BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  WIN! Happy Socks voor hem

11016741_10155385116935602_6164800834421024071_o

Het is elke keer weer hetzelfde verhaal. Wat koop je voor hem? Alweer sokken? Natuurlijk, want met sokken is hij blij. Hoewel je je als vrouw misschien niet creatief vindt, je partner is wel degelijk blij met leuke sokken.

Sokken om nooit te vergeten

Sokken zorgen niet alleen voor warme voeten. Ze beschermen je voeten tegen blaren en op het moment dat je deze aantrekt, denk je aan diegene die ze jouw gaf. Dus hij denkt zeker aan jou als jij die ene speciale persoon in zijn leven bent.

Ochtend ritueel

Het aantrekken van het ondergoed en de sokken is daarbij een ritueel voor mannen. Vaak heeft dit ritueel dezelfde volgorde. En waar vrouwen hun sokken als laatste aandoen, zijn het juist mannen die dit eerder doen.

Voor jouw mooiste! 

Mannen die veel aandacht aan hun uiterlijk besteden matchen ook sokken met hun outfit. Sommige gebruiken kleurrijke Happy Socks voor een goed humeur. Mannen kiezen er trouwens ook voor om hun kleding en sokken te mismatchen, hiermee vormen zij een eigenzinnige look.

Voor jou

Heb jij zin om jouw man te verwennen met een Happy Socks? Only for Men stelt een drie paar naar keuze beschikbaar aan degene die op de leukste manier deelt waarom hij/zij deze moet winnen.

happy-socks-sokken

Wat doe je om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter en deel wie jij deze Happy Socks wilt geven en waarom.

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zondag 5 april 23:59u. De winnaar ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes met je deelname!

Comments:

 • 30 maart 2015

  Ik vind deze sokken zo leuk! Mijn vriend begint zijn stijl steeds meer te ontwikkelen. In plaats van zwarte exemplaren liggen nu kleurrijke sokken met patroontjes in de sokkenmand. Omdat hij de laatste weken zo enorm veel voor mij heeft gedaan, ik moest elk vrij uurtje aan de studie, wil ik hem bedanken. En hoe kan dat beter dan door hem op te vrolijker met deze happy sokken!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Wat een leuke sokken! Ik zou graag willen meedoen, ik zou ze dan geven aan mijn broertje. Toen ik de sokken zag moest ik meteen aan hem denken. Zijn stijl past hier wel bij en zal hem er wel mee kunnen verassen.

  Beantwoorden...
 • L

  30 maart 2015

  Mijn man draagt graag sportsokken, zwarte, dat dan wel weer. Hij koopt ze, mikt ze in de la, doet er een aantal aan en ik vind ze dan vast wel ergens terug. Onder het bed, in de badkamer, in zijn auto, soms in de wasmand. En dan komt het moment dat ik het zat ben en van alle wees-sokken nieuwe paren maak en zijn sokkenla opruim. En waar het bij onze kinderen nog een beetje gezellig in kleur en met figuurtjes, zijn al zijn sollen zwart, zwart en zwart. Ik zou graag wat gezelligheid brengen in zijn la, dan heb ik er ook nog iets aan

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Happy socks vind ik zo leuk! Ik doe mee voor m’n broers (die dezelfde schoenmaat hebben, dus ze kunnen ze allebei dragen). Waarom? Omdat ze altijd de voeten op de salontafel leggen, en ik dan niet meer tegen saaie zwarte sokken aan hoef te kijken 🙂

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Dit zijn gave for him only sokken! Ik zou mijn man hier blij mee maken aangezien hij inmiddels alle merken sokken (deze nog niet dan) heeft geprobeerd en nog niet dé sok heeft gevonden.

  Beantwoorden...
 • Marian

  30 maart 2015

  Voor mijn vriend. Hij draagt altijd zwarte sokken en meestal ook nog met gaten! Nieuwe sokken zijn zeker welkom. Dit zijn vrolijke en wat kleurigere sokken die mij en hem daarom vast ook blij maken.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Mijn sokkenlade is net een dierentuin, terwijl die van mijn vriend maar saai en zwart is. Ik zou hem heel graag willen verrassen met een paar kleurrijke sokken. Na een lange tijd elkaar niet zien (ik studeer een semester in Zweden) zou het enorm leuk zijn als hij zo’n vrolijk cadeautje van mij ontvangt.

  Beantwoorden...
 • Marit

  30 maart 2015

  Voor mijn man, omdat hij meestal mijn sokken inpikt zou het fijn zijn als hij zijn eigen vrolijke sokken heeft

  Beantwoorden...
 • cindy van Echtelt

  30 maart 2015

  ooo geweldig hier wordt je toch vrolijk van, ik krijg meerdere malen te horen dat ze sokken op zijn, kwijt zijn of in de was etc. En ja dan doet hij die mooie sportsokken aan onder zijn pak oooooo zo fout!!!!!! Deze sokken zijn ten minste vrolijk en zeker niet saai en een tikkeltje brutaal voor onder zijn pak daar hou ik wel van maar sportsokken kan echt niet. Ik hoop dat ik hem mag verrassen met deze geweldige sokken want deze zou je wel elke dag willen dragen en ik zorg dat zijn sokken la gevuld blijft met deze vrolijke sokken. man blij en ik ook blij!!!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  gaaf ik doe mee 😀 ik zou ze graag winnen voor mijn beste vriend, die draagt altijd van zulke grappige en vrolijke sokken!

  Beantwoorden...
 • Lau

  30 maart 2015

  Wat gaaf! Ik zou supergraag winnen. Juist omdat mijn vriend mijn liefde voor Happy Socks steeds zo stom vond en hij ze ‘echt nóóit van zijn leven zou willen dragen’. Simpel zwart of wit was veel beter. Maar stiekem begint hij er de laatste tijd toch steeds meer naar te kijken en zei hij zelfs dat hij ze ‘stiekem toch wel een beetje leuk vindt’! Kijk dat gaat de goede kant op, ik weet zeker dat hij ze als hij ze eenmaal heeft dan ook met heel veel plezier zal dragen.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Wat een geinige sokken!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Voor mijn zwager zou ik dit een mooi cadeau vinden. Hij helpt me heel veel nu ik aan het verhuizen ben en ik vind dat hij wel een leuke verrassing verdient! Weg saaie sokken, welkom hippe voetenvriendjes!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Wat een leuke sokken zeg! Mijn vader is binnenkort jarig, hij is een heel uitbundig persoon en vind zulke sokken gegarandeerd geweldig, dus ik denk dat ik hem er heel erg blij mee kan maken als ik deze sokken win! Mijn e-mail is jooolet@live.nl

  Keeping my fingers crossed!

  Beantwoorden...
 • Sabrina

  30 maart 2015

  Wat een leuke sokken zeg. Ik zou ze aan mijn vriend geven. Hij zeurt altijd dat ik de verkeerde sokken bij elkaar leg en zoekt elke ochtend wel 5 minuten naar een bij elkaar passend paar sokken. Ze zijn allemaal zwart/grijs. Met gekleurdesokken hebben we dat probleem niet meer en ze zijn nog leuk ook.

  Beantwoorden...
 • Marian

  30 maart 2015

  De afgelopen keer op zakenreis is mijn man zonder op te letten een fontein ingelopen midden in de ontbijtzaal. Het zou leuk zijn als hij Happy socks bij zich had zodat hij de volgende keer niet de hele dag met natte sokken hoeft te lopen!

  Beantwoorden...
 • Ling

  30 maart 2015

  Voor mijn man die gek is op vrolijke sokken. Geen saaie effecten sokken! Die van Happy Socks is zo vrolijk dan ben je er de rest van de dag ook 🙂

  Beantwoorden...
 • Anita te Gussinklo

  30 maart 2015

  Ik zou de sokken cadeau willen geven aan mijn man, zodat die wat meer kleur krijgt.
  Vind het leuke vrolijke sokken.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Super hier word je toch vrolijk van ik wil ze heel graag aan mijn zoon geven maat 43 graag!

  Beantwoorden...
 • Yolanda

  30 maart 2015

  Ik geef ze aan mijn zoon, die in augustus gaat trouwen, er zit vast een leuk paar bij die hij kan dragen op deze mooie dag!!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Oh wat een geweldige actie!!
  Met kerst wist ik echt niet wat ik voor mijn vriend moest geven,, toen bedacht ik me om toch maar om ook als extra naast de andere cadeau’s sokken te geven, toen hij ze openmaakte was hij superblij, hij huppelt er nogsteeds vrolijk op rond en dat maakt me zo gelukkig! Ook mijn vader heeft een paar happy socks gekregen en ik zie vaak dat hij ze aan heeft!
  Het zou echt supertof zijn als ik mijn vriend nog gelukkiger kan maken met happy socks!

  Liefs!!!

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  aan mijn man natuurlijk

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Voor mijn lieve, grappige, gezellige en knapste vriend! Ik zou deze aan hem geven omdat hij een heel vrolijk en gezellig persoon is. Hij verdiend deze omdat hij de beste is en ik hem een keer wil verwennen met een leuk paar happy socks! Hij draagt altijd vaak saaie sokken, en ik weet zeker dat hij helemaal blij wordt van deze happy socks en deze sokken met een grote big smile gaat dragen. 🙂 Hele leuke winactie!

  Liefs! Evelien

  Beantwoorden...
 • Marije

  30 maart 2015

  Leuk! Ik ken(de) de Happy Socks nog niet, maar ze zien er uiterst happy uit op de foto’s!

  Ik zou er direct mijn vader mee gaan blij maken, die draagt echt al zijn hele leven enkel zwarte, bruine en grijze effen sokken. Tijd voor iets meer happiness! 🙂

  Groet, Marije.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Wat een leuke winactie zeg!! Ik zou graag een paar winnen omdat m’n vriend altijd hele saaie sokken draagt. Ik draag zelf altijd happysocks maar hij vindt het allemaal maar te vrolijk. Flauwekul natuurlijk! Verander jij zijn mening over sokken? (als hij ze toch niet wil dragen, heb ik er weer en extra setje bij :D)

  Beantwoorden...
 • Joanne

  30 maart 2015

  Hallo,
  Wat een leuke winactie. Ik vind deze sokken zo gaaf! Ze zijn zo kleurrijk en vrolijk 🙂 Ik zou ze heel graag aan mijn lieve zoon willen geven, hij zal ze helemaal tof vinden. Alvast heel erg bedankt,
  Joanne

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Wat leuk, ik zou deze sokken graag aan mijn zoon (19) geven. Die kan wel een beetje kleur gebruiken in zijn kleding. Hij blijft altijd veilig bij donkere kleuren terwijl ik dus enorm gek ben op alles wat kleur heeft.

  Beantwoorden...
 • Kaatje

  30 maart 2015

  Mijn lieve maar stoere zoon is al net zo’n vrolijkerd als zijn moeder ☺
  Hij gaat niet met de meute mee maar wil graag een uniek gevalletje blijven ☺☺☺
  Heel erg apart en heeeeeeeel hard duimen draaien voor mijn sweet 17 ♥

  Beantwoorden...
 • Jan

  30 maart 2015

  aan onze zoon

  Beantwoorden...
 • Jose M.

  30 maart 2015

  aan mijn man; altijd happy! En ook nog eens handig voor mij, omdat hij nu allemaal effen sokken heeft en ik dus helemaal gek wordt van het uitzoeken van al die sokken elke week 😉

  Beantwoorden...
 • Tamara

  30 maart 2015

  Superleuke happy socks voor mijn happy broer!

  Beantwoorden...
 • Anita H.

  30 maart 2015

  Motiveren waarom ik deze leuke sokken “MOET WINNEN”? Ga ik niet doen. Kan ik niet. Vind ik in zijn algemeenheid al heel lastig. En zeker als het om een luxe product, zoals dit, gaat. Mijn of iemand anders’ leven hangt er niet van af; ik heb c.q. de potentiële ontvangen heeft geen zeldzame ziekte die het aantrekken van creatieve sokken noodzakelijk maakt en ik heb ook geen buitengewone prestatie geleverd voor de mensheid die uitreiking aan mij rechtvaardigt. Ik hoop gewoon dat ik het geluk aan mijn zijde heb. Omdat ik graag “iemand” verras met dit originele cadeau. Nee, niet mijn man / partner. Die heb ik niet namelijk. Wel iemand waarvan ik hoop dat die ooit die status krijgt. ;o)

  Beantwoorden...
 • Brenda

  30 maart 2015

  Telkens haal ik na de was haast alle sokken door elkaar,
  ze vormen steeds opnieuw een vreemd maar heel bijzonder paar!
  Maar zulke mooie Happy Socks, die wil ik sowieso,
  die krijg ik voor mijn blije man heel super graag cadeau!
  Zeker weten, dat geen enkele sok van deze set verdwijnt,
  zodat mijn “held op sokken” voortaan echt overal met een passend paar verschijnt!

  Beantwoorden...
 • marieke

  30 maart 2015

  ik geef de happy socks aan mijn partner, hij heeft alleen maar saaie sportsokken en werksokken. dit vrolijkt hem vast op

  Beantwoorden...
 • Wendy

  30 maart 2015

  Aan mijn aanstaande echtgenoot, hij heeft altijd gaten in ze sokken dus nieuwe zouden echt goed uitkomen.

  Beantwoorden...
 • Wendy

  30 maart 2015

  Aan mijn aanstaande echtgenoot, hij heeft altijd gaten in ze sokken dus kan deze sokken zeer goed gebruiken.

  Beantwoorden...
 • 30 maart 2015

  Voor mijn vriend, zodat hij niet meer mijn koe sokken steelt.

  Beantwoorden...
 • Jacqueline

  30 maart 2015

  Mijn man draagt altijd donkergekleurde sokken en ze zakken ook steeds af. Ik zou hem wel eens willen zien met deze vrolijke gekleurde Happy Socks! Daar worden we allebei vrolijk van!

  Beantwoorden...
 • floor

  31 maart 2015

  Omdat mijn vriend heeft ontdekt dat hij zijn voeten ook in mijn happy socks kan proppen. Dus ik gun hem eigen eigen paar maar deels is het ook eigen belang

  Beantwoorden...
 • evenline mensink

  31 maart 2015

  Ik heb me toch een geweldige man, maar zo voorspelbaar. Altijd draagt hij wat wij noemen “sheldon sokken”en ja, je zal hem niet betrappen op het dragen van sokken met maandag erop als het woensdag is 🙂 Dus ik zou er heel vrolijk van worden als hij eens wat leukers aan zijn voeten zou dragen. en onze kinderen zouden zich kapot lachen !

  Beantwoorden...
 • iulia van empel-stamate

  31 maart 2015

  ik geef ze aan mijn man omdat ik nog niet iets voor zijn verjaardag heb gekocht

  Beantwoorden...
 • Maria

  31 maart 2015

  Mijn man stapt wel eens met het verkeerde been uit bed!
  Met deze sokken zal dat toch wel wat vrolijker zijn.

  Beantwoorden...
 • Melissa maria

  31 maart 2015

  Goedemorgen,

  Wat leuk!

  Ik doe graag mee voor me man. die zal het erg leuk vinden

  Beantwoorden...
 • wilmsen anita

  31 maart 2015

  ik zou ze graag aan mijn man geven. hij is een echte held op sokken

  Beantwoorden...
 • s.d.

  31 maart 2015

  Ik zou ze graag aan mijn broertje willen geven! Hij kan wel een goede boost gebruiken omdat hij is begonnen met het werken van nachtdiensten.

  Beantwoorden...
 • Vicky

  31 maart 2015

  Tof!! Ik zou deze Happy Socks aan mijn vriend geven. Hij is helemaal gek op Happy Socks! Nu ben ik degene die gekke sokken koopt en pikt hij ze altijd van mij. Ik moet er dus voor zorgen dat zijn sokken gekker zijn dan de mijne! Ik denk dat dit tijgerprint paar wel het nieuwe uiterste is 🙂 als hij deze wint zijn mijn sokken vanaf nu veilig.

  Beantwoorden...
 • Rebecca

  31 maart 2015

  Ik zou ze graag winnen voor mijn zoon, want happy socks passen bij een happy jongen!

  Beantwoorden...
 • Lia Griffioen

  31 maart 2015

  Aan Anton Hompe die heeft een zwaar jaar achter de rug en ook 2015 niet soepel gestart dus kan wel een positieve en vrolijke geste gebruiken denk ik zo. Hompy Happy met zijn Socks !!!

  Beantwoorden...
 • Nina Mol

  31 maart 2015

  Ik doe graag mee voor mijn zoon! Studeert op de TU Delft en woont op kamers in Delft. Die kan wel een paar Happy socks gebruiken!! .

  Beantwoorden...
 • Annie

  31 maart 2015

  Erg leuk voor mij zoon, een beetje fleurige sokken, zou hem erg leuk staan.
  Hij heeft altijd zwarte en witte sokken aan, deze zien er erg mooi uit.

  Beantwoorden...
 • Maria

  31 maart 2015

  http://bit.ly/1DkQjRv
  Mijn vriend is een fervent wielrenner, hij traint elke dag en is echt goed bezig. Afgelopen maand werd hij eerste! Ik ben ontzettend trots op hem! Plus. Wie weet maakt hij dan de blits de volgende keer als ie op de foto staat ^^ Nu had ie van van die hoge witte aan.. haha.

  Stukje uit het locale krantje:
  “En wat is er mooier dan alleen over de meet komen”, glunderde de 27-jarige Delftenaar van oor tot oor”

  Beantwoorden...
 • Anita

  31 maart 2015

  Mijn man liep van de week met zijn sokken door de kamer O zich vrij gewoontjes, tot ik zag dat hij er een gat in had zitten.
  Ik vind dat zo stom staan.
  Ach die lieverd ging meteen de sokken in de bak doen en trok andere sokken aan.
  Even later lig ik helemaal dubbel van het lachen.
  Wat denk je? Juist ja ook daar zat een gat in 😉
  Nou dan is het wel duidelijk denk ik: hij kan deze vrolijke sokken goed gebruiken.
  En ik vind het leuker om om grappige sokken te grinniken dan om sokken met een gat.

  Beantwoorden...
 • elisabeth

  31 maart 2015

  voor een jarige job helemaal top

  Beantwoorden...
 • Agnes adema veenbaas

  31 maart 2015

  Mijn dochter van 11 zei pikt mijn sokken altijd in,zou een leuke. Verassing voor haar zijn..

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2015

  Ik heb samen met mijn tweelingzusje een oppaswebsite, maar er is maar weinig vraag naar mannen! We hebben slechts 1 mannelijke oppasser op de 150 meisjes! Ik zou hem graag een paar leuke sokken geven, omdat hij onze held is!

  Beantwoorden...
 • Angelique

  31 maart 2015

  Aan mijn lieve man, zo verander ik hem in een saaie sok in een Happy Sock !

  Beantwoorden...
 • Jacqueline

  31 maart 2015

  Ik ga er niet om jokken, hij gilt al om een muis
  de grootste held op sokken, woont namelijk bij ons thuis.

  En ook heeft hij wat gaten, daar steekt zijn teen dan door
  en ik zeg sokken stoppen?, dat doe ik echt niet hoor.

  Happy socks heeft trendy kleuren, precies juist voor mijn schat
  Dan zal hij nooit meer zeuren, om sokken met een gat;)

  Beantwoorden...
 • Johanna

  31 maart 2015

  Absoluut voor mijn man, die alleen maar werksokken en geitenwollensokken draagt… Juist, ook in zijn nette schoenen!

  Beantwoorden...
 • Jaap

  31 maart 2015

  Ik zou de sokken aan mijn vriend geven, de afgetrapte sokken die hij altijd aanheeft kunnen echt niet meer.

  Beantwoorden...
 • Nelly

  31 maart 2015

  Deze zijn voor mijn man.

  Beantwoorden...
 • Marloes

  31 maart 2015

  Ik zou heeeeel graag deze sokken voor mijn vriend willen winnen!! Vooral omdat hij nog steeds sportsokken draagt!!! Zo vreselijk!

  Beantwoorden...
 • 31 maart 2015

  Mijn gekke man is inderdaad ook dol op sokken, waarom? geen idee haha. Maar aanstaande vrijdag zijn we 5 jaar getrouwd en als “cheesy origineel cadeau” zou ik hem graag een paar hippe sokken geven. 😀

  Beantwoorden...
 • Inge

  31 maart 2015

  Mijn vader heeft de neiging om vaak te mokken.
  dus wordt het tijd voor vrolijke sokken.
  Met deze sokken aan
  zal het met zijn humeur de goede kant op gaan
  want deze kleurige exemplaren zullen hem leuk staan!

  Beantwoorden...
 • Anna

  31 maart 2015

  Aan mijn vriendje Maurice…

  Beantwoorden...
 • DQ

  31 maart 2015

  Aah wat super leuk! Ik ben toevallig nu al aan het nadenken over cadeautjes voor mijn vriends verjaardag halverwege mei (heb al wat leuke cactusjes en Pixar posters op het oog…) en dit zou echt onwijs leuk zijn om erbij te doen! X

  Beantwoorden...
 • CJM de Kok

  1 april 2015

  Ik wil de sokken aan mijn vader geven die op zijn 71-ste het nog erg belangrijk vind hp en verzorgd voor de dag te komen, denk dat hij deze geweldig gaat vinden en met veel plezier gaat showen en dragen

  Beantwoorden...
 • Lies

  1 april 2015

  Super leuk!! Ik doe heel graag mee voor mijn vriend, omdat ik een collega heb die onder zijn nette kleren altijd gekke sokken draagt en ik dan altijd denk ‘deed mijn vriend dat ook maar’! Misschien kunnen deze sokken hem over de streep trekken!

  Beantwoorden...
 • Lili

  2 april 2015

  Deze sokken zijn geweldig voor mijn oudste zoon, dan kan ik eindelijk zijn sokken makkelijk weer bij elkaar vinden 😉 Scheelt n hoop stress in de morgen !!

  Beantwoorden...
 • kjenta

  2 april 2015

  Ik zou ze graag cadeau doen aan m’n vriend. Hij bezit enkel dikke werksokken en zou hem toch graag eens zien in enkele kleurrijke exemplaren. Tevens is hij binnenkort jarig dus het zou een superleuke extra zijn.

  Beantwoorden...
 • monique

  2 april 2015

  Die geef ik natuurlijk aan mijn vader! Hij heeft altijd “grijze-muis-kantoorsokken”. Een paar hippe sokken met een kleurtje zou de hele outfit eens lekker fris en kek maken! Verdient die man wel!

  Beantwoorden...
 • Larissa

  2 april 2015

  Al maanden probeer ik mijn vriend te verleiden tot leuke kleding… Waar ook mooie gestylde sokken bij horen. Maar hij luistert niet. Hij heeft er geen tijd voor, de Hema is prima, ik heb al een vriendin. Hij werkt er niet voor. Ben het he-le-maal zat. Z’n basic items zijn zo saai… Hopelijk maken deze herensokken hem een man.

  Beantwoorden...
 • Sabine

  3 april 2015

  Ik geef de Happy Socks aan mijn vriend. Hij heeft alleen maar zwarte sokken of ‘net-niet-zwarte sokken’ wat superirritant is in de was. Ik stem voor opvallend gekleurde vrolijke sokken

  Beantwoorden...
 • katleen

  3 april 2015

  Mijn man heeft bij zijn keuze uit zijn sokken momenteel de keuze uit zwart, zwart, zwart of grijs of grijs of grijs… Saai dus. Terwijl hij wel hippe schoenen van Floris van Bommel draagt en toffe kledij. Een ideale manier om de sokkengarderobe op te frissen!!!

  Beantwoorden...
 • Inge De Coene

  3 april 2015

  Ik draag heel graag de sokken van mijn vriend. Dus deze winnen, betekent dat ik leuke kousen krijg om aan te trekken.

  Beantwoorden...
 • Jasmien

  3 april 2015

  Mijn vriend heeft tientallen zwarte en blauwe sokken. Als ik zijn sokken telkens bij elkaar moet zoeken om paren te maken (wanneer ze uit de was komen) duurt dat lang, heel lang… Ze lijken allemaal zo op elkaar en als er nu een aantal Happy Socks zouden tussen zitten zou mijn zoektocht minder lang duren, want die leuke kleurtjes en motiefjes haal je er meteen uit! 😉
  Oja, en hij verjaart binnen 2 weken, dus dit zou ook een leuk cadeautje zijn!

  Beantwoorden...
 • Bea

  3 april 2015

  Die kleurrijke Happy Socks gaan dan naar mijn zoon ,die vind ze geweldig.

  Beantwoorden...
 • Diane

  3 april 2015

  Kleurrijke sokken voor mijn zoon, die kleur in mijn leven brengt.
  En het is bovendien een leuk cadeautje 😉

  Beantwoorden...
 • Magali

  4 april 2015

  Mijn vriend heeft het al afgeleerd om geen witte kousen meer te dragen. Als hij nu nog zijn kousen met gaten zou kunnen weggooien zijn we weeral een stap verder. Met deze happy socks zal ik hem toch wat sneller kunnen overtuigen om kuis te houden in zijn sokkenlade.

  Beantwoorden...
 • Clau-dya

  5 april 2015

  Voor mijn zoon die zo druk bezig is om indruk te maken bij zijn vrouwelijke klasgenootjes

  Beantwoorden...
 • 5 april 2015

  Leuk voor mn vriend!

  Beantwoorden...
 • Nicky

  7 april 2015

  Vrolijke kleurtjes, daar houdt manlief wel van!

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts