WIN! Domo Personal Blender DO436BL


 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothies_zps5470e03a.png

Ik heb een leuke winactie voor jullie kunnen regelen! Ik mag in samenwerking met Vitaminstore een DOMO Personal Blender DO436BL weggeven. Zo kun je heel makkelijk frisse sapjes en gezonde smoothies maken. Het is een onwijs handig toestel die ik nog steeds (bijna) dagelijks gebruik. Love it!

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-recepten-boekje-beker_zps6e15d14a.png

Een stukje uit mijn DOMO Blender review die ik twee weken geleden had geplaatst:

”De My Blender van Domo maakt het ons wel heel gemakkelijk om elke dag snel verse smoothies te maken die je vervolgens gemakkelijk mee kunt nemen. Dit toestel is namelijk een blender en drinkfles in één. Geen extra vaat meer en ook geen geknoei tijdens het overgieten. Verwissel heel simpel de afneembare messenstuk voor de deksel met drinktuit en je kunt hem makkelijk meenemen in je tas. Het formaat is ook nog eens aangepast aan de drankhouder in je auto. Handig dus voor onderweg!”

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothie_zps8c7d61f4.png

Wat moet je doen om kans te maken op een DOMO Personal Blender?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten wat één van jouw favoriete smoothies is.

Extra kans maken?

– Volg Vitaminstore via Facebook (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Volg 
Womanistical via Bloglovin en like deze post (+2)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m vrijdag 2 mei 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes!

69 gedachten over “WIN! Domo Personal Blender DO436BL”

 1. Wauw, wat mooi en zo handig, dat als ik mijn favoriete smoothie bosbessen banaan met deze mooie blender gemaakt zou hebben het ook mee kan nemen zonder dat ik het over moet schenken in een andere beker!

  Happy Friday 😉

 2. Ik heb nog nooit echt een smoothie op maar wel milkshakes. Op vakantie in Duitsland had ik ooit een milkshake met bijzondere besjes (ben de naam even vergeten), en die was heerlijk fris en zoet! Mocht ik de blender winnen, dan ga ik alle smoothies die er bestaan maken 🙂 Ik volg en like je op bloglovin, veel succes!

 3. Tof, ik doe graag mee :). Mijn favoriete smoothie is een banaan kokos smoothie met cacao. Heerlijk! Ik heb ook alle extra kansen/stappen gevolgd.

 4. Wauw mijn favo smoothie
  4 Rijpe peren
  5 Bladeren verse boerenkool
  Halve bos verse munt
  2 Glazen water
  Echt super lekker en gezond. Ik ga duimen want mijn 4 kids zijn ook gek op smooties en zo krijgen ze ook hun vitamines binnen.

 5. Ik wil ook winnen!
  Ik vind het heerlijk om allerlei smoothies uit te proberen. En de favoriete smoothie is griekse yoghurt, dadels en amandelen.
  Zo kan ik mijn nichtjes en neefje er ook mee verwennen!

 6. Ik heb altijd al een blender gewild en deze ziet er heel leuk uit! Mijn favoriete smoothie is rode vruchten, banaan, kokosrijstdrank en chia zaadjes 🙂

 7. Mijn favo smoothie is met dadels en banaan. Nog wat yoghurt en honing er door en klaar.

  Ik volg je via Bloglovin en ik beb je bericht geliked!

 8. Handig dat het gelijk een drinkfles is ook. Mijn favo smoothie is een handje bevroren aardbeien, wat ananasschijven, een banaan en een goed hand spinazie! Ik doe graag mee aan deze leuke win aktie.

 9. Super leuk! Ik wil al heel lang een blender maar heb er toch nog geen een gekocht! Leuke winactie dus. Ook handig dat het gelijk een fles is! Mijn favoriete smoothie is een roodfruit smoothie met sinaasappelsap! Ik volg jullie op facebook, en jou op bloglovin en ik heb geliked. Veel succes iedereen!

 10. Wat een leuke winactie, super handig deze blender met drinkbeker 🙂 Ik doe graag mee, ik heb alle stappen gevolgd. Mijn blender heeft het helaas 2 maanden geleden begeven dus ik leen al een tijdje die van mijn moeder. Mijn favoriete smoothie is een smoothie met yoghurt, peer, kaneel en een vanillestokje jammie. Fijn weekend! 🙂

 11. Mijn favoriete is bosvruchten, fruitsap en yoghurt. Mmmm! Zou trouwens super handig zijn om ‘s morgens een sapje te maken en op te drinken op weg naar stage, nu heb ik daar gewoon geen tijd voor 🙁

 12. Wow, ziet er superhandig uit! Mijn favoriete smoothie.. lastig! Favoriete ingrediënten zijn ananas en aardbeien! Lekker zoet 🙂

 13. Mijn favoriete smoothie is toch wel een combinatie van aardbei banaan en sinaasappel, yoghurt.
  Ik heb alle extra’s gedaan.
  – Volg Vitaminstore via Facebook (+1)
  – Volg Womanistical via Facebook (+1)
  – Volg Womanistical via Bloglovin en like deze post (+2)

 14. Aah tof! Ik maakte een hele lange tijd elke ochtend een groene smoothie, maar momenteel gewoon niet meer omdat het teveel gedoe is s ochtends om de blender schoon te maken. Wel balen want nu mis ik m’n favo smoothie vaak: spinazie, een granny Smith appel, diepvriesfruit (vaak bosvruchten, frambozen of blauwe bessen) halve limoen en een scheutje citroen. Met andere woorden: ik doe heel graag mee met deze winactie! Dan kan ik elke dag weer gaan voor m’n groene smoothie! Ideaal als je weinig tijd hebt,!

 15. Hele leuke win actie! Dit is nou echt wat ik nu nodig heb, was al van plan om een mixer te kopen omdat ik nu gezonder probeer te eten. Ik ben echt fan van smoothies, mijn favorite is met blauwe bessen, banaan, aardbei en chia zaadjes. Zeker een aanrader! 🙂

 16. Ik heb nog nooit smoothies gemaakt en kan daardoor ook niet aangeven welke favoriet is. Wel heb ik gisteren op een beurs een smoothie gehad die zeer mijn goedkeuring kon wegdragen. De smaak van banaan overheerste en ik weet dat er verder heel veel bladgroenten (spinazie, boerenkool) in zaten.

 17. Leuke winactie! Ik wil graag vaker smoothies maken, dus een blender zou wel heel goed uitkomen!
  Op dit moment is mijn favoriet: blauwe bessen, bananen en yoghurt als basis. Maar ik zou er ook wel is groene groenten doorheen willen gooien.
  Ik volg je blog via bloglovin en heb dit artikel geliked.

 18. Wauw super leuk! Ik kende dit nog niet. Mama staat in de morgen altijd vroeg op om smoothies te maken. Super lief natuurlijk zeker omdat ze dat met de hand uitperst. Bijna elke smoothie is lekker maar ananas, watermeloen met sinaasappelsap springt er uit. Hopelijk kan ik haar verassen met deze blender.

 19. De smoothie waaraan ik de laatste tijd helemaal gek op ben is met rode biet, yoghurt, citroen en kaneel. Soms gebruik ik daarin frambozen en soms banaan.

 20. geweldige smaakvolle en gezonde aktie, ik doe zeker even mee
  like de pagina’s op facebook
  follow en like op bloglovin
  ga heel hard duimen dat ik voor mijn gezin en mezelf binnenkort een heerlijk gezond sapje mag maken

 21. Oh, er zijn zoveel lekkere sapjes en smoothies! Ik hou van alles met ananas maar ook met bosbessen en munt! Op dit moment geniet ik veel van de smoothie met Ananas, avocado en courgette. Lekker zoet en toch met heel veel vitaminen! Supergezond! 🙂

  Ik hoop heel graag op een kansje, zodat ik mijn heerlijke smoothies overal kan drinken! 🙂

 22. Wat een superleuke blender! Leuke kleur + en superhandig! Mijn favoriete smoothie is banaan, sinaasappel, aardbei (of kiwi) met (amandel)melk! Ik wil nog wel graag met spinazie proberen! Ga duimen dat ik eens uitgekozen wordt, zal m’n vriend ook blij mee zijn. Die moet vaak om 5 uur in de nacht al beginnen, kan die dit mooi mee nemen in de auto! ( Hij is vaak op de rit )

 23. Aaah dit is zo handig! Als vegetarier is het belangrijk dat ik veel zaden eet, wat met deze blender een heel stuk makkelijker zou zijn! Daarom doe ik graag mee 😀

 24. Mijn favoriete smoothie??? Net wat er die week in de aanbieding is qua groenten en fruit… Vaak altijd wel gemengd met een half kopje sinasappelsap of appelsap.!:D

 25. oh, ehh.. wow. Dit zag ik niet aankomen. Na een onwijs goede review erover gelezen te hebben, wil ik dit echt wel winnen 😀 so I am so game! Ik heb alles op FB gevolgd onder Eyes Painted Black en op BL via Natasja.x

 26. Oeeeehhhhhh! Wat een leuke en lekkere winactie zeg! Zelf maak ik heel vaak smoothies vooral banaan aardbei, maar helaas is mijn eigen blender kapot 🙁 Ik zou heel graag weer bananen aardbeien smoothies willen maken voor in de zomer! Alvast bedankt voor deze awesome winactie! xxxx

 27. Mijn favo smoothie is:

  geperste sinaasappelen
  mango
  aardbeien
  avocado
  spinazie of broccolie
  selderij
  klein stukje gember
  halve eetlepel lijnzaad
  halve eetlepel olijfolie

  boordevol met mineralen, vezels, omega-3 vetzuren en vitamines!
  en lekkerrrrr 🙂

 28. Mijn favoriete smoothie is, magere yoghurt, een banaan, aardbeien of kiwi , iets honing , en een theelepel gebr. lijnzaad(goed voor de stoelgang) .
  Overheerlijk de dag beginnen!

 29. leuke actie ik doe mee! Mijn favoriete smoothie bevat in ieder geval spinazie, banaan en wat melk. De rest van de ingredienten wissel ik graag af, bijvoorbeeld bosvruchten, wortel en lijnzaad.

 30. Ik maak veel groene smoothies, iedere dag een. Het lekkerste vind ik toch iets met fruit zoals banaan, appel, rode vruchten en een beetje melk of yoghurt in plaats van water. Dat geeft het een milkshake smaakje.

 31. Zooo leuk!! Via Peace of my Mind kwam ik op jou site terecht. En ik moet zeggen, very cute site. Helaas heb ik sinds 2 weken (tijdelijk) geen facebook meer, anders had ik zeker geliket. Maar mijn favoriete smoothie is, amandelmelk, spinazie, advocado, dadels, chiazaad, peer en appel. Echt HEERLIJK!! Ben benieuws, fingers crossed;)

 32. Wat een leuke winactie! Mijn favoriete smoothie is een groene smoothie met spinazie, komkommer, banaan en superfoods. Ik heb alles gevolgd X

 33. Groene smoothie met komkommer en venkel

  Venkel en komkommer gaan vochtophopingen tegen. Peterselie reinigt en ontgift het lichaam, verwijdert cellulitis en vermindert het hongergevoel. Je kunt er dus een ideale beauty-smoothie van maken! Hiervoor heb je het volgende nodig:

  1 venkel
  1 komkommer
  4 takjes peterselie
  Water of ijs

  Stop alles weer in de blender en voeg als laatste het water toe. Je kunt zo zelf de dikte van je smoothie bepalen.

 34. Wat een supermooie blender zeg, eindelijk niet meer eindeloos afwassen… Kan ik mooi elke ochtend een verse smoothie mee naar werk nemen!

  Heb de volgende handelingen ondernomen:
  Ik like Vitaminstore op FB (Elina Palmira);
  Ik like Womanistical op FB (Elina Palmira);
  En ik volg je op Bloglovin’ (Elina – FingerLickingFood) en ik heb de post geliked! 😀

  Nu maar afwachten dus!

  Liefs Elina

  1. Oeps in mijn enthousiasme al op enter gedrukt! Mijn favo smoothie is:
   Avocado / verse spinazie / limoen / peer / komkommer / water meestal doe ik er nog wat haverzemelen bij!

   Hmm!

 35. Ik wil graag op de valreep meedoen met deze leuke winactie! Ik heb al het benodigde gedaan.
  Het recept voor mijn favoriete smoothie: 1 banaan, 1 kiwi, magere aardbeienyoghurt en een scheutje sinaasappelsap. En als ik hem maak als ontbijt dan mix ik eerst nog een schep havermout fijn voor de andere ingrediënten erbij gaan.

 36. Kiwi-banaan
  – 4 kiwi’s – 2 bananen

  Snij de bananen eerst in de lengte. Snij hem dan in kleine stukjes van ongeveer 2 centimeter. Gooi de stukjes in de blender. Snij dan de kiwi’s doormidden en lepel ze uit. Doe dit boven je blender, zodat het sap wat eruit druipt ook nog meeblendeert. Als je dat hebt gedaan zet dan de blender aan. Giet het daarna in een beker

 37. Geliked, geliked, geliked & gedeeld!
  Mijn favo smoothie is kiwi,spinazie,mango,advocado,melk !!!! (Moet je echt proeven, heerlijk)
  Ik zou graag deze blender winnen aangezien die van mij pas kapot is gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *