor jou echt de beste keuze zijn? Neem dan snel even de informatie door die is terug te vinden hier op deze pagina!

Waarom sneakers kopen?
Er zijn behoorlijk wat goede redenen aan te halen waarom zoveel mensen er voor kiezen om sneakers aan te kopen. Het dragen van sneakers zorgt er bijvoorbeeld in eerste instantie voor dat je voeten wat rust worden gegund. Heel veel mensen zijn op zoek naar schoenen die dit voor ze kunnen realiseren, maar om nou met pantoffels over straat te wandelen… dat is misschien toch net een stapje te ver.

Sneakers bieden in dit geval de perfecte oplossing. Sneakers zitten ongelofelijk comfortabel, net zoals pantoffels dus en ze zien er ook nog eens geweldig goed uit! Bovendien is het ook nog eens zo dat een leuke sneaker perfect kan passen bij elke gewenste outfit.

De pasvorm van sneakers
In principe is het mogelijk om sneakers het hele jaar door te dragen. Dit gezegd hebbende begint het echte sneakerseizoen eigenlijk pas vanaf maart. Bij het kopen van sneakers zijn er sowieso verschillende zaken waar je rekening mee zal willen houden.

Eén van de belangrijkste aspecten is uiteraard de pasvorm. Je tenen moeten in sneakers bijvoorbeeld altijd over voldoende ruimte beschikken. Bij pumps wil het wel nog eens gebeuren dat er aan de zijkant van de schoen een knobbel door het materiaal verschijnt. Dit betekent dat de schoen voor jou te smal is.

Sneakers hebben dit eigenlijk een flink stuk minder. Dit is het gevolg van het feit dat het merendeel van de sneakers over een ronde neus beschikken. Hierdoor kan worden voorkomen dat je tenen klem komen te zitten. Ook dit is zeker en vast een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen bij sneakers dragen ten opzichte van andere schoenen.

Sneakers casual of professioneel dragen?
Het geweldige comfort waar je bij sneakers op kan rekenen zorgt er voor dat mensen ze eigenlijk het liefst van allemaal de hele dag door willen dragen. Daarnaast kan er worden vastgesteld dat heel wat mensen ook sneakers dragen tijdens de meest uiteenlopende gelegenheden. Dat is ook geen probleem. Sneakers kan je in principe altijd dragen, zolang je maar rekening houdt met de onderstaande aandachtspunten:

1. Sneakers dragen onder een zakelijke outfit kan, maar dan kies je het best voor een donkere sneaker in een neutrale kleur. Zwarte sneakers kunnen er erg stijlvol uitzien wanneer ze worden geconfronteerd met de juiste outfit. Dit gezegd hebbende geldt dit eigenlijk ook voor sneakers die in het wit of bijvoorbeeld beige worden uitgevoerd.

2. Sneakers met opvallende prints kunnen erg leuk zijn om onder een casual outfit te dragen. Ze zijn in de praktijk echter een stuk minder geschikt om te dragen onder een wat meer stijlvolle outfit. Kies dan ook in dit geval bij voorkeur voor sneakers die over een rustiger, professioneler design beschikken.

De populariteit van sneakers heeft er in ieder geval voor gezorgd dat heel wat merken er door de jaren heen voor hebben gekozen om dergelijke schoenen in hun aanbod op te nemen. Ga je bijvoorbeeld het aanbod met Guess schoenen bekijken? Dan zal het meteen duidelijk worden dat ook dit razend populaire merk heel wat prachtige sneakers op de markt heeft gebracht.

Leuke sneakers kopen van jouw favoriete merk
Iedereen heeft wel één of wellicht zelfs meerdere merken die hij of zij helemaal het einde vindt. Dat geldt zeker ook voor merken van sneakers. Wanneer je het aanbod op vlak van deze schoenen onder de loep gaat nemen zal je meteen kunnen vaststellen dat deze schoenen in de collecties van heel wat verschillende namen zijn terug te vinden.

Eén van de vele mogelijkheden waarover je beschikt is bijvoorbeeld het kopen van New Balance sneakers. Deze sneakers staan er om bekend ongelofelijk populair te zijn, mede door hun prachtige design. Dit gezegd hebbende spreekt het voor zich dat ook heel wat andere, bekende merken door de jaren hebben uitgepakt met een eigen collectie sneakers. Het gaat hierbij dan onder meer om namen zoals Asics, Puma, Reebok, Vans en nog zoveel meer.

In ieder geval, wat jouw favoriete merk ook mag zijn, de kans is bijzonder groot dat deze over een leuk aanbod met comfortabele, mooie sneakers beschikt!

Bron afbeelding: Krasovski Dmitri / Shutterstock
In samenwerking met Shuz

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts