WIN! Trind Caring Colors Najaar 2012


Womanistical.nl bestaat nu bijna 3 weken en in de tussentijd heb ik al zoveel lieve comments en mailtjes gekregen van jullie. Ontzettend bedankt daarvoor! Ik word er echt superblij van! Ik wil het bestaan van mijn blog vieren en heb in samenwerking met Trind mijn eerste winactie kunnen regelen, zodat ik één van jullie blij kan maken met dit prachtig nagellaksetje. Yaaaay, hoe leuk is dat?!


Ik vind persoonlijk de nagellakjes van Trind prachtig en ze lakken ook ontzettend fijn. Ze lanceren elk seizoen een nieuwe collectie van vier nagellakjes. De najaarscollectie van dit jaar bestaat uit een bronskleur (CC150 Golden Bronze), een metallic zilveren kleur (CC151 Champagne Silver), een petrol tint (CC152 Petrol Blue) en een rood/roze kleur (CC153 Vintage Pink). Deze lakjes kosten €9,95 per stuk en deze vier leuke lakjes kan jij winnen!

Wat moet je doen om kans te maken op dit setje?

– Volg Womanistical via Bloglovin
– Like Womanistical’s Facebook-page
– Een reactie + een geldige e-mailadres achterlaten bij dit artikel zodat ik kan zien dat je mee doet en met je contact op kan nemen indien je de gelukkige winnares bent. Laat ook weten wat je allemaal hebt gedaan.

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Twitter. (+1)
– Volg Womanistical via Instagram. (+1)
– Like dit artikel op Bloglovin. (+1)
– Deel dit artikel op je eigen Facebook-wall. (+2)
– Tweet het volgende over deze winactie (+2) :

‘Ik volg @womanistical en maak kans op een Trind Caring Colors Najaar Set, RT please! #Win #Winactie

Meedoen kan vanaf vandaag t/m donderdag 15 november 23:59u. Je hebt dus genoeg tijd om te volgen, te liken, te tweeten en te delen om kans te maken op de Trind Caring Colors Najaar set! De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht.

Veel succes iedereen!

29 gedachten over “WIN! Trind Caring Colors Najaar 2012”

 1. Hele Leuke actie en natuurlijk doe ik mee.

  – ik volg je via Bloglovin
  – ik like Womanistical’s Facebook-page
  – Een reactie + een geldige e-mailadres bij deze 😉
  – ik volg je via Twitter
  – ik like dit artikel op Bloglovin

 2. Gefeliciteerd met het 3 weken bestaan van je blog! Maar ik heb al 2 lakjes van deze collectie, dus dan gun ik ze liever iemand anders! (: ( maar het zijn wel prachtige kleuren! )

  Liefs.

 3. Wat een leuke winactie!
  – Ik volg Womanistical via Bloglovin
  – Like je op Facebook
  – Volg Womanistical via Twitter.
  – Volg Womanistical via Instagram.
  – Like dit artikel op Bloglovin.
  – Heb het bericht getweet. (_ByHelena)

 4. Ik doe mee hoor :].
  -ik volg je op Twitter
  -ik volg je op Instagram
  -ik volg je op Bloglovin
  -ik heb je artikel geliked op Bloglovin
  -ik heb je Facebook pagina geliked

  X

 5. Supergave winactie! Ik houd van Trind, dus ik doe zeker mee! 😀
  ♥ Ik volg je op bloglovin’
  ♥ Ik heb geliked!
  ♥ Ik like je facebookpagina!
  ♥ Ik heb de winactie gedeeld op facebook!

 6. Waaaauw !
  Wat een onwijsgave mooie geweldige lakjes !
  Even zien:

  – Volg Womanistical via Bloglovin — GEDAAN
  – Like Womanistical’s Facebook-page — GEDAAN
  – Een reactie + een geldige e-mailadres achterlaten bij dit artikel zodat ik kan zien dat je mee doet en met je contact op kan nemen indien je de gelukkige winnares bent. Laat ook weten wat je allemaal hebt gedaan. — GEDAAN

  Extra kans maken?

  – Volg Womanistical via Twitter. (+1) — GEDAAN
  – Volg Womanistical via Instagram. (+1) — GEDAAN
  – Like dit artikel op Bloglovin. (+1) — GEDAAN
  – Deel dit artikel op je eigen Facebook-wall. (+2) — GEDAAN
  – Tweet het volgende over deze winactie (+2) : — GEDAAN

  ‘Ik volg @womanistical en maak kans op een Trind Caring Colors Najaar Set, RT please! #Win #Winactie‘ .

  _________________________________________________________________

  Nou ik heb alles gedaan, ik hoop dat in win <3

  kusjesss <3

 7. Hee, ik heb jou site gevonden door een reactie op mijn eigen site. Jou website ziet er ook mooi uit, vooral de achtergrond. Simpel maar toch iets aparts, heel erg leuk.

  Ik doe ook mee aan deze actie, prachtige kleuren. Vooral de bruin-beige en rode.
  Heb alles gedaan wat moest!

 8. Hele leuke winactie! Ik doe mee!

  – Ik volg je op Twitter
  – Ik volg je op Bloglovin
  – Ik heb je geliked op Bloglovin
  – Ik heb je Facebook geliked
  – Ik heb het gedeeld op Facebook en op Twitter.

  Heel veel succes verder. Xx

 9. Heee !

  Wat een leuke winctie !
  Ik heb alles gedaan, want ik wil dit mooi setje graag winnen voor mijn beste vriendin.
  Zij wilt al heeel erg lang iets van Trind, maar dat kan ze niet betalen.

  Nou ik ga duimen voor haar,

  Doeiii !

  1. Hoi Floor. Ik zie dat je twee keer hebt meegedaan (1 keer onder een andere naam) met precies hetzelfde emailadres en IP-adres. Je hoeft maar 1 keer deel te nemen om kans te maken op de prijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *