WIN! handige cupcake beslag dispenser


Sinds ik een beslag dispenser gebruik is het geen gedoe en geknoei meer in de keuken als ik het beslag netjes in een pan of vormpje wil krijgen. Door middel van deze maatbeker met een schenkopening aan de onderzijde is er een gelijkmatige stroom van beslag, zonder gesmeer of wat dan ook. Dit klinkt wel als een heel slechte Tel Sell reclame, maar geloof me…het is echt zo. Omdat ik hem zoooo handig vind, verloot ik er eentje onder mijn lezeressen!

 photo radbag-chicago-metallic-the-baking-experts-batter_zpsd79ff3f0.png

Beslagportioneerder van Chicago Metallic

 • handig voor gelijkmatige cupcakes, maar ook voor Amerikaanse pancakes, taartjes en muffins
 • geeft iedere keer de juiste hoeveelheid beslag
 • snelafsluitende handel om direct te kunnen stoppen
 • deksel om af te kunnen sluiten
 • inhoud: 4 cups
 • afmeting: ca. 18,5 cm hoog; diameter boven ca. 10 cm, opening van onderen ca. 1,5 cm
 • gewicht ca. 300 gram

 photo radbag-cupcake-beslaghouder-batter-dispenser-1_zpsea9c22d0.png

Van Radbag.nl mag ik onder een van mijn bezoekers een cupcake beslag dispenser verloten t.w.v. € 19,95. Radbag.nl is een nieuwe gadget website waar ze coole, originele en vooral grappige gadgets verkopen. Dus mocht je een geinig cadeau zoeken voor een man, jouw beste vriendin of om cadeau te doen op pakjesavond, neem dan eens een kijkje op hun website.

 photo radbag-cupcake-beslaghouder-batter-dispenser_zps91272b7c.png

Wat moet je doen om kans te maken op een cupcake beslaghouder van Chicago Metallic?

 • Laat hieronder een comment achter (met een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje) om te laten weten dat je meedoet, en waar je deze beslag dispenser graag voor zou willen gebruiken!

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Twitter (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Volg Womanistical via Bloglovin en like deze post (+2)

Deze winactie is geldig t/m 26 oktober 2014. Hierna kies ik z.s.m. een winnares uit die per e-mail op de hoogte wordt gebracht van haar prijs. Veel succes!

65 gedachten over “WIN! handige cupcake beslag dispenser”

 1. Ik ben een stille volgster van deze blog. Volg je nu al een tijdje via bloglovin.

  Ik wil deze graag winnen omdat ik vaak cucpakes maak en pancakes.

  1. hallo , ik kwam opeens op deze blog site terecht en mijn eerste indruk is Wauwie super leuk! Ik houd van koken en bakken en zou deze graag willen winnen zodat ik mijn bezoek familie en vrienden weer versteld kan laten staan wat ik voor kook en bak kunsten ik heb!makkelijk en netjes geen geknoei meer.

   Eigenlijk gun ik het iedere vrouw wel want iedere vrouw moet zich zelf lekker uit te sloven in de keuken..ik zou me zelf graag willen hiermee leuke ideeën mee op doen qua bakken…heerlijk even ontspannen maar als ik niet win is de gedachte dat een andere vrouw geniet ook top!!!

 2. Wat leuk! Ik doe graag mee zou hem samen met mijn dochtertje van 6 gebruiken om er cupcakes mee te gaan maken. Ik volgde je alleen nog niet via Facebook dat heb ik net gelijk gedaan, succes allemaal x

 3. Ik doe mee! ik wil em graag winnen, ik ben geen keuken princess, probeer zeker met bakken meer me best te doen en mijn grootste probleem is mijn keuken lijkt een slagveld op het eind en dan krijg ik te horen dat ik beter maar kan laten. Ik wil graag bakken en schone keuken hebben!

 4. Geweldig ik zou deze heel graag gebruiken voor de uitdeel traktatie van mijn zoontje die 7 december jarig is lijkt mij heel handig. En ik heb nog 3 kids dus hij gaat veel gebruikt worden denk ik.

 5. Wat een leuke actie ! Als hobby bakster kreeg ik meteen een aantal ideeën om deze dispenser te gebruiken…. Uiteraard pannekoeken en poffertjes, maar ook cupcakes, koekjes en niet te vergaten macarons ! Wat zou het leuk zijn om al deze opties eens te kunnen proberen…….

 6. Wauw, wat een handige tool! Hier wil ik sowieso kans op maken, dus heb alles gedaan. Je gevolgd op twitter, Facebook, bloglovin+ het artikel geliked. Ik ga deze gebruiken voor wafels te maken (want natuurlijk verwacht het hele huis dat die binnenkort weer op tafel komen), en verder lijken ze me voor pannenkoeken te maken ook onwijs handig! (dan zijn de proporties een beetje gelijk, en is de foto meer instagram-waardig) hahaha. Nu heel hard duimen en afwachten, ben benieuwd!

 7. Wat een superhandig keukenhulpje zeg!!!:):) En wat een leuke webshop, kende hem nog niet maar ga er zeker eens een keertje uitgebreid snuffelen. Ik zag laatst al zo’n soort gelijke beker op de tv, dat leek me ideaal! Die was van metaal, deze ziet er ook nog eens veel leuker uit.. Hier thuis zijn we dol op bakken, en vooral dan het ‘gemak-bakken’ hahha.. Cake-jes/brownies enz….standaard eten we 1x in de week pannenkoeken…degene die bakt mag dan de vorm bedenken… Hihi Hier weet ik zeker wel raad mee.. Ik maak heeeeel graag een kansje op deze fijne gadget!:) Enne, natuurlijk volg ik je op Facebook en op bloglovin! Alvast een fijn weekend gewenst.
  Groetjes ilse

 8. Grrr Wil hem graag winnen.. Ik ben een echte bakster en maak altijd gezonde boekweit pannenkoeken en vries dit in,, maar met dit zou het super handig zijn zonder geklieder

 9. Wat een superhandig en leuk apparaat!
  Ik zou dit super keukenhulpje voor vele recepten willen gebruiken, zoals cupcakes, muffins, pancakes en veel meer!
  Bakken is mijn passie. Ik probeer dan ook vaak nieuwe recepten uit en geef er altijd mijn eigen draai aan om het net wat specialer te maken.
  Door mijn schouderklachten moest ik helaas stoppen met taarten bakken. Maar nu het beter gaat sta ik gelukkig weer vaker in de keuken! En zit weer vol ideeen!

  Ik kan deze batter dispenser daarom heel goed gebruiken!

 10. Dit is super handig. Deze zou ik zeker willen gebruiken voor pannekoeken en cupcakes… Eigenlijk voor alles handig. Slimme uitvinding, eindelijk iets tegen die kliederboel

 11. Wat een handige prijs, laatst met zelf pannenkoeken bakken was het me toch een geklieder geworden.
  Ik loot graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook & Twitter.

 12. Yeeuy! Wat leuk! Aangezien ik helemaal dol ben op bakken en koken is deze beslag dispenser helemaal iets voor mij! Daar kan ik de heerlijkste cupcakes en pannekoeken mee klaarmaken, ik maak super graag een kans en vol je op alle mogelijke kanalen!

 13. Wow vette gadget! Ik zou deze dispenser heel graag gebruiken voor pannekoeken. Ik knoei altijd met het beslag. Mijn vader baalt hiervan want hij ruimt alles op… Ik zou de sipenser gebruiken voor pannekoeken beslag, zodat papa het ook leuk vind als we pannekoeken eten 🙂 Ik volg en like je op bloglovin (beautyding) en volg je ook op twitter (@Ehlands). Veel succes!

 14. Haiii, ik ben er weer en doe weer mee 😀
  Ik wil dit handige beslag dispender winnen
  omdat ik het zat ben om iedere keer het
  beslag naar cupcake bakjes met een
  pollepel (altijd geknoei) te verhuizen….
  Xx

 15. Precies wat ik zoek! Ik bak graag van cupcakes tot pannenkoeken dus dit hulpmiddel zou echt enorm helpen bij het bakken ervan!
  Yeah, ik wil dit graag winnen!!!

 16. Hoi, ik wil graag winnen omdat ik dat wel heel erg handig vind. Normaal moet ik eerst nog van alles pakken. En als ik zou winnen, kan ik gewoon een ding pakken en mixen maar! Ik hoop dat ik win!

 17. Wat leuk! Ik zou deze gebruiken voor crepes! nomoms!
  natuurlijk doe ik mee en heb ook de extra stappen gedaan ;D op Twitter: ForestElven, Bloglovin’ en FB mijn eigen naam =)
  *fingers crossed*

 18. Ik heb op de site geneusd en ben weer leuke nieuwe dingen tegengekomen die inderdaad voor pakjesavond of als verjaardagscadeautje iemand zeker een lach op het gezicht toveren.
  Zelf zou ik heel blij zijn met deze beslagverdeler om in koekjesvormen te doen,cupcakes maar ook poffertjes,mogelijkheden te over.

 19. Ik ben echt verslaafd aan pannenkoeken. Serieus ik kan dit op ieder moment van de dag wel eten. Of het nou ‘s ochtends of ‘s avonds is, warm of koud, zoet of hartig het maakt mij niet uit. dan smaakt het nog lekkerder. Als ik zelf pannenkoeken bak, kan ik me nooit inhouden en stop ik ze tussentijds al in mijn mond.
  met deze beslagverdeler kan ik nog lekkere maken!!!

 20. Ik bak vaak cupcakes en pancakes met mijn dochter. Dit is ideaal hiervoor. Kan ze het helemaal zelf doen, zonder geknoei en geklieder.

 21. Ik doe erg graag mee ik volg je al een lange tijd op bloglovin en op facebook. Ik wil het graag winnen omdat ik graag leuke cakejes en pancakes wilt maken voor mijn lieve zoontje.

 22. Wow, erg handig!!!
  Ik ga dit gebruiken voor heerlijke pancakes en ook voor cup cake beslag, ideaal hoor.
  Ik vogde je al op fb en blog, maar ben nu ook op twitter dus daar ben ik je ook gaan volgen, leuk!

 23. ik bak best vaak pannenkoeken, dus daar zou ik hem het meest voor gebruiken. Daarnaast ben ik wel van de handigheidjes: dus overal waar ik hem kan gebruiken, zal ik dat ook doen.

 24. Dit apparaat zal heel veel rotzooi in de keuken besparen! Koken kan ik namelijk wel aardig, maar die bende achteraf vind ik echt verschrikkelijk!

 25. Dit apparaat zal heel veel rotzooi in de keuken besparen! Koken kan ik namelijk wel aardig, maar die bende achteraf vind ik echt verschrikkelijk!!

 26. Wat leuk! Ik wist helemaal niet dat dit bestond, super handig! Ik zou hem willen gebruiken om popcakes te maken. Ik heb een handig apparaat waarmee ik perfecte bolletjes kan maken, maar ben steeds te veel tijd kwijt met het vullen hiervan. Dit zou echt ideaal zijn daarvoor.

 27. Dit is leuk én handig! Ik maak graag pannenkoeken en cupcakes, maar het beslag is een plakkerige boel. Niet meer met de beslagportioneerder. Ik win hem graag!

 28. Ik doe graag mee, ik wil deze beslag dispenser gebruiken voor cupcajes, pannekoeken, taarten, gebakjes enzovoort, ik hou van zoet en van bakken, ik doe het graag met vriendinnen, familieleden of alleen. Het is een hele handige product, zo werk ik voortaan netjes zonder te knoeien, anders is dat weer eens een hoop gedoe om het schoon te maken.

 29. Ik doe graag mee, ik wil deze beslag dispenser gebruiken voor cupcajes, pannekoeken, taarten, gebakjes enzovoort, ik hou van zoet en van bakken, ik doe het graag met vriendinnen, familieleden of alleen. Het is een hele handige product, zo werk ik voortaan netjes zonder te knoeien, anders is dat weer eens een hoop gedoe om het schoon te maken.

 30. Superhandig en ideaal voor dit weer om extra te bakken. Ik doe graag mee. Ik volg je via BL (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa

 31. Tja, de koude en gure wintermaanden komen er weer aan en wat kan een moeder dan beter doen dan aan het bakken slaan? Ovenwarmte is nog altijd de liefdevolste warmte tijdens de herfst en winter : pannenkoeken, muffins, heerlijke taart, versgebakken brood… Samen met mijn dochter ga ik dan aan de slag op zaterdag en zondag, en volgens mij zou de dispenser heel handig zijn, met name voor mijn dochter, want soms is het wat zoeken (en knoeien) om de juiste ‘dosis’ te vinden bij cupcakes en pannenkoeken…

 32. Hallo, wat een geweldige actie is dit zeg!! Ik heb alle 3 de stappen voltooid en hoop hierdoor kans te maken op deze geweldige prijs! Zou helemaal toppie zijn!

 33. ooh wauw ik zou deze heel graag winnen! handig voor cupcakes maar ook voor pannenkoek beslag! ik heb alle extra kansen ook gedaan, ik volgde je al overal en heb het op bloglovin een hartje gegeven.

 34. Ik wil deze beslag dispencer heel graag winnen! Dan kan ik makkelijker cupcakes maken. Momenteel doe ik het beslag nog met 2 lepels in de vormpjes en ik weet zeker dat de beslag dispencer dit veel gemakkelijker zal maken!

 35. Bij verjaardagen denk ik altijd: Waarom moet ik kiezen tussen de verschillende taarten? Daarom zorg ik op mijn verjaardagen voor verschillende mini cupcake/gebakjes. Wat zou dit dan handig zijn! Ik heb gelijk geliked op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *