BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  WIN! Leeff Knuffelplaid

 photo win-winactie-leeff-knuffelplaid_zpsf88d7b19.png

Een paar dagen geleden vertelde ik jullie over Leeff, een nieuw Nederlandse lifestylemerk, en namens hen mag ik een prachtige plaid weggeven t.w.v. € 29,95! De Knuffel Plaid is super zacht en is gemaakt van een gladde, lichte en duurzame stof polyester. De ene kant heeft een grijs ruitmotief en de andere kant een heel zachte, witte vachtstructuur. Deze plaid is heerlijk warm en staat ook nog eens hartstikke leuk op de bank of op een stoel. Een mooie sfeermaker in de kamer én geeft onmiddellijk natuurlijk comfort.

 photo leeff-woonwebwinkel-knuffel-plaid-woon-product-webshop_3_zps1ced2492.png

 photo leeff-woonwebwinkel-knuffel-plaid-woon-product-webshop__zps0d107b5c.png

Wat moet je doen om kans te maken op een Leeff Knuffelplaid?

– Laat in de reacties weten wat jouw favoriete bezigheden in de winter zijn.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Facebook (+1)
- Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Leeff via Facebook (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zondag 2 februari 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes!

Comments:

 • 24 januari 2014

  Wat super leuk! Ik hou van kleedjes 🙂 Ik volg je op bloglovin’!

  Beantwoorden...
 • Nem

  24 januari 2014

  Die is tof! Wij hebben veel donkergrijze accenten in de woonkamer dus deze zou mooi staan op de bank 🙂

  Wat ik het liefst doe in de winter is naar buiten als het droog is en de zon schijnt, zo lekker om daarna weer binnen te komen en een kop thee te drinken. Of gewoon gezellig naar de stad en opwarmen tijdens de lunch. Als ik thuis ben met een huispak (haha) en twee poezen op de bank!

  Ik heb alle3 de dingen gedaan, ik volgde jou al natuurlijk 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Fijn! Maar ik heb er al zoveel 🙁

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Leuk ik doe mee! Ik volg en like via bloglovin en ik like de fb! Ik zit graag met laptop op schoot en een dekentje films te kijken in de winter :3

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Lekker warm, ik doe graag mee! Ik heb ook alle extra dingen gedaan. 🙂

  Beantwoorden...
 • Nynke

  24 januari 2014

  Heerlijk zo’n plaid, lig ik ’s avonds heel graag onder. Ik volg je via bloglovin en FB en heb het bericht geliked.

  Beantwoorden...
 • Biancaatje

  24 januari 2014

  Als de zon schijnt, ga ik er graag op uit om bij thuiskomst met een bak thee en een dekentje op de bank te gaan hangen!

  Beantwoorden...
 • Danielle

  24 januari 2014

  Mijn favoriete bezigheid deze winter is lekker op de bank zitten met m’n hondje, n kopje thee, een goed boek, maar het allerbelangrijkste … Ons kindje in m’n buik, wij zouden dus lekker warm blijven hiermee

  Beantwoorden...
 • Esmeralda Groenland

  24 januari 2014

  Heerlijk! Nu al zin om er lekker onder te kruipen. Als ik het koud heb, ga ik lekker op de bank zitten met een kopje thee en kijken naar mijn favoriete series. Ik heb wel een kleedje, maar die is veel dunner en inmiddels wel aan vervanging toe.

  Beantwoorden...
 • jamaa

  24 januari 2014

  Genieten van het weer( ja echt) en lekker met familie zijn. Met zijn alleen een leuke film kijken en gewoon genieten.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Dat kleed ziet er echt heerlijk warm uit, ik doe graag mee met de winactie! Ik volgde je al op Bloglovin en ik heb je Facebookpagina geliked.
  Wat ik het liefste doe in de winter in op de bank kruipen met een fijne deken, boek en en grote mok thee 🙂

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Mijn favoriete bezigheid s’winters is toch echt schaatsen maar veel meer als naar schaatsen kijken op tv zit er niet in deze winter denk ik.

  Beantwoorden...
 • Larissa

  24 januari 2014

  Oow wat zou mijn man blij zijn als ik dit zou winnen! Dan gaat die energierekening misschien omlaag 😉

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Hij ziet er zo ontzettend warm en knuffelbaar uit!
  In de winter ga ik graag ’s ochtends fietsen in een grote cozy trui. Als de zon dan net tevoorschijn komt, voelt alles nog fris en levendig. Een thermosfles met chocolademelk erbij en dan genieten van het moment.

  Beantwoorden...
 • Beautyding

  24 januari 2014

  Heel leuk! Het liefste lees ik in de winter een goed boek onder mijn dekbed met een kop chocomelk en koekjes. Ook vind ik het heerlijk om te wandelen door de verse sneeuw, het geluid van de sneeuw die onder mijn voeten kraakt vind ik heerlijk. Ik volgde je al via bloglovin, veel succes!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Wat leuk zeg! Ik volg je via Bloglovin!

  Beantwoorden...
 • Serenna

  24 januari 2014

  Mijn favoriete bezigheid in de winter is met m’n man en onze hondje lekker op de bank serietjes en filmpjes kijken met natuurlijk wat kaarsjes aan.. en we hebben nooooit genoeg dekentjes.. want elke keer als ik een dekentje koop voor mezelf pikt onze hond ‘m in… hij kan er niet genoeg hebben

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Gave winactie! Ik sla hem even over maar ik wens iedereen heel veel succes 😀

  Beantwoorden...
 • Anita te Gussinklo

  24 januari 2014

  O Heerlijk zo’n knuffelplaid.
  Ik doe graag mee.
  Ik volg je via Bloglovin & Facebook, daar volg ik Leeff ook.

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Lekker kleedje. Succes met je winactie!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Ben een enorme koukleum die de winterdagen dan ook graag doorbrengt op de bank met dierbaren voorzien van een warm kopje thee, koffie of op zijn tijd een bakkie chocolademelk en natuurlijk met slagroom! Er ontbreekt alleen een mooi, warm, zacht en sterk dekentje die me warm kan houden..

  Ik volg Womanistical en Leeff op Facebook!

  Beantwoorden...
 • 24 januari 2014

  Ik gun een ander de prijs, maar ik wilde even zeggen dat ik deze zo fijn vind! Hij zat in het kerstpakket van mijn vriend en ik kan niet meer zonder haha 🙂

  Beantwoorden...
 • Anita H.

  25 januari 2014

  Vakantie vieren in een warm land.

  Beantwoorden...
 • Els P

  25 januari 2014

  Er zijn zo veel dingen waar ik in de winter van geniet:
  1. In de hoek van de zetel kruipen, met een dekentje en een goed boek
  2. Vanuit de keuken met een kop thee de vogeltjes observeren, die genieten van het voer dat voor hen buitenhangt.
  3. Een wandeling in de sneeuw met mijn viervoeter.
  4. Een lang en warm bad, met heel veel schuim!
  5. Een strandwandeling maken op een verlaten strand en dan bijkomen met een pannenkoek!
  6. Een dagje heerlijk in m’n pyjama blijven rondsloffen, zonder me te schamen, want het is koud buiten!

  En zo zijn er nog veel meer! 🙂

  Ik volg jou en leeff op facebook!

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2014

  Oh wat leuk! In de winter zit ik vooral aan de laptop om te bloggen. En af en toe trotseer ik de winter om te gaan hardlopen 😉

  Beantwoorden...
 • Zoë De Witte

  25 januari 2014

  Supergezellig! Ik vind de winter een leuke tijd omdat ik dan ’s avonds met een plaid op de sofa kan liggen, tv kijken, een boek lezen. Erg gezellig 🙂
  x

  Beantwoorden...
 • 25 januari 2014

  I luvvvv dekentjes! En aangezien ik een enorme koukleum ben doe ik graag mee met deze winactie! In de winter zit ik het liefst lekker binnen met een dekentje, kopje thee of warme chocomel en een goed boek. Of een interessante documentaire. Uiteraard mét mijn katjes op schoot ^^

  Ik heb je Facebookpagina al een tijd geleden geliked, volg je ook al een tijdje op Bloglovin’ en heb zojuist de Facebookpagina van Leeff geliked!

  Beantwoorden...
 • Marlies V

  25 januari 2014

  Mijn favoriete winterbezigheden: nieuwe bakrecepten uitproberen, genieten van uitgebreid koken, veel lezen…

  Beantwoorden...
 • loubna

  25 januari 2014

  Het liefste wat ik doe is thuis op bank tv kijken met ene deken ik pak het meestal van mn eigen bed dit is veel handiger!

  ik doe heel graag mee:)
  bloglovin+facebook; loubna yag

  xx

  Beantwoorden...
 • 26 januari 2014

  Ach ziet er leuk uit! Toch sla ik deze winactie over, wij hebben al super veel dekentjes thuis 🙂

  Beantwoorden...
 • martje

  26 januari 2014

  Overdag alle tijd en energie in het gezin, dan mogen de kindertjes na flink buitenspelen onder de deken met een beker warme chocola, en als ’s avonds de boel aan kant is en de kindertjes lekker vertrokken zijn naar dromeland……kaarsjes aan, potje thee, goed boek en een heerlijke deken op de bank.

  Beantwoorden...
 • 26 januari 2014

  Oooo wat een heerlijke plaid !!! Maak heel graag een kansje , zo kom ik de koude wintermaanden wel door ! Heb aan alle eisen voldaan 🙂 en nu maar heel hard duimen

  Beantwoorden...
 • 26 januari 2014

  Wat een leuke winactie! Ik doe graag mee.
  Altijd lekker zo’n dekentje!

  Beantwoorden...
 • 26 januari 2014

  In de winter zit ik vooral knus binnen, met een mok warme chocolademelk voor de tv, het liefste met een dekentje om mij heen. Dat doe ik het liefste, maar de bittere realiteit is dat ik tentamens in de winter heb en constant moet blokken. :S Een lekker warm dekentje maakt mijn koude kamer tenminste een stukje aangenamer! 🙂
  Ik heb alles gedaan, inclusief de extra kansen. Overal sta ik onder mijn eigen naam bekend.

  Beantwoorden...
 • Marina

  26 januari 2014

  Oh wat een heerlijk dekentje! Hier in groningen ligt inmiddels een dik pak sneeuw dus de tijd van wegkruipen onder dekens is zeker aangebroken!

  Beantwoorden...
 • Kevser

  26 januari 2014

  Geweldig, dit is een prijs die mij op het lijf is geschreven ^^ ik iemand die thuis altijd leeft onder kleedjes. Zodra ik het huis binnenkom, gaat m’n thuiskleding aan (lees: joggingpak of übergrote en lange H&m sweater met hieronder een lekker zittende legging)
  Wat ik graag doe in de winter is dan ook: cocoonen. Als het even kan en ik ben thuis, dan brand ik kaarsjes, gooi ik een kleedje over mij heen en geniet ik van een kop verse muntthee of groene thee terwijl ik naar een film of serie kijk 🙂

  Beantwoorden...
 • Nicole jaegers

  27 januari 2014

  Geweldig.heerlijk op de bank, dekentje erbij, warme chocomel en een goeie film. Genieten

  Beantwoorden...
 • Natasja M

  27 januari 2014

  Brrrr ik heb het echt niet op de koude wintermaanden. Ik vind het wel heerlijk om binnen van een grote kop thee te genieten terwijl ik mijn favoriete series op tv kijk. Of lekker creatief bezig zijn en lezen. Heerlijk.

  Beantwoorden...
 • 27 januari 2014

  Wat een geweldig plaid, lekker warm! Denk dat ik mijn mama er wel blij mee kan maken, want wij liggen in de winter altijd met het hele gezin met dekentjes op de bank haha! Met zijn allen op de bank Flikken Maastricht op Netflix kijken, aanrader!

  Beantwoorden...
 • Thea

  27 januari 2014

  Mijn favorieten zijn lekker buiten in de sneeuw zijn, hardlopen en daarna heerlijk onder een warm dekentje onder de bank supergave serie of film kijken of een goed boek lezen.

  Beantwoorden...
 • Wendy

  27 januari 2014

  Wat een leuke actie!
  Tijdens de winter blijf ik het liefst lekker binnen, met een kop thee en een dekentje lekker op de bank kijkend naar een romantische film. En oke, misschien een lekekre zak chips erbij! Helaas heb ik het op de uni erg druk, dus is er nog niks van gekomen, maar heb er nu al zin in om lekker bank te hangen, en dan het liefst met die geweldige knuffelplaid!

  Beantwoorden...
  • Wendy

   27 januari 2014

   Ik volg je trouwens op bloglovin en facebook, leeff volg ik nu ook op facebook!

   Beantwoorden...
 • Nina

  28 januari 2014

  Graag maak ik kans op die mooie plaid!

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2014

  Gezellig op de bank een mooie film kijken onder een warme plaid, dat doe ik graag.
  Ik volg beide Facebook pagina’s en volg je ook op Bloglovin.
  Groetjes Irene

  Beantwoorden...
 • Henderica

  28 januari 2014

  Lekker een wandeling maken in het koude, maar zonnige weer (zonnig is wel een vereiste). En daarna thuis op de bank genieten van een kop/mok warme chocolademelk met slagroom.

  Toffe actie 🙂 ik doe mee. Ik heb ook alle extra stappen gevolgd.

  Beantwoorden...
 • Bea de Rue

  28 januari 2014

  Ik lees graag ,en ik ga ook graag op stap met vriendinnen filmpje pakken of zo,maar als ik die mooie Knuffel Plaid zie ga ik echt liever op de bank ,lijkt me heerlijk,en ziet er ook nog erg mooi uit

  Beantwoorden...
 • 28 januari 2014

  Met zo’n plaid leeff ik om te knuffelen!

  Beantwoorden...
 • Danielle Noord

  28 januari 2014

  Mijn favoriete bezigheid in de winter is absoluut skiën.. .en om een beetje in vorm te zijn vind ik hardlopen heerlijk, liefst in de sneeuw! Daarna lekker een boek lezen bij de haard 🙂

  Beantwoorden...
 • Nancy

  28 januari 2014

  Mooie actie ik kan de kleedjes goed gebruiken nu ik vooral vaak koud heb door mijn zwangerschap. Ik volg je op facebook en bloglovin.

  Beantwoorden...
 • Nicole

  29 januari 2014

  Gewoon, lekker op de bank met een kop thee 🙂

  Beantwoorden...
 • Tara Roosendaal

  29 januari 2014

  Mijn favoriete bezigheid is op de bank een boekje lezen of een film kijken. Het gevoel warm en knus word versterkt door eerst een wandeling in de sneeuw te maken met de hond.

  Beantwoorden...
 • Sandra

  29 januari 2014

  als er ijs ligt lekker schaatsen en anders lezen, lezen en nog eens lezen (onder een dekentje 😉 ??? )

  Beantwoorden...
 • zoe

  30 januari 2014

  ik doe mee!
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

  Beantwoorden...
 • Marit

  30 januari 2014

  Schaatsen,chocolademelk drinken,stamppot eten,met de kinderen in de sneeuw spelen en sneeuwpoppen maken,wijntjes drinken bij de open haard en veel boeken lezen!

  Beantwoorden...
 • 30 januari 2014

  Wat een heerlijk plaid! Lees hier mijn top tien favoriete winterbezigheden met op nummer drie: Cocoonen!

  Beantwoorden...
 • 30 januari 2014

  Dan is het ook wel handig als ik de link erbij zet natuurlijk.. http://bohalista.com/diary/10-things-like-winter/

  Beantwoorden...
 • Eppie

  30 januari 2014

  Ik heb het altijd bere-koud sinds ik twintig kilo ben afgevallen. Dus met dekje op de bank veel, heel veel film kijken

  Beantwoorden...
 • will

  1 februari 2014

  Mijn favoriete bezigheid is lekker wegkruipen op de bank met een boek.
  En dan het liefste onder deze plead.
  Jammer: Ik zit uit principe niet op facebook, kan ik dan nu wel meedoen??

  Beantwoorden...
 • will

  1 februari 2014

  Sorry: Plaid.

  Beantwoorden...
 • Doortje Zoet

  2 februari 2014

  Ideaal voor mij als superkoukleum!

  Beantwoorden...
 • elouise

  22 maart 2014

  bij ons slaat de verwarming soms uit !!! ik heb wel noot aan zon eerlijke warme deken dan plaid

  Beantwoorden...
 • Andrea

  27 december 2014

  Ik zou het super vinden om zo heerlijke knuffel dekentje te winnen omdat ik het altijd wegens gezondsheidsproblemen ontzettend koud heb en ik het heerlijk vindt om onder me dekentje te kruipen en een goed boek te lezen.

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

366 posts

Travel

117 posts