BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Beauty   >  WIN! Hansgrohe Raindance Select E 120

 photo hansgrohe-raindance-select-douchekop-review_zps84be251a.jpg

Ik zit echt een uur (of meer) naar mijn computerscherm te kijken. Wat kan ik nou vertellen over een DOUCHEKOP? Veel valt er niet over te vertellen, maar wat ik je wel kan vertellen is dat ik een bezoekster blij mag maken met de Raindance Select E 120 handdouche met witte straalschijf in een glanzend chromen douchekop. Klinkt niet verkeerd, right?

 photo hansgrohe-raindance-select-douchekop-review-1201_zps39a1d418.png

Nou, laat ik toch een poging wagen. De handdouche is heel eenvoudig schoon te maken. Door de siliconen noppen van het QuickClean anti-kalksysteem kan je de kalkafzettingen snel en makkelijk wegwrijven. Als er een ding is wat ik echt vreselijk vind, dan is dat wel kalkaanslag. Dikke pluspunt die anti-kalksysteem dus!

 photo hansgrohe-raindance-select-douchekop-review-120-drie-stralen-knop1_zps036d1faa.png

Een tijd terug had je een combinatie van inbouwkranen nodig om meerdere straalsoorten uit één hoofddouche te laten stromen, tegenwoordig hoeft dat dus echt niet meer. Met een druk op de knop die in de midden van de douchekop is geplaatst kan je heel makkelijk van straal wisselen.

 photo hansgrohe-raindance-select-douchekop-review-regen_zpse6c9a718.png Rain

De een wilt liever een krachtigere waterstraal om shampoo goed uit te spoelen, terwijl de ander een zachte straal veel fijner vindt. Vooral als je een groot gezin hebt, kunnen de douchewensen erg verschillen. Ik vind ze allebei wel fijn. ’s Ochtends liever een krachtige douchestraal en ’s avonds een ontspannende regendouche.

 photo hansgrohe-raindance-select1_zpsfec3d3a9.png RainAir

 photo hansgrohe-raindance-select-douchekop-review_zps84be251a.jpg Whirl

De Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet kost €99,95 en is o.a. verkrijgbaar op Wehkamp.nl. Hij is lekker groot en echt heel fijn! Dus als je sowieso nog een nieuwe handdouche wilde gaan kopen of toe bent aan een nieuw exemplaar dan kun je gewoon meedoen aan deze winactie en wie weet is ‘ie binnenkort van JOU.

 photo hansgrohe-raindance-select-douchekop-review-120-drie-stralen-knop-winactie1_zps409456c5.png

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten wat één van je favoriete doucheproducten zijn.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Instagram @womanistical (+1)
– Volg Hansgrohe via Facebook (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zondag 27 oktober 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes!

Comments:

 • Kevser

  14 oktober 2013

  Wat een fijne winactie, was laatst gaan kinken voor een nieuwe douchekop, duur die dingen! 😮 mijn favo douche zijn er eigenlijk twee : de white rice en hammam secrets van rituals. Had ze beiden cadeau gekregen en mee op onze honeymoon naar Bali:) als ik er nu aan ruik ben ik weer helemaal terug! (Als ik naar buiten kijk helaas niet:( mèèèhh!) ik volg je via instagram, Twitter en natuurlijk BL!:) zal m meteen liken !;)

  Beantwoorden...
 • 14 oktober 2013

  Leuke douchekop! Helaas moet ik de winactie voorbij laten gaan. Ik onze douchecabine past niet elke willekeurige andere handdouche. En daarbij hebben wij in diezelfde douchecabine ook al een grote regendouche. 😉

  Beantwoorden...
 • 14 oktober 2013

  Klinkt als een fijne douchekop! Ik heb nu een standaard douchekop zonder aparte standen etc. en het lijkt me echt een luxe. Alsof je op vakantie bent, haha! Ik doe graag mee met de winactie: ik volgde je al via Bloglovin’ en Instagram. Mijn favoriete doucheproduct is scrub en wel van Sabon. Zo lekker om jezelf even te verwennen met een heerlijke scrub voor een zachte huid.

  Beantwoorden...
 • 14 oktober 2013

  Wat een superleuke winactie! Het is dat onze badkamer een half jaar terug nog helemaal vernieuwd is en we nu al een superfijne douchekop hebben, anders had ik sowieso mee gedaan! Iedereen heel veel succes! 🙂

  Beantwoorden...
 • Nem

  14 oktober 2013

  Wat een gaaf ding! Wij hebben een stortdouche, en het enige wat ik mis is de verschillende standen. Er kunnen twee douchekoppen op dus deze past er zeker nog bij 🙂 ik volg je natuurlijk al, maar heb ook de andere dingen gedaan om mee te doen!

  Beantwoorden...
  • Nem

   14 oktober 2013

   Ik gebruik graag de producten van watmaaktjemooi; handgemaakte natuurlijke scrubs, zeepjes, douchegels en bodyfoams. Zo lekker!

   Beantwoorden...
 • 14 oktober 2013

  Haha, ik heb echt moeten lachen om je eerste zin. Als we deze douche hebben schiet de waterrekening vast omhoog, dus ik sla deze winactie even over ;). Allen die meedoen: succes, de winnaar zal zeker lekker genieten!

  Beantwoorden...
 • 14 oktober 2013

  Ha, deze wil ik wel winnen. Eén van mijn grootste hobby’s is douchen 😉 Mijn favoriete product om onder de douche te gebruiken is gezichtsscrub. Ik ben verslaafd aan het gladde gevoel van mijn huid als ik het eraf heb gespoeld.

  Beantwoorden...
 • 14 oktober 2013

  gaaf ik doe mee 😀 ga eind deze maand verhuizen een nieuwe douchekop is wel zo fijn 😀 ik volg en like via bloglovin, ook like ik de FB en volg ik via instagram!

  Beantwoorden...
  • 14 oktober 2013

   woops, vergeet van enthousiasme te vertellen welk doucheproduct ik het liefste gebruik: conditioner 😀 wordt m’n haar zo lekker zacht van :3

   Beantwoorden...
 • Rianne

  17 oktober 2013

  Klinkt heel goed hoor deze douchekop. Het lijkt mij een luxe de verschillende straalstanden!
  Ik zou het ook heel goed kunnen gebruiken aangezien de badkamer nu wordt verbouwd 🙂
  Mijn favoriete doucheproduct is de FA shower lotion avocado.
  Ik volg je op bloglovin! (riannx)

  Beantwoorden...
 • Marina

  17 oktober 2013

  Ik ben nu al dol op douchen, maar met deze raindouche ben ik daar helemaal niet meer onder vandaan te krijgen!
  Ik volg je op BL en instagram en heb Hansgrohe geliked op fb! Nu maar duimen!

  Beantwoorden...
 • 17 oktober 2013

  Deze kans kan ik natuurlijk niet voorbij laten schieten 😉 Mijn favoriete doucheproduct? Eigenlijk een DIY: Rituals’ Sunrise Doucheschuim <333

  Beantwoorden...
 • Sas

  17 oktober 2013

  Ohhhhh hieraan doe ik ZEKER mee. Ik vind mijn nieuwe kokos shampoo heerlijk 🙂

  Beantwoorden...
 • 17 oktober 2013

  Dat klinkt nou handig! Ik hou van een flinke straal, de ander houd van een mini straaltje haha! Mijn favo doucheproduct is Snowfairy van Lush en ik volg je op bloglovin 🙂

  Beantwoorden...
 • Bets

  17 oktober 2013

  Dit zou de kans zijn om zo mooie Hans Grohe Raindance te winnen.
  Een heerlijke schuimdouche is een van mijn favorieten douche producten.

  Beantwoorden...
 • Marijke

  18 oktober 2013

  Wauw, deze zou ik heeeeeel graag willen winnen! Ik heb een standaard saaie-woningbouw-douche met dito douchekop en hierdoor een bijzonder sneu straaltje water… Haha! Ben benieuwd of deze douchekop daar verandering in zou kunnen brengen. Ik volg je al op BL en heb je een verzoekje gestuurd op Instagram en zal de FB van Hansgrohe ook liken.

  Mijn favo doucheproducten? Scrub van het Kruidvat (de best there is qua scrubkorrel!), doucheschuim van Rituals (de donkeroze), haarmaskers en op dit moment Snowcake zeep van Lush (yum!) uit de kerstcollectie.

  Beantwoorden...
 • Anita H.

  18 oktober 2013

  Ik doe mee. Favoriete producten om te douchen: de foams van Rituals. Alle geuren.

  Beantwoorden...
 • melissa

  18 oktober 2013

  Wat een leuke winactie, komt zeker van pas. Mijn favo doucheproducten zijn zwitsal: zo ruiken ik en mijn kids heerlijk 😉

  PS: geliked op facebook.

  Beantwoorden...
 • melissa

  18 oktober 2013

  Ik doe graag mee, goede winactie. Mijn favo doucheproducten zijn de producten van Zwisal: zo ruiken ik en mijn kids heerlijk 😉

  PS: geliked op facebook.

  Beantwoorden...
 • Nynke

  18 oktober 2013

  Ik volg je op Bloglovin en heb het bericht geliked. Ik ben dol op scrubben onder de douche, daarna inzepen met Dove en tenslotte als ik onder de douche uitkom, smeer ik me heerlijk in met bodylotion.

  Beantwoorden...
 • sanna

  18 oktober 2013

  Ik vind de producten van Gamila Secret erg fijn. Ze zijn niet goedkoop, maar dat heb ik er graag voor over!

  Ik volg Womanistical via Bloglovin.

  Beantwoorden...
 • 18 oktober 2013

  Volg je overal. 🙂 En mijn lievelings doucheproducten? Ik ben eigenlijk gek op alle Lush producten, vind het vooral leuk om daar in af te wisselen.

  Beantwoorden...
 • R.Kok

  18 oktober 2013

  mijn fovoriet is dove of kneipp

  Beantwoorden...
 • Amerens Jansma

  18 oktober 2013

  De kneipp douchegellen ! Die ruiken zo lekker fris en natuurlijk en dan vooral citroen en roos.
  Liefs,

  Beantwoorden...
 • roos meijers

  18 oktober 2013

  Mijn favoriete doucheschuim is Dove of Nivea…lekkerder als ik onder deze douche kop mag staan. Want die van mij geeft nog maar een klein straaltje.

  Beantwoorden...
 • Petra

  18 oktober 2013

  Onder de douche bodylotion vind ik de uitvinding van het jaar. Echt huidmuntend!!!

  Beantwoorden...
 • Elvira J.

  18 oktober 2013

  Andrélon, Schauma, Syoss, Fructis… alles dat lekker ruikt gebruik ik =)! leuke winactie!

  Beantwoorden...
 • margo posthuma hiemstra

  18 oktober 2013

  ik vind conitioner voor je haar een favoriet product

  Beantwoorden...
 • Angeline

  18 oktober 2013

  Mijn favoriete doucheprodukt is een grote badspons die ik volgestopt
  heb met restjes zeep.Het schuimt heerlijk ,een nadeeltje is wel dat we
  maar een “pisstraaltje” hebben en daarom duurt het afspoelen iets
  langer maar elk nadeel heb zijn voordeel.

  Beantwoorden...
 • Miranda

  19 oktober 2013

  Ik heb een half jaar geleden mijn douche verbouwd. Ik ben er helemaal blij mee, alleen die douchekop….. Het water spat alle kanten op, behalve mijn kant als ik eronder sta. Ik heb hem al geprobeerd te ontkalken, maar daar wordt het niet beter van. Ik ben eigenlijk al zoekende naar een nieuwe, maar wat is er nog leuker dan er 1 te winnen.

  Beantwoorden...
 • van erum maria louisa

  19 oktober 2013

  vele douche zeepjes ,als het maar lekker geurt

  Beantwoorden...
 • Anneliese

  19 oktober 2013

  Wat een prachtige handdouche, lijk me heerlijk om mee te douchen, ik doe graag mee 🙂

  Beantwoorden...
 • Elvira Lindner

  19 oktober 2013

  Wat een leuke actie! Ik heb aqua muren in de douche en een oranje douchekop. Het vloekt een beetje. Deze lijkt me een heerlijke vervanging. Qua doucheproducten hou ik van alles wat een lekker fris geurtje heeft. Vooral fa producten gebruik ik als douchegel.

  Beantwoorden...
 • Clau-dya

  21 oktober 2013

  Mijn favoriete doucheproduct is Toni and Guy shampoo en conditioner

  Beantwoorden...
 • Anita te Gussinklo

  21 oktober 2013

  Wat een mooie win actie.
  Ik vind het altijd erg prettig onder de douche met de Talasso scrub van Collistar.
  Ik volg je op Bloglovin en heb het artikel geliked en volg nu ook Hansgrohe op Facebook.

  Beantwoorden...
 • 22 oktober 2013

  Ah, gaaf!!! Mijn favoriete doucheproduct is zonder twijfel de Weleda douchecrème in de geur Duindoorn, héérlijk zacht en ruikt zalig! Jouw volgde ik natuurlijk al, en HansGrohe nu ook;-) Fingers crossed;-)

  Beantwoorden...
 • 22 oktober 2013

  De nieuwe Nivea bodylotion voor onder de douche bevalt me goed.
  Als de Raindance net zo’n heerlijk gevoel oproept als je als klein
  kind met je laarsjes in de regen stond te dansen dan word ik al helemaal blij van de gedachte alleen al.
  Let it rain!

  Beantwoorden...
 • Joke

  22 oktober 2013

  Wat een fantastische prijs! Kan helemaal een nieuwe douchekop gebruiken. In mijn nieuwe huis, zit nog een oude douchekop… Eigenlijk is de juiste straal ook wat het douchen het lekkerste maakt. Heerlijk warm water op je huid, ogen sluiten en maximaal genieten. Vindt qua doucheproduct kneipp mentol heerlijk. Samen met detoom krijg je dan heerlijk mentol geuren in de douche, wat ook goed is bij verkoudheid…
  Fingers crossed hopelijk mag ik straks douchen met deze mooi douchekop.

  Beantwoorden...
 • Marit

  22 oktober 2013

  Geweldig!! We hebben vorige week te horen gekregen dat ons bod op een huis is geaccepteerd! De badkamer is prima, maar dit zou toch wel de kers op de taart zijn… heerlijk genieten…

  Beantwoorden...
 • Marissa

  22 oktober 2013

  Ah, gaaf!!! Mijn favoriete doucheproduct is zonder twijfel de Weleda douchecrème in de geur Duindoorn, héérlijk zacht en ruikt zalig! Jouw volgde ik natuurlijk al, en HansGrohe nu ook;-) Fingers crossed;-)

  Beantwoorden...
 • mirjam

  22 oktober 2013

  *ZWITSAL* is mijn favoriet voor onder de douche, graag maak ik een kans op deze douchekop met QuickClean anti-kalksysteem(geen last meer van overtollig kalk klinkt als muziek in mijn oren!).

  Beantwoorden...
 • Amelie Ginkel

  23 oktober 2013

  Haha, ik heb echt moeten lachen om je eerste zin. Als we deze douche hebben schiet de waterrekening vast omhoog, dus ik sla deze winactie even over ;). Allen die meedoen: succes, de winnaar zal zeker lekker genieten!

  Beantwoorden...
 • Jill Leynser

  23 oktober 2013

  Ik ben nu al dol op douchen, maar met deze raindouche ben ik daar helemaal niet meer onder vandaan te krijgen!

  Beantwoorden...
 • Inge

  23 oktober 2013

  Deze kans kan ik natuurlijk niet voorbij laten schieten 😉 Mijn favoriete doucheproduct? Eigenlijk een DIY: Rituals’ Sunrise Doucheschuim <333

  Beantwoorden...
 • Samantha

  24 oktober 2013

  Ik doe graag mee, goede winactie. Mijn favo doucheproducten zijn de producten van Zwisal: zo ruiken ik en mijn kids heerlijk 😉

  Beantwoorden...
 • Zamira Bransen

  24 oktober 2013

  Onder de douche bodylotion vind ik de uitvinding van het jaar. Echt huidmuntend!!!

  Beantwoorden...
 • Suzanne Maasen

  24 oktober 2013

  ik vind conitioner voor je haar een favoriet product

  Beantwoorden...
 • ellen van opstal

  24 oktober 2013

  De kneipp douchegellen ! Die ruiken zo lekker fris en natuurlijk en dan vooral citroen en roos.

  Beantwoorden...
 • danielle

  25 oktober 2013

  Dit zou de kans zijn om zo mooie Hans Grohe Raindance te winnen.
  Een heerlijke schuimdouche is een van mijn favorieten douche producten.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts