BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  WIN! Domo Personal Blender DO436BL

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothies_zps5470e03a.png

Ik heb een leuke winactie voor jullie kunnen regelen! Ik mag in samenwerking met Vitaminstore een DOMO Personal Blender DO436BL weggeven. Zo kun je heel makkelijk frisse sapjes en gezonde smoothies maken. Het is een onwijs handig toestel die ik nog steeds (bijna) dagelijks gebruik. Love it!

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-recepten-boekje-beker_zps6e15d14a.png

Een stukje uit mijn DOMO Blender review die ik twee weken geleden had geplaatst:

”De My Blender van Domo maakt het ons wel heel gemakkelijk om elke dag snel verse smoothies te maken die je vervolgens gemakkelijk mee kunt nemen. Dit toestel is namelijk een blender en drinkfles in één. Geen extra vaat meer en ook geen geknoei tijdens het overgieten. Verwissel heel simpel de afneembare messenstuk voor de deksel met drinktuit en je kunt hem makkelijk meenemen in je tas. Het formaat is ook nog eens aangepast aan de drankhouder in je auto. Handig dus voor onderweg!”

 photo domo-my-blender-drinkfles-in-een-review-smoothie_zps8c7d61f4.png

Wat moet je doen om kans te maken op een DOMO Personal Blender?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten wat één van jouw favoriete smoothies is.

Extra kans maken?

– Volg Vitaminstore via Facebook (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Volg 
Womanistical via Bloglovin en like deze post (+2)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m vrijdag 2 mei 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes!

Comments:

 • 11 april 2014

  Wauw, wat mooi en zo handig, dat als ik mijn favoriete smoothie bosbessen banaan met deze mooie blender gemaakt zou hebben het ook mee kan nemen zonder dat ik het over moet schenken in een andere beker!

  Happy Friday 😉

  Beantwoorden...
  • 11 april 2014

   Hahaha de uitslag is op mijn b’day dus dit zou een mooi kado zijn en ik heb alles gedaan wat nodig is om hier kans op te maken……

   Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Wat een leuke winactie zeg! Ik heb al een blender! Maar heel veel succes aan iedereen die wel meedoet!

  Beantwoorden...
 • Beautyding

  11 april 2014

  Ik heb nog nooit echt een smoothie op maar wel milkshakes. Op vakantie in Duitsland had ik ooit een milkshake met bijzondere besjes (ben de naam even vergeten), en die was heerlijk fris en zoet! Mocht ik de blender winnen, dan ga ik alle smoothies die er bestaan maken 🙂 Ik volg en like je op bloglovin, veel succes!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Super leuke winactie, mijn favoriete smoothie is de banaan mint smoothie !!

  Beantwoorden...
 • Henderica

  11 april 2014

  Tof, ik doe graag mee :). Mijn favoriete smoothie is een banaan kokos smoothie met cacao. Heerlijk! Ik heb ook alle extra kansen/stappen gevolgd.

  Beantwoorden...
 • Cindy van Echtelt

  11 april 2014

  Wauw mijn favo smoothie
  4 Rijpe peren
  5 Bladeren verse boerenkool
  Halve bos verse munt
  2 Glazen water
  Echt super lekker en gezond. Ik ga duimen want mijn 4 kids zijn ook gek op smooties en zo krijgen ze ook hun vitamines binnen.

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Ik doe mee!!!! Mijn favoriete smoothie is Griekse yoghurt met bosbessen en frambozen, yummerzzz 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Het allerlekkerste vind ik die met allerlei soorten rood fruit

  Beantwoorden...
 • Sousou

  11 april 2014

  Ik wil ook winnen!
  Ik vind het heerlijk om allerlei smoothies uit te proberen. En de favoriete smoothie is griekse yoghurt, dadels en amandelen.
  Zo kan ik mijn nichtjes en neefje er ook mee verwennen!

  Beantwoorden...
 • Annemiek

  11 april 2014

  Lekkerste? moeilijk.. maar ben wel heel gek op mango + mineola + boerenkool en rode biet + peer + gember!

  Beantwoorden...
 • Zoë De Witte

  11 april 2014

  Ik heb altijd al een blender gewild en deze ziet er heel leuk uit! Mijn favoriete smoothie is rode vruchten, banaan, kokosrijstdrank en chia zaadjes 🙂

  Beantwoorden...
 • Nynke

  11 april 2014

  Ik ben dol op smoothies met bramen, yoghurt en banaan. Ik volg je op bloglovin, heb het bericht geliked en ik volg je op FB.

  Beantwoorden...
 • Kim

  11 april 2014

  Mijn favo smoothie is met dadels en banaan. Nog wat yoghurt en honing er door en klaar.

  Ik volg je via Bloglovin en ik beb je bericht geliked!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  FANtastisch
  Facebook geliked/gedeeld,YouTube abbo,Bloglovinnummer 13,Instagram onder;missmomzymom,Pinterest onder;DinyG,Twitterretweets 68 en 92 onder;MissMomzy,

  Beantwoorden...
 • Annette

  11 april 2014

  Handig dat het gelijk een drinkfles is ook. Mijn favo smoothie is een handje bevroren aardbeien, wat ananasschijven, een banaan en een goed hand spinazie! Ik doe graag mee aan deze leuke win aktie.

  Beantwoorden...
 • Jet

  11 april 2014

  Banaan, aardbei, kiwi, framboos & yoghurt! Heerlijk romig en zoet

  Beantwoorden...
 • Sterre

  11 april 2014

  Super leuk! Ik wil al heel lang een blender maar heb er toch nog geen een gekocht! Leuke winactie dus. Ook handig dat het gelijk een fles is! Mijn favoriete smoothie is een roodfruit smoothie met sinaasappelsap! Ik volg jullie op facebook, en jou op bloglovin en ik heb geliked. Veel succes iedereen!

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Wat een leuke winactie, super handig deze blender met drinkbeker 🙂 Ik doe graag mee, ik heb alle stappen gevolgd. Mijn blender heeft het helaas 2 maanden geleden begeven dus ik leen al een tijdje die van mijn moeder. Mijn favoriete smoothie is een smoothie met yoghurt, peer, kaneel en een vanillestokje jammie. Fijn weekend! 🙂

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  awesome ik doe mee 😀 heb alle stappen gedaan, ook de extra 😀

  mijn favoriete smoothie is yoghurt, banaan en bosvruchten :3

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Mijn favoriete is bosvruchten, fruitsap en yoghurt. Mmmm! Zou trouwens super handig zijn om ’s morgens een sapje te maken en op te drinken op weg naar stage, nu heb ik daar gewoon geen tijd voor 🙁

  Beantwoorden...
 • 11 april 2014

  Ik ben van de partij deze keer! Na wikken en wegen ga ik toch voor de mango smoothie met ananas! Ik heb dit artikel geliked en volg je op bloglovin 😉

  Beantwoorden...
 • Doortje Zoet

  11 april 2014

  Wow, ziet er superhandig uit! Mijn favoriete smoothie.. lastig! Favoriete ingrediënten zijn ananas en aardbeien! Lekker zoet 🙂

  Beantwoorden...
 • Anita te Gussinklo

  12 april 2014

  Mijn favoriete smoothie is toch wel een combinatie van aardbei banaan en sinaasappel, yoghurt.
  Ik heb alle extra’s gedaan.
  – Volg Vitaminstore via Facebook (+1)
  – Volg Womanistical via Facebook (+1)
  – Volg Womanistical via Bloglovin en like deze post (+2)

  Beantwoorden...
 • melissa van stipdonk-maas

  12 april 2014

  alle stappen doorlopen : ik doe graag mee

  Beantwoorden...
 • Kevser

  12 april 2014

  Aah tof! Ik maakte een hele lange tijd elke ochtend een groene smoothie, maar momenteel gewoon niet meer omdat het teveel gedoe is s ochtends om de blender schoon te maken. Wel balen want nu mis ik m’n favo smoothie vaak: spinazie, een granny Smith appel, diepvriesfruit (vaak bosvruchten, frambozen of blauwe bessen) halve limoen en een scheutje citroen. Met andere woorden: ik doe heel graag mee met deze winactie! Dan kan ik elke dag weer gaan voor m’n groene smoothie! Ideaal als je weinig tijd hebt,!

  Beantwoorden...
 • ling

  12 april 2014

  Hele leuke win actie! Dit is nou echt wat ik nu nodig heb, was al van plan om een mixer te kopen omdat ik nu gezonder probeer te eten. Ik ben echt fan van smoothies, mijn favorite is met blauwe bessen, banaan, aardbei en chia zaadjes. Zeker een aanrader! 🙂

  Beantwoorden...
 • Anita H.

  12 april 2014

  Ik heb nog nooit smoothies gemaakt en kan daardoor ook niet aangeven welke favoriet is. Wel heb ik gisteren op een beurs een smoothie gehad die zeer mijn goedkeuring kon wegdragen. De smaak van banaan overheerste en ik weet dat er verder heel veel bladgroenten (spinazie, boerenkool) in zaten.

  Beantwoorden...
 • Minke

  12 april 2014

  Leuke winactie! Ik wil graag vaker smoothies maken, dus een blender zou wel heel goed uitkomen!
  Op dit moment is mijn favoriet: blauwe bessen, bananen en yoghurt als basis. Maar ik zou er ook wel is groene groenten doorheen willen gooien.
  Ik volg je blog via bloglovin en heb dit artikel geliked.

  Beantwoorden...
 • Mayri

  12 april 2014

  Mijn favoriet is blauwe bessen, aardbeien en yoghurt. 🙂

  Beantwoorden...
 • Sas

  13 april 2014

  Ik doe mee, leuk!
  Mijn favoriet? Toch aardbei<3

  Beantwoorden...
 • juul

  13 april 2014

  Wauw super leuk! Ik kende dit nog niet. Mama staat in de morgen altijd vroeg op om smoothies te maken. Super lief natuurlijk zeker omdat ze dat met de hand uitperst. Bijna elke smoothie is lekker maar ananas, watermeloen met sinaasappelsap springt er uit. Hopelijk kan ik haar verassen met deze blender.

  Beantwoorden...
 • Amalla

  14 april 2014

  De smoothie waaraan ik de laatste tijd helemaal gek op ben is met rode biet, yoghurt, citroen en kaneel. Soms gebruik ik daarin frambozen en soms banaan.

  Beantwoorden...
 • 14 april 2014

  geweldig gezonde drankjes mmmm

  Beantwoorden...
 • natasja kroneman

  14 april 2014

  geweldige smaakvolle en gezonde aktie, ik doe zeker even mee
  like de pagina’s op facebook
  follow en like op bloglovin
  ga heel hard duimen dat ik voor mijn gezin en mezelf binnenkort een heerlijk gezond sapje mag maken

  Beantwoorden...
 • 14 april 2014

  Wat een leuk ding! Mijn favorieten smoothie is toch wel de groene smoothie. Yum 🙂

  Beantwoorden...
 • Eve Allijn

  14 april 2014

  Oh, er zijn zoveel lekkere sapjes en smoothies! Ik hou van alles met ananas maar ook met bosbessen en munt! Op dit moment geniet ik veel van de smoothie met Ananas, avocado en courgette. Lekker zoet en toch met heel veel vitaminen! Supergezond! 🙂

  Ik hoop heel graag op een kansje, zodat ik mijn heerlijke smoothies overal kan drinken! 🙂

  Beantwoorden...
 • Tamara

  14 april 2014

  Wat een superleuke blender! Leuke kleur + en superhandig! Mijn favoriete smoothie is banaan, sinaasappel, aardbei (of kiwi) met (amandel)melk! Ik wil nog wel graag met spinazie proberen! Ga duimen dat ik eens uitgekozen wordt, zal m’n vriend ook blij mee zijn. Die moet vaak om 5 uur in de nacht al beginnen, kan die dit mooi mee nemen in de auto! ( Hij is vaak op de rit )

  Beantwoorden...
 • Suuz

  15 april 2014

  oooh deze staat al zooooooo lang op mijn verlanglijstje!!!! ik doe heel graag mee!

  Beantwoorden...
 • Celine

  15 april 2014

  Aaah dit is zo handig! Als vegetarier is het belangrijk dat ik veel zaden eet, wat met deze blender een heel stuk makkelijker zou zijn! Daarom doe ik graag mee 😀

  Beantwoorden...
 • Ilse prins

  15 april 2014

  Mijn favoriete smoothie??? Net wat er die week in de aanbieding is qua groenten en fruit… Vaak altijd wel gemengd met een half kopje sinasappelsap of appelsap.!:D

  Beantwoorden...
 • Nadine

  15 april 2014

  Mijn favo smoothie is die met kiwi, sinaasappel en banaan.

  Ik doe graag mee.

  Beantwoorden...
 • Karin

  16 april 2014

  Alle smoothies maar wel zonder banaan 🙂

  Beantwoorden...
 • Eline Kreuse

  16 april 2014

  fabo: mango kokoswater

  Beantwoorden...
 • 16 april 2014

  oh, ehh.. wow. Dit zag ik niet aankomen. Na een onwijs goede review erover gelezen te hebben, wil ik dit echt wel winnen 😀 so I am so game! Ik heb alles op FB gevolgd onder Eyes Painted Black en op BL via Natasja.x

  Beantwoorden...
 • Loes

  16 april 2014

  kiwi, aardbeien, bananen en sinasappels

  Beantwoorden...
 • 17 april 2014

  Superleuk!!
  Banaan, mango, sinaasappel, soya yoghurt en een beetje melk <3 ..

  Beantwoorden...
 • Nina

  17 april 2014

  Ik doe graag mee! Lekker en gezond!!

  Beantwoorden...
 • Ling

  17 april 2014

  Alle stappen gedaan. Wat handig! Ik ben dol op sapjes. Mijn favoriete sap is van sinaasappel, banaan, ananas en kiwi.

  Beantwoorden...
 • Adrienne

  17 april 2014

  Mijn favoriete smoothie is met banaan, mango en yoghurt!!

  Beantwoorden...
 • Karst Jaarsma

  17 april 2014

  Hallo,

  Mijn favoriete smoothie is: ananas, sinasappel, ijs en vleugje kiwie. Heerlijke combinatie!!

  Beantwoorden...
 • Leonie

  17 april 2014

  Mijn favoriet: Banaan, perzik en aardbeien!! jammie!!!

  Beantwoorden...
 • Joanne

  17 april 2014

  Oeeeehhhhhh! Wat een leuke en lekkere winactie zeg! Zelf maak ik heel vaak smoothies vooral banaan aardbei, maar helaas is mijn eigen blender kapot 🙁 Ik zou heel graag weer bananen aardbeien smoothies willen maken voor in de zomer! Alvast bedankt voor deze awesome winactie! xxxx

  Beantwoorden...
 • Selma

  18 april 2014

  Mijn favo smoothie is:

  geperste sinaasappelen
  mango
  aardbeien
  avocado
  spinazie of broccolie
  selderij
  klein stukje gember
  halve eetlepel lijnzaad
  halve eetlepel olijfolie

  boordevol met mineralen, vezels, omega-3 vetzuren en vitamines!
  en lekkerrrrr 🙂

  Beantwoorden...
 • will

  18 april 2014

  Mijn favoriete smoothie is, magere yoghurt, een banaan, aardbeien of kiwi , iets honing , en een theelepel gebr. lijnzaad(goed voor de stoelgang) .
  Overheerlijk de dag beginnen!

  Beantwoorden...
 • Eveline

  18 april 2014

  leuke actie ik doe mee! Mijn favoriete smoothie bevat in ieder geval spinazie, banaan en wat melk. De rest van de ingredienten wissel ik graag af, bijvoorbeeld bosvruchten, wortel en lijnzaad.

  Beantwoorden...
 • Evelyne

  18 april 2014

  Green smoothies are my favorite! Liefst met water, spinazie (of boerenkool), sinaasappel, peer, mango en chiazaadjes.

  Beantwoorden...
 • Robine Wijgman

  18 april 2014

  Ik maak veel groene smoothies, iedere dag een. Het lekkerste vind ik toch iets met fruit zoals banaan, appel, rode vruchten en een beetje melk of yoghurt in plaats van water. Dat geeft het een milkshake smaakje.

  Beantwoorden...
 • 19 april 2014

  Wat een leuke actie! Mijn favoriete smoothie is er zeker een met mango en spinazie. Verder doe ik er bij in wat ik op dat moment in huis heb. ♥

  Beantwoorden...
 • Amina

  20 april 2014

  Zooo leuk!! Via Peace of my Mind kwam ik op jou site terecht. En ik moet zeggen, very cute site. Helaas heb ik sinds 2 weken (tijdelijk) geen facebook meer, anders had ik zeker geliket. Maar mijn favoriete smoothie is, amandelmelk, spinazie, advocado, dadels, chiazaad, peer en appel. Echt HEERLIJK!! Ben benieuws, fingers crossed;)

  Beantwoorden...
 • Coby

  21 april 2014

  mijn favoriete smoothy is gelijk een simpele, mango met peer, banaan en kaneel. echt geweldig voor iedere morgen

  Beantwoorden...
 • Saskia

  21 april 2014

  Wat een leuke winactie! Mijn favoriete smoothie is een groene smoothie met spinazie, komkommer, banaan en superfoods. Ik heb alles gevolgd X

  Beantwoorden...
 • monique weber

  1 mei 2014

  Groene smoothie met komkommer en venkel

  Venkel en komkommer gaan vochtophopingen tegen. Peterselie reinigt en ontgift het lichaam, verwijdert cellulitis en vermindert het hongergevoel. Je kunt er dus een ideale beauty-smoothie van maken! Hiervoor heb je het volgende nodig:

  1 venkel
  1 komkommer
  4 takjes peterselie
  Water of ijs

  Stop alles weer in de blender en voeg als laatste het water toe. Je kunt zo zelf de dikte van je smoothie bepalen.

  Beantwoorden...
 • sandy van hengel

  1 mei 2014

  yoghurt/melk/bosvruchten en chiazaadjes…jammie!

  Beantwoorden...
 • 1 mei 2014

  Wat een supermooie blender zeg, eindelijk niet meer eindeloos afwassen… Kan ik mooi elke ochtend een verse smoothie mee naar werk nemen!

  Heb de volgende handelingen ondernomen:
  Ik like Vitaminstore op FB (Elina Palmira);
  Ik like Womanistical op FB (Elina Palmira);
  En ik volg je op Bloglovin’ (Elina – FingerLickingFood) en ik heb de post geliked! 😀

  Nu maar afwachten dus!

  Liefs Elina

  Beantwoorden...
  • 1 mei 2014

   Oeps in mijn enthousiasme al op enter gedrukt! Mijn favo smoothie is:
   Avocado / verse spinazie / limoen / peer / komkommer / water meestal doe ik er nog wat haverzemelen bij!

   Hmm!

   Beantwoorden...
 • Annemiek

  2 mei 2014

  Ik wil graag op de valreep meedoen met deze leuke winactie! Ik heb al het benodigde gedaan.
  Het recept voor mijn favoriete smoothie: 1 banaan, 1 kiwi, magere aardbeienyoghurt en een scheutje sinaasappelsap. En als ik hem maak als ontbijt dan mix ik eerst nog een schep havermout fijn voor de andere ingrediënten erbij gaan.

  Beantwoorden...
 • WNijssen

  23 april 2015

  Kiwi-banaan
  – 4 kiwi’s – 2 bananen

  Snij de bananen eerst in de lengte. Snij hem dan in kleine stukjes van ongeveer 2 centimeter. Gooi de stukjes in de blender. Snij dan de kiwi’s doormidden en lepel ze uit. Doe dit boven je blender, zodat het sap wat eruit druipt ook nog meeblendeert. Als je dat hebt gedaan zet dan de blender aan. Giet het daarna in een beker

  Beantwoorden...
 • 29 april 2015

  Geliked, geliked, geliked & gedeeld!
  Mijn favo smoothie is kiwi,spinazie,mango,advocado,melk !!!! (Moet je echt proeven, heerlijk)
  Ik zou graag deze blender winnen aangezien die van mij pas kapot is gegaan.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts