BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Welke tas gebruik je voor welke gelegenheid?

Tassen, tassen en nog eens tassen. Het aanbod met (je raadt het waarschijnlijk al) tassen welke op de markt is terug te vinden is tegenwoordig behoorlijk indrukwekkend. De enorme diversiteit in tassen die door de jaren heen is ontstaan heeft er voor gezorgd dat het soms best moeilijk is om een keuze te maken.

Wat is nu bijvoorbeeld de meest optimale tas voor een bepaalde, specifieke gelegenheid? Het is een vraag die veel mensen zich stellen en waar lang niet altijd een pasklaar antwoord voor beschikbaar is… althans zo lijkt het. In dit blogartikel geven we je graag aan wat nu de beste tas is voor welke gelegenheid!

De leukste tassen voor dagelijks gebruik

Van zodra dames de deur uitgaan willen ze graag verschillende producten en artikelen bij de hand hebben. Bovendien is een tas natuurlijk ook een geweldig fashion accessoire. Er zijn tal van verschillende tassen die voor dagelijks gebruik in aanmerking kunnen komen. Winkelen doe je bijvoorbeeld wellicht graag (het woord zegt het eigenlijk zelf al) met een fijne shopper, maar ook schoudertassen zijn geweldige accessoires voor dagdagelijks gebruik.

Het spreekt echter voor zich dat het soort tas waar je casual gebruik van maakt ook zal worden beïnvloed door jouw persoonlijke situatie. Ben je bijvoorbeeld recent de trotse moeder geworden van een flinke baby? Dan zijn luiertassen werkelijk ongelofelijk handig en eigenlijk zelfs onmisbaar!

Zakelijke tassen om te overwegen

Tassen worden uiteraard niet uitsluitend gebruikt in onze vrije tijd. Wat namelijk ook te denken van de tassen die je meeneemt naar het werk? Een echte businesstas mag zeker niet in jouw collectie ontbreken! Op dit vlak kan het interessant zijn om te kiezen voor een ruime werktas waar je verschillende spullen in kan meenemen.

Ben jij iemand die voor je werk dagelijks nood heeft aan een mobiel toestel zoals een laptop of een iPad? Zorg er dan voor dat deze onderweg altijd een goede bescherming geniet. Leren businesstassen hebben bijvoorbeeld vaak een speciaal laptopvak waar je, je laptop en / of tablet veilig in kan opbergen. Moet je voor je werk regelmatig de deur uit?

Houd er dan rekening mee dat de tas waar je gebruik van gaat maken uiteraard ook lekker comfortabel moet zijn om te dragen.

Ik ga naar school en ik neem mee…

Niet alleen werkende dames hebben nood aan een leuke tas, dat geldt uiteraard ook voor de schoolgaande jeugd! Ook in deze digitale tijden is het zo dat jongeren die naar school gaan nog steeds rekening moeten houden met een behoorlijke hoeveelheid aan boeken en cursussen. Dit zorgt er voor dat ze maar beter de beschikking hebben over een stevige rugzak.

Een rugzak is inderdaad een prima keuze, maar voor jonge dames kunnen ook grote shoppers een te overwegen optie zijn. Deze leuke, stijlvolle tassen springen ongetwijfeld in het oog en bieden tegelijkertijd ook gewoon voldoende plaats voor al jouw boeken en cursussen!

De beste tas voor een feestelijke gelegenheid

Last but not least zijn er natuurlijk nog de feestelijke gelegenheden waar je voor kan worden uitgenodigd. Een bruiloft of een lekker avondje uit eten, het zijn slechts enkele situaties waarin je graag de beschikking zal willen hebben over een leuke tas.

Voor een dergelijke gelegenheid is de kans groot dat je niet kiest voor bijvoorbeeld een shopper, maar wel voor een meer elegante tas. Een avondtasje of clutch vormt dan voor veel dames de meest logische keuze. Ook kleine schoudertassen zijn echter prima te gebruiken.

Beide mogelijkheden zijn voldoende stijlvol en zorgen er voor dat je altijd op een praktische manier alle vereiste spulletjes bij de hand hebt.

Online tassen shoppen

We kunnen begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en het kiezen van een tas nogal lastig kan zijn. Neem vooral de tijd om rustig rond te kijken. Zo zijn er online webshops als Brandfield die tassen van verschillende merken in hun online shop aanbieden. Ze hebben een ruime keuze aan high fashion designertassen, maar je kunt ook aan je trekken komen als je meer van een ‘simple & smart’ fashion look houdt. Lekker overzichtelijk en genoeg aanbod!

Bron afbeelding: Creative Lab / Shutterstock

In samenwerking met Brandfield

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts