WIN! Rosti Mepal Bewaardoos Modul Set 5-delig


rosti mepal modul bewaardozen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een winactie heb georganiseerd, dus ik vond het wel weer eens tijd! Ik mag een lezeres blij maken met een 5-delige set met witte Modul bewaardozen van Rosti Mepal. Kijk gauw verder om te zien hoe je deze kunt winnen!

rosti mepal storage boxes

5-delige set met Modul bewaardozen

 • Deze handige Modul set bestaat uit: 1 x 1500 ml, 1 x 1150 ml, 2 x 700 ml en 1 x 300 ml.
 • Ze zijn geschikt voor het bewaren van etenswaren zoals pasta, koffiebonen, snoepjes, (cashew)noten, peulvruchten of rijst.
 • Het zijn transparante bewaardozen zodat je in één oogopslag zicht hebt op de inhoud en hoeveelheid.
 • De witte afdichtring zorgt voor een luchtdichte afsluiting zodat de inhoud langer goed zal blijven.
 • De Modul bewaardozen zijn goed stapelbaar, vaatwasserbestendig en hebben een hoge kwaliteit.

rosti mepal bewaardoos 5 delig

Wat moet je doen om kans te maken?

– Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet. Gebruik hiervoor een geldig e-mailadres.

Extra kans maken?

– Volg Ramadanrecepten via Facebook, Twitter en Bloglovin (+3)
– Volg Rosti Mepal via Facebook en Twitter (+2)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m zondag 13 maart 18:00. De winnaar ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes iedereen!

65 gedachten over “WIN! Rosti Mepal Bewaardoos Modul Set 5-delig”

 1. Leuk en ik doe héél graag mee om kans te kunnen maken op deze prachtige prijs.
  Omdat ik veel heb om in op te kunnen bergen….
  Het staat ook netjes en opgeruimd in de keukenkasten.
  Mijn email had ik vermeld in het speciale vakje ervoor.

  Xoxo

 2. Heel erg handig!! Ik kan zulke bewaardozen goed gebruiken, nu heb ik overal losse zakjes liggen en aangebroken pakken, erg rommelig en niet goed her sluitbaar.
  Deze bewaardozen zijn echt een uit komst dus ik doe graag mee met de actie.

 3. jaaa, doe graag mee… Heel handig die boxen. Mijn zoontjes maken regelmatig verpakkingen open en dat gaat niet altijd goed. Met deze set zou ik goed geholpen zijn. Opengescheurde verpakkingen horen hiermee tot de verleden tijd. Zodra de zak open gaat overschudden in deze doorzichtige opbergdozen en de kids kunnen zonder dat ze de deksel open hoeven te maken (en dus weer knoeien), zien wat erin zit. En staat mooi opgeruimd in de kast!.

 4. Ik roep al jaren dat ik zulke bewaardozen moet hebben, waarom ik ze nog nooit gekocht heb??? Misschien omdat ik wist dat ik ze ook kon winnen??? Laten we het hopen, hahaha.

 5. Wow eindelijk kans op een mooie set bewaardozen in mn nieuwe keukelade. Geen kapotte doosjes meer, geen losse rommel in de la. Ik doe heel graag mee. Volg beiden op facebook en twitter. Volg ramadanrecepten op bloglovin.

 6. Super handige ruimtebespaarder! Ik maak ontzettend graag een kansje zodat ik eindelijk weer overzicht krijg in mijn keukenkast 😉

 7. Superhandig! Ik ben een enorme neatfreak dus dit zou ik goed kunnen gebruiken!

  Voor wat extra winkansjes heb ik dit gedaan:
  – Volg Ramadanrecepten via Facebook, Twitter en Bloglovin –> op Facebook Silke P olhuij s, Twitter = @silkepee, Bloglovin = silkep
  – Volg Rosti Mepal via Facebook en Twitter (+2) –> ook allebei gedaan!

  Nu maar duimen!
  xxx

 8. Leuke actie zeg ! Zulke
  Bewaar dozen komen altijd
  Van pas en dat ze doorzichtig zijn vind ik
  Fijn kan je altijd zien hoeveel er in zit!
  Ik volg je op bloglovin wn allebei op Facebook !

 9. Mooie bewaardozen en zo kan ik zien wat er allemaal zitten. Echt mooi voor in de keuken als decoratie! Ik volg jullie allebei op Facebook!

 10. Ik ben volgens de Marie Kondo methode aan het opruimen en wat in een “opgeruimd “huis en keuken niet mag ontbreken zijn handige overzichtelijke voorraadbussen.Ik zou er heel blij mee zijn .

 11. Wat een fijne opbergset! Inmiddels een jaar geleden verhuisd…Inmiddels al aardig wat spullen. Maar deze bewaardoosjes zouden goed van pas komen. Een leuke actie, ik doe graag mee!

 12. Dit is de ideale opbergset! 🙂 Ik krijg over een maand de sleutel van mijn nieuwe huis en heb nog heeel veel oude dingen, die ik vroeger eens heb gekregen toen ik voor het eerst op mezelf ging. Nu met een nieuw huis, wil ik alles ook helemaal af hebben! Deze opbergset is super praktisch en kan ik erg goed gebruiken.

 13. Met deze fijne Rosti Mepal Modul set
  word ik echt in het zonnetje gezet.
  Hiermee beleef ik veel opbergpret
  omdat ik alles overzichtelijk en schoon bewaar en wegzet!

 14. Deze boxen zijn voor mij zo ideaal. Vele open verpakkingen zitten in zakjes en geeft zo veel ruimte in mijn kast. Dus ik doe mee en ik volgde je al overal en nu rosti mepal ook

 15. Deze bewaardozen lijken me erg handig en zijn ook nog stapelbaar.
  ik volg Ramadanrecepten via Facebook, Twitter en Bloglovin en ik volg Rosti Mepal via Facebook en Twitter

 16. Jaaaaa heel graag! Rosti Mepal heeft echt geweldige spullen en zeker heel degelijk materiaal. Voorraaddozen ontbreken er nog in mijn keuken (ahum), weg met al die losse zakjes enz maar alles netjes opgeborgen in deze prachtexemplaren. Dat zou perfect zijn! Het voordeel van deze is dat je precies kunt zien wat er (nog) in zit, zonder ze allemaal eerst open te moeten doen. Ja ik weet het, je kunt er etiketjes op plakken haha maar dat ziet toch minder fraai uit, zeker als het etiketje er weer af moet (zucht…ellende).

  FB *check* & twitter *check* nu hard duimpjes draaien!

 17. Pasta, meel, rijst, zoutjes, crackers, beschuit, muesli, koffie, thee en nog héél anders levensmiddelen zou ik hier heel gezellig en makkelijk in kwijt kunnen! Dan lekker stapelen om meer ruimte in de kast te maken. En als ik het nodig heb… in één oogopslag zie ik wat ik moet pakken! Mooi design trouwens.

 18. Heel erg praktisch, leuk design en van goede kwaliteit. Wie wil deze Rosti Mepal bewaardozen niet graag voor zijn keuken hebben? Ik doe graag mee! ? Ik heb alle stappen voor de extra kansen uitgevoerd.

 19. ik doe mee omdat ik al twee bakjes van de serie heb en op deze manier breid ik hem maximaal meteen uit heerlijk spul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *