BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Lifestyle   >  Gadgets   >  What’s on my iPhone TAG + nieuw hoesje!

 photo whats-on-my-iphone-tag-hoesje-muvit-blauw-_zps75c91afc.png

Voor de verandering heb ik een tag voor jullie, om precies te zijn de ‘What’s on my iPhone tag’! Ik heb hem al bij veel bloggers en Youtubers voorbij zien komen en het leek me leuk om hem ook te doen. Zelf vind ik het altijd leuk om te zien wat andere personen voor apps gebruiken, dus ja…bij deze!

Voordat ik met de tag begin wil ik eerst even mijn nieuwe aanwinst laten zien. Van Hoesjes.nl mocht ik een leuk hoesje uitkiezen en na de hele webshop te hebben afgestruind ben ik voor de Muvit Pocket Leather Pouch Slim in de kleur turquoise gegaan. Lekker simpel, maar wel met een leuk opvallend kleurtje!

Image Hosted by PicturePush

Het is een lederen hoesje/draagtas dat het toestel beschermt tegen stof en krassen. Daarnaast heeft de pouch een pull-tab, waardoor het gemakkelijk is om je telefoon uit de pouch te halen. Handig! Deze pouch is bestemd voor Apple iPhone 3G/3GS/4 en kost € 24,95. Geen iPhone in bezit? Geen probleem! Hoesjes.nl heeft ruim 6000 hoesjes van meerdere merken, zoals de HTC One hoesjes of Samsung Galaxy S3 Mini hoesjes. Ze zijn wel wat prijziger dan de hoesjes op eBay, maar ik merk toch wel verschil in kwaliteit, wat ik eigenlijk niet had verwacht.

 photo whats-on-my-iphone-beginscherm-apps-_zps57d0b505.png

Oké, laat ik maar snel aan de tag beginnen! Als ik mijn telefoon ontgrendel is dit het eerste wat je te zien krijgt. Dit zijn eigenlijk allemaal de standaard apps, zoals Agenda, App Store, Instellingen, Camera, Mail, Kiosk etc. Alleen de Google app heb ik dan wel gedownload wat ik persoonlijk wel een handige app vind. Can’t live without Google!

 photo whats-on-my-iphone-tag-hoes-youtube-wunderlist-apps_zps3f88833c.png

Bij de volgende pagina vind je echt van alles en nog wat. Naast de eerste drie mapjes (waarover later meer), vind je de apps Telegraaf waar ik het nieuws volg, Bloglovin waar ik elke ochtend de blogposts van mijn favoriete blogs lees en Skype waar ik gratis naar familieleden in het buitenland bel. Dan zie je Youtube voor filmpjes, WordPress waarmee ik mijn blog kan beheren en iTube. Dat is een app waarmee je Youtube filmpjes op favorieten kan zetten, geschiedenis terug kunt halen en in alle vrijheid naar audiobestanden kunt luisteren terwijl je andere dingen op je telefoon aan het doen bent. Thumbs up voor deze app!

Verder heb ik de grappige app Taalvoutjes, niet te vergeten Instagram (waar je me op @womanistical kunt volgen *subtiele hint*), Wunderlist voor handige takenlijsten, Rabo Bankieren voor de wat minder leuke zaken, Lookbook voor inspirerende fashion foto’s en Instacollage waarmee je van je foto’s een mooie collage kunt maken.

 photo whats-on-my-iphone-tag-beginscherm-hulpapps_zps12398bb0.png

Dan de hulpapps! Er zit niet echt wat interessants tussen…behalve de Emoji Icons dan. Een app voor leuke en grappige icoontjes die ik gebruik voor WhatsApp of Instagram. Er zitten echt leuke emoticons tussen en het voegt net dat extraatje waarmee je je blijdschap of die heerlijke sarcasme kunt uitdrukken ;-D

 photo whats-on-my-iphone-tag-apps-spelletjes-games-candy-crush-quiz_zps94cb9e31.png

Spelletjesss! Eigenlijk speel ik nauwelijks ‘echte’ spelletjes op mijn telefoon, ik ben zoals je wellicht al is opgevallen meer van de quizzen: Countries Quiz, 2 Logo Quizzen, Quiz Battle en De Slimste mens. De app Know How heb ik pas ontdekt en ik ben er nu al fan van. Dagelijks sturen ze een brainsnack, oftewel een knapperig weetje waardoor je net iets wijzer wordt. Jullie weten hoe gek ik ben op leuke weetjes, dus deze app vind ik geweldig! Daarnaast heb ik ook Draw Something 2 en Wordfeud die ik een tijdje geleden vaak speelde, maar wat ik nu een stuk minder speel. En Candy Crush! Wie kent hem niet? Een zeer verslavend spelletje dat je nauwelijks nog kan loslaten als je er eenmaal aan begonnen bent.

 photo whatsonmyiphone-tag-sociaal-facebook-twitter-instagram-keek_zps967a68f5.png

Dan heb ik nog de nodige Social Media apps, zoals Twitter, Facebook en Pinterest. Wellicht dat jullie de volgende app ook al kennen; Keek, een nieuw sociaal netwerk waarmee je videoberichten kunt delen met je familie, vrienden en volgers. Ik gebruik het zelf niet echt, maar ik kijk er wel af en toe op om te zien wat de rest van de mensen de wereld in hebben gestuurd. Met Cinemagram kun je ook leuke bewegende foto’s maken.

 photo whats-on-my-iphone-tag-gezondheid-fitness-beweging-sport-health-apps_zps4bc22af9.png

Slechts drie apps in het mapje Gezondheid. Hmmm, zegt veel over de gebruiker van deze telefoon. RunKeeper is een hardloop-app die ik nog niet heb gebruikt, met Waterlogged kun je behouden hoeveel water je hebt gedronken (ik ben een moeilijke waterdrinker) en FootstepsFree waarmee je kunt bijhouden hoeveel voetstappen je hebt gemaakt, hoelang je erover bezig bent geweest en hoeveel calorieën je hebt verbrandt. Voor de rest ken ik niet echt handige health-apps, dus als jij nog leuke kent dan hoor ik het heel graag!

 photo whats-on-my-iphone-beginscherm-apps-leuke-handige_zpsafa16ca5.png

Tot slot nog de laatste pagina waar je nog een aantal leuke en handige apps kunt vinden. De 9292ov app en Zoek iPhone die ik nauwelijks tot niet gebruik, 9GAG voor een portie grappige plaatjes en Dream Talk wat opneemt wat je allemaal in je slaap zegt. Je kunt ook de audiofragmenten van andere mensen beluisteren en soms hoor je een keiharde scheet ertussen…DUDE, I don’t wanna hear your fart!

Enfin, ik heb verder nog de 55K Quotes app voor mooie quotes, QuranExplorer waarmee je de Koran kunt lezen met Engelse vertaling, Weekmenu voor recepten en We Heart It voor inspirerende plaatjes. Vouchercloud is handig voor aanbiedingen bij winkels en uitjes, PomodoroLE heb ik nog niet gebruikt, maar schijnt handig te zijn voor time-managment en InstaQuote is een app waarmee je op een mooie achtergrond een tekst kunt schrijven. Handig voor bijvoorbeeld Instagram !

 photo whats-on-my-iphone-4-tag-hoesje-muvit-blauw-close-up-telefoon_zps0a0fd664.png

En dit was het dan een beetje! Ik houd van dit ding en ben er lichtelijk verslaafd aan. Ik was nooit echt van de telefoons, maar sinds ik de iPhone in mijn bezit heb kan ik er eigenlijk niet meer zonder. Hopelijk vonden jullie het een beetje *ahum* interessant om te zien, ik vond deze tag in ieder geval wel heel leuk om te doen! Houd Womanistical.nl in de gaten, want binnenkort mag ik van Hoesjes.nl een paar telefoonhoesjes weggeven! Wil je op de hoogte blijven van hun nieuwste hoesjes? Like dan de Facebook pagina van Hoesjes.nl.

Ken jij nog leuke of handige apps waarvan ik volgens jou moet afweten? Laat het me dan weten!

Comments:

 • 8 juni 2013

  Wat leuk om te zien (: ik vind het echt heel jammer dat ik niet van die leuke apps op mijn telefoon kan hebben..

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuk!

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  op mijn telefoon zit plakband, om hem bij elkaar te houden :p

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  leuke apps! 🙂

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Wat een mooie achtergrond heb je! Ik heb zelf ook een iPhone 🙂

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Quizbattle vind ik ook heel leuk. Die heb ik ook erop gezet. Verder heb ik een de app van 9292, SoChicken, Aviary, flipboard. Nog niet zoveel maar dat komt nog wel. Ik heb mijn smartfoon nog niet zo lang. Oja, en een Yoga Nidra app. Erg lekker.

  Beantwoorden...
  • Bo

   9 juni 2013

   Veel van deze apps ken ik niet, binnenkort maar eens kijken of ik ze ook wel leuk vind!

   Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuke post. Mooi hoesje!

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  super leuk!! paar bekende apps.. heb zelf ook nog pinterest, kijk ik graag op om ideeën op te doen.
  maar je achtergrond is ook erruugg leuk!! waar heb je die vandaan als ik vragen mag?

  groetjes Kylie

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  leuk artikel 😀

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuke apps en supermooie achtergrond! Ik kan niet wachten tot ik een goede telefoon mag uitkiezen, ik doe er bijna niets omdat hij zo slecht is & traag.

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuke apps!

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuk zo’n tag! Ik vind dat altijd leuk om te zien wat voor apps een ander heeft! En dat hoesje is zo mooi van kleur <3. En yes htc one hoesjes? hopelijk bedoelen ze daar ook htc one x mee :D!

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Volgens mij heb je alle essentiële apps wel :p De enige die ik er niet bij zie waar ik helemaal addicted aan ben is die van Geen Stijl (maar daar moet je wel van houden ;)) Leuke tag!

  Beantwoorden...
  • Bo

   9 juni 2013

   Hahah ja ik denk het ook! Geen Stijl heb ik weleens gedownload, maar ik ben niet zo’n fan van de site dus heb ik ‘m maar weer verwijderd.

   Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  tof je hoesje! en inderdaad leuk om je apps te zien 🙂 ik heb er niet zoveel.

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuk artikel en leuk hoesje 🙂 vind het altijd leuk om te zien wat iemand gebruikt op zn telefoon voor apps

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuk hoesje!
  Ik vind het ook altijd leuk om te zien wat anderen voor apps hebben. Leuke post dus!

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Ik wil ook zo graag een witte iphone 5 , ik ben er hard voor aan het sparen! 😀

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuk hoesje en leuk om te lezen!

  Xx Alex

  Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Oh, en About My Style is nog een leuke app!

  Beantwoorden...
  • Bo

   9 juni 2013

   Bedankt voor de tip, die kende ik nog niet! Straks even downloaden 😉

   Beantwoorden...
 • 8 juni 2013

  Leuk om te kijken wat jij op je telefoon hebt. Gaaf hoesje trouwens.

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  leeuk!

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Leuk artikel met mooie foto’s en een leuke achtergrond 😀

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  #TeamIphone 😉 Wat een leuke achtergrond en beginscherm. Aztek is hot!

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Ik kan niet wachten tot ik eens een dure gsm kan kopen 😀 gelukkig heb ik een vakantiejob

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Wauw inderdaad een hele mooie kleur van je hoesje! En je achtergrond is ook erg leuk 🙂
  Heb zelf amper apps eigenlijk, doe niet heel erg veel met mn mobiel en bovendien heeft ‘ie een beetje geheugenproblemen ofzo (als ik een app download zet ie het automatisch op ’t interne geheugen, die zit inmiddels iedere keer vol als ik niet weer een andere app verwijder, en ik kan niets verplaatsen naar mn sd kaart waar ik nog ruim genoeg geheugen vrij heb….. raar ding…)!

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Love the mint color!

  Nicky

  Beantwoorden...
 • Sas

  9 juni 2013

  Leuk blogje 🙂

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Wat een super mooie kleur hoesje heb je zeg

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Oh my, ik heb nu even iTube gedownload! Voorheen kon YouTube dat ook, maar dat is vervallend ofzo.. Superirritant! Love de kleur van je hoesje, it’s amazing. 😀 Zelf ben ik gek op de Tumblr app + Weheartit, Voxer, Whatsapp of course, maar ook Instagram en Pinterest!

  Beantwoorden...
 • 9 juni 2013

  Leuk houseje en achtergronddd cool!

  Beantwoorden...
 • DQ

  10 juni 2013

  Leuke achtergrond! En tussen de apps zitten wel wat leuke tips 🙂 Ik ben zelf echt verslaafd aan HayDay… Vreselijk.

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Leuke TAG! Ik heb zoveeeel apps. Maar ik gebruik alleen whatsApp, Kik, facebook, instagram, schoolApp en mijn bankapp haha. Terwijl ik zoveeel apps heb, die ik gewoon niet gebruik.

  x

  Beantwoorden...
 • 12 juni 2013

  Je achtergrond is mij ook direct opgevallen: heel mooi!

  Beantwoorden...
 • 19 juni 2013

  Vind ik altijd leuk om te zien. Ik heb zelf deze tag ook gedaan
  PS: Leuke blog heb je zeg!!!

  Beantwoorden...
 • 18 september 2013

  Schattig hoesje en wat een leuke achtergrond heb je!! x

  Beantwoorden...
 • 23 september 2013

  Leuke tag! Ik herken veel van je apps wel, maar bijvoorbeeld de gezondheidsapps heb ik niet, ik heb maar 1 gezondheidsapp en dat is E-nummer vrij, daarop zoek ik soms op wat er nu eigenlijk echt in mijn eten zit. Moet zeggen dat die app me wel goed aanspoort om zo natuurlijk mogelijk te eten en alle sausjes zelf te maken 🙂

  Beantwoorden...
 • 23 oktober 2014

  goed artikel

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts