BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Win!   >  WIN! 5x Natuurlijke Ghassoul Kleimasker

 photo ghassoul-moroccan-clay-mask-klei-masker_zps924ceef6.png

Jaaaaaaaa! Ik vertelde jullie een tijdje terug over Ghassoul, een natuurlijke kleimasker, en nu mag ik van Islambazar.nl vijf bezoeksters van mijn blog blij maken met een zak ghassoul. VIJF! Je hebt dit keer dus extra kans om te winnen, dus ik zou zeggen doe vooral mee!

Voor degene die niet weten wat Ghassoul is leg ik het nog even snel uit: Ghassoul, ook wel Rhassoul of Rasul genoemd, is een vulkanische klei dat oorspronkelijk uit Marokko komt. Het bestaat echt al jaren en je zult het vooral in de Marokkaanse badhuizen aantreffen. Ghassoul is ontsmettend en neemt afvalstoffen op van de huid. Het heeft van nature een peelende werking, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid grondig wordt gereinigd. Daarnaast is Ghassoul natuurlijk, zeepvrij, rijk aan mineralen en onbeperkt houdbaar.

 photo ghassoul-marokkaanse-klei-masker-diy_zps9d00cc33.png

Islambazar.nl geeft vijf groene zakjes met Ghassoul-brokjes weg. Met die brokjes kun je je eigen kleimasker maken. Per stuk kosten ze €6,10 en ze bevatten 525 gram Ghassoul-brokjes. Daar kun je heel wat kleimaskers mee maken!

Wat moet je doen om kans te maken op een van de zakken met Ghassoul?

– Like Womanistical Facebook pagina
– Like Islambazar Facebook pagina
– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten wat jouw favoriete masker is. Vergeet ook niet om te vertellen wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken op een zak Ghassoul.

Extra kans maken?

– Like dit artikel op Bloglovin. (+1)
– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Twitter (+1)
– Volg Womanistical via Instagram @womanistical (+1)
– Deel dit bericht op je eigen Facebook pagina (+2)
– Tweet het volgende over deze winactie (+2) :

‘Ik volg @womanistical en maak kans op een Ghassoul kleimasker. Wil jij ook kans maken? Neem een kijkje op www.womanistical.nl! #Winactie

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zaterdag 9 maart 22:00u. De vijf winnaressen ontvangen automatisch persoonlijk bericht. Succes ladies!

Comments:

 • 27 februari 2013

  Leuke winactie, ik ben gek op maskers!! Al jaren maak ik dankbaar gebruik van allerlei soorten en maten maskers. Mijn favoriete masker zijn moddermaskers die een beetje naar cederhout ruiken, het gezichtsmasker van Sabon en alles van Montagne Jenesse. Ik heb alles gedaan behalve getweet , dit omdat ik geen twitter heb. Ik hoop dat ik winnen ga! 😀

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Oeh heerlijk. Mijn favorieten maskers zijn die van Dr. van der Hoog. Die werken wel erg fijn.
  Ik doe graag mee aan je winactie, altijd leuk om iets nieuws te proberen.
  Ik like je facebook pagina met “Kirsten Ooms”
  Ik like ook de facebook pagina van Islambazar.
  Ik like dit bericht op bloglovin’ + volg jou.
  Ik volg je via twitter met de naam Itruelyme
  Ik deelde het bericht op facebook met de naam Kirsten Ooms
  en ik tweette: https://twitter.com/itruelyme/status/306824605430071297

  Liefs, Kirsten (:

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  leuke! heb alleen eerste 2 gedaan want moet ff weg

  Beantwoorden...
 • Saar

  27 februari 2013

  Ik ben serieus echt gek op maskers, mezelf lekker verwennen, heeerlijk! Mijn favorieten maskers zijn die van ”Mountage Jeunesse”. super masker. Nog nooit Ghassoul kleimasker gebruikt, ben wel benieuwd hoe goed dat werkt, zodat ik ook lekker fan van dat word haha.
  – Ik heb je facebook pagina geliked.
  – Ik heb de facebook pagina van Islambazaar geliked.
  – Ik heb het bericht op facebook geplaatst
  jammer genoeg heb ik geen bloglovin/Twitter.
  Groetjes,

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Ik gebruik standaard chocolademaskers en dode zee maskers. Ik hou er van om elke week een masker op te doen. Als het niet voor mijn gezicht is, dan wel om even te ontspannen. Ik heb alles gedaan wat je vroeg. Alhoewel ik je al op twitter, fb, instagram en bloglovin volg haha.

  x

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Helaas heb ik geen facebook… Wel een hele toffe actie!!

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Kleimaskers zijn heerlijk! Mijn gezicht reageert daar het beste op. En niet alleen dat, ik vind het ook gewoon heerlijk om even met een masker op te “moeten” relaxen. Dan neem ik echt even de tijd om lekker te gaan zitten/liggen en niks te doen. 🙂
  En om te laten zien dat ik echt gek ben op kleimaskers, hebben alles gedaan. Ook alle extra dingen. 😉

  Beantwoorden...
 • Tanja

  27 februari 2013

  Ik heb nog steeds geen masker gevonden wat fijn is voor mijn huid. Dit zou ik wel eens willen proberen.

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Ooh dit is echt zo’n leuke winactie. Ik ben echt verzot op maskers testen mijn favoriet zijn eigenlijk de maskers van montagne jeunesse… Ik vind ze allemaal wel leuk behalve het witte chocolade masker!
  Ik ben echt benieuwd om ook eens een kleimaskertje te proberen. Daarom doe ik mee aan deze winactie… Ik heb al de acties gedaan (verplicht + extra kansen) behalve het volgen op instagram aangezien ik dit niet heb :).
  Mijn facebook: Stephanie Goormans (heb je bericht ook gedeeld)
  En mijn tweet: https://twitter.com/GStephaniex/status/306850185693241344

  Liefs

  Beantwoorden...
 • Hassna

  27 februari 2013

  Salaam,

  super leuke winactie! 🙂 Ik heb in mijn leven veel maskers uitgeprobeert, maar dit maskertje nog niet. Na die hele beschrijving lijkt het maskertje een topproduct, en heb al vele positieve reacties over gelezen! Het zou dus erg leuk zijn als ik dit masker mocht uit proberen. Mijn gezicht heeft een oppepper nodig, en om op een beauty-verzorg-dagje dit rassoulh maskertje te kunnen gebruiken, zou erg fijn zijn!

  Succes iedereen.

  p.s Heb alles gedaan behalve deze: Volg Womanistical via Instagram @womanistical
  – Deel dit bericht op je eigen Facebook pagina
  Heb geen instagram, en het delen lukt me op dit moment niet. Als het later lukt, misschien dat ik het dan alsnog kan doen!

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Leuke actie!

  Beantwoorden...
 • 27 februari 2013

  Ik ga een kansje wagen want het lijkt me een heerlijk masker!
  Mijn favoriete masker tot nu toe is ook een kleimasker, met argan, ik ben erg benieuwd naar deze!

  Ik volg op FB, op twitter en op Bloglovin. Instagram heb ik niet.
  Ik heb getweet en dit bericht geliked op bloglovin.

  Veel succes aan alle deelnemers 🙂

  Beantwoorden...
 • Anita H.

  28 februari 2013

  Aan jouw wens ten aanzien van Instagram heb ik niet voldaan (moet ik me nog eens in verdiepen hoe dat werkt); voor de rest alle acties verricht.

  Mijn favoriete masker: chocolademasker. Ik kom zo snel niet op de merknaam, maar dat is ook niet zo relevant denk ik. Ik koop het spul in Duitsland.

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2013

  oeeh wat een leuke actie! ik was n.a.v. jouw artikel over ghassoul op zoek naar het product om het zelf eens uit te proberen. het zou mooi zijn als ik het via deze manier nog eens kan uitproberen. Ik volg je op twitter, instagram, bloglovinn en heb je geretweet waardoor het ook op mn fb pagina komt te staan.

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2013

  Wat een geweldige winactie! Ik hou van kleimaskers dus ik doe heel erg graag mee 🙂
  Ik volg je nu op Facebook en Islamabazar ook, op Twitter volgde ik je al en ik heb ook getweet (@Zoe_Zolea). Daarnaast volgde ik je al op Bloglovin’ en ik heb ook geliked 😀
  Mijn favoriete masker is een witte klei masker 🙂 Daar kan ik echt van genieten! Ben benieuwd naar Ghassoul!

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2013

  Wat een super leuke winactie! Ik doe mee! (: Mijn favoriete maskers zijn natuurlijke maskers die niet zo chemisch zijn! Ik heb jou facebook en de facebookpagina van Islambazar geliked. Ik volg je op bloglovin en heb het artikel geliked, volg je op twitter en heb iets getweet (https://twitter.com/xilikethisway/status/307146604316594176). En nu hopen. 😀

  Beantwoorden...
 • 28 februari 2013

  voor diegenen die denken ‘zal ik meedoen?’
  Zeg ik: DOE MEEEE!!!!
  Ghassoul is zooooo fijn, het is dat ik nog genoeg ghassoul in huis heb anders had ik hier fanatiek het bericht zitten spammen op alle social media’s die ik ken 😉

  Je doet me eraan herinneren dat ik nog een masker op wou doen!!

  Beantwoorden...
 • 1 maart 2013

  Ik gebruik zelf ook graag kleimaskers, superleuke winactie. Succes iedereen!

  Beantwoorden...
 • Britt

  2 maart 2013

  Supergaaf! 🙂 Ik doe meee woehoeeee.
  Ik volgje via bloglovin+geliked
  Ik heb beide fb pagina’s geliked, ik volg je via twitter en getweet; https://twitter.com/britttxbrittt/status/307789452141543424

  Mijn favoriete masker is een moeilijke.. haha, de meeste maskers werken namelijk een beetje hetzelfde voor mij. Als ik dan moet kiezen zijn het de Lush maskertjes.

  Liefs,
  Britt.

  Beantwoorden...
 • Nadine

  3 maart 2013

  Ik doe mee! Leuk.

  Mijn favoriete masker is een fruit masker.

  Ik volg beide facebooks.
  Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/308240064121561088

  Beantwoorden...
 • 4 maart 2013

  Leuuuuk! Ik doe mee!
  Ik gebruik meestal maskertjes van Dr Van der Hoog, maar ik heb ook een potje van Sabon, die is ook heel fijn!

  Ik heb allebei de FB pagina’s geliked
  Ik volg en like op Bloglovin
  Ik volg je via Twitter en Instagram

  Beantwoorden...
 • Zamira Egbers

  4 maart 2013

  * Ik like Womanistical Facebook pagina.
  * Ik like Islambazar Facebook pagina.
  * Ik laat hier een reactie achter.
  * Ik like dit artikel op Bloglovin.
  * Ik volg Womanistical via Bloglovin.
  * Ik tweet over de winactie (zamira1990)

  Ik gebruik altijd maskers van Mountage Jeunesse of Soms van Dr van der Hoog. Ik heb nog nooit een masker Ghassoul kleimasker gebruikt dus ik zou deze graag winnen om het eens uit te proberen!

  Beantwoorden...
 • 9 maart 2013

  ♥ Like Womanistical Facebook pagina
  ♥ Like Islambazar Facebook pagina
  ♥ Comment
  ♥ Like dit artikel op Bloglovin. (+1) – ik ben liker nummer 18
  ♥ Volg Womanistical via Bloglovin (+1) – ik volg je al een tijdje dus ik weet niet welke nummer ik daar ben, sorry!
  ♥ Volg Womanistical via Twitter (+1) – onder de naam rayaxheart
  ♥ Volg Womanistical via Instagram @womanistical (+1) – onder de naam rayaxheart
  ♥ Tweet het volgende over deze winactie (+2) – onder de naam rayaxheart

  Ik zal ook even vertellen over mijn favoriete masker. Ik ben wel te spreken over Formula 10.0.06’s Pores be Pure masker, al ken ik veel mensen die het masker onprettig vinden. Heel vreemd! In ieder geval zou ik heel graag dit masker willen uittesten! Mijn vriend is Marrokaans en het zou leuk zijn moest ik eens wat kunnen testen dat eigenlijk tot zijn cultuur behoort. Heel toevallig dat ik nu bij aan het lezen ben en op deze winactie stuit – hij heeft me deze week verteld dat hij in Marroko (hij woonde daar tot zijn 14de) naar badhuizen ging met zijn vader en ik ben heel benieuwd of hij zich dit zou kunnen herrineren. Only one way to find out, zeker? Ik hou mijn fingers crossed! Heel erg bedankt voor de leuke winactie. 😀

  Succes iedereen!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts