BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Overig   >  Win!   >  WIN! Yankee Candle Small Jar en Votives Geurkaarsen

 photo yankee-candle-geurkaars-cinnamon-kaneel_zpsb9cdbc35.png

Whoooooo! Dankzij jullie heeft Womanistical de 500 likes gehaald op Facebook. Dat vind ik natuurlijk supertof in zo’n korte tijd en dat betekent dat het tijd is voor een winactie. I mean, like duh! Je denkt toch niet dat ik geen winactie zou houden? Laatst schreef ik een artikel over de Yankee Candle Cinnamon Stick en in de comments lieten jullie weten dat jullie ook weleens wat van het merk willen proberen…

Nou, dan heb ik leuk nieuws voor jullie! Van Sensational Home mag ik namelijk een Yankee Candle small jar (€12,71 per stuk) en twee Yankee Candle votives (€2,50 per stuk) weggeven aan een lieve lezeres. En de gelukkige winnares mag zelf de geuren uitzoeken! Geloof mij, dat zijn er heel wat. De small jar heeft een brandtijd tussen de 25 en 40 uur en de votives hebben ongeveer 15 branduren.

 photo yankee-candle-small-jar-votive-sampler_zpsc1bc2128.png

Wat moet je doen om kans te maken op deze Yankee candle geurkaarsen?

– Like Sensationalhome Facebook pagina
– Laat hieronder een comment achter waarin je laat weten wat jouw favoriete geur is of welke geur je onwijs heerlijk lijkt. Vergeet ook niet om te vertellen wat je allemaal hebt gedaan om kans te maken op de geurkaarsen.

Extra kans maken?

– Like dit artikel op Bloglovin. (+1)
– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Facebook. (+1)
– Volg Womanistical via Pinterest (+1)

Meedoen kan vanaf vandaag t/m donderdag 7 februari 23:59u. De winnares ontvangt automatisch persoonlijk bericht. Succes ladies!

Comments:

 • 1 februari 2013

  Wat leuk! Ik ben echt gek van Vanille (: vandaar dat VanillaSatin me erg lekker lijkt!
  Ik like dit bericht op bloglovin (+1)
  Ik volg je al op bloglovin (+1)
  Ook volg ik je op facebook (+1)
  Ook volg ik Sensationalhome op facebook met de naam Kirsten Ooms

  (: Gefeliciteerd met je 500 volgers hihi.

  Liefs, Kirsten

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Waauw enorm gefeliciteerd met je 500 likes, echt super!
  En wat een supergave winactie is dit, ik doe zeker weten mee 🙂
  Ben zelf de laatste tijd non stop geurkaarsen (waaronder een paar yankee candles) aan het branden, dus zo’n enorme lekkere grote pot vewelkom ik met open armen! 😀

  Ik heb sensational home geliked op facebook, en dit is mijn comment haha!
  Ik volg je al op bloglovin’ (+1), ben nu de tweede die het bericht heeft geliked (+1), ik volg je al op facebook (+1) en ik wist niet dat je ook pinterest had (leuk! :D) dus daar volg ik je nu ook! (+1).

  Hmm en qua geuren zou ik kiezen voor sugared apple, hiervan heb ik op het moment een sample, maar ik ben er heel zuinig mee omdat dit m’n favoriete geur is haha! Hij is niet té overheersend en hij verveelt niet (bij sommige geuren van yankee candles ben ik de geur na een tijdje een beetje zat en dan wil ik weer wisselen, maar dan blijft de geur eerst nog een dag of 2 hangen haha!)

  Heel erg benieuwd naar de uitslag van deze gave winactie, iedereen veel succes! 🙂

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Wat een super leuke winactie!!! Love geur kaarsen!
  Ik zal straks even de fb pagina liken en de rest doe ik bijna allemaal.

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Ah lekker! helaas mag ik die dingen van mama niet meer aansteken op mijn kamer 🙁 noo
  x

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Gefeliciteerd met zoveel likes op Facebook! Leuk dat je deze winactie houd, ik doe graag mee! Mijn favoriete geuren zijn kruidige, warme geuren zoals kaneel 🙂 Ik heb de FB pagina van Sensationalhome geliked, ik volgde je al via Bloglovin’ en heb dit artikel geliked en ik volg je nu ook via Facebook en Pinterest!

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Leuk! Het zijn super fijne kaarsen!

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Oh leuke winactie, ik ben heel benieuwd naar die kaarsjes 🙂
  Ik ben helemaal gek op lavendelgeur, heerlijk ontspannend 🙂

  Ik volg je op bloglovin en heb geliked (You and 6 people like this )
  Ik volg je ook op FB en Sensationalhome ook. Pinterest heb ik niet, sorry.

  Succes aan iedereen 🙂 xxx

  Beantwoorden...
  • Bo

   1 februari 2013

   Je hoeft je niet te verontschuldigen meid. Je hoeft me niet perse te volgen. Dat is alleen als je extra kans wilt maken (:

   Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Wat een heerlijke winactie! Ik doe heel graag mee! Mijn favoriete geur is de VanillaSatin…hmm vanille! Ik volg je al een tijdje op Bloglovin’, heb het artikel geliked en volg je nu ook via Facebook!:D

  Heel veel succes aan alle lieve dames!

  Liefs
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Nice, ik wil altijd nog een Yankee Candle hebben! Van kleins af aan ben ik dol op kersen. Maar ook op vanille… Dus de keuze is lastig. Ik denk dat ik uiteindelijk voor vanille zou gaan. Ik heb je gefollowd op alle platformen en je blogpost geliked!! 🙂

  Beantwoorden...
 • Zamira Egbers

  1 februari 2013

  Wat een leuke give-away, Black Cherry lijkt me echt heerlijk!

  * Ik like Sensationalhome Facebook pagina.
  * Ik like dit artikel op Bloglovin’.
  * Ik volg Womanistical via Bloglovin’.
  * Ik volg Womanistical via Facbook.

  Beantwoorden...
 • Linda

  1 februari 2013

  Super leuk ik doe mee! Ik hoooooooooooooud van vanille haha ^^ Ik volg beide pagina’s via Facebook (Linda de Zoete) en ik volg via Bloglovin en heb dit artikel geliked.

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Leuk! Die lijken met zoo fijn. Geliked op alles!

  Beantwoorden...
 • kimberly

  1 februari 2013

  Ik like en follow je natuurlijk! Hmmm, dat lijkt me heerlijk ruiken. Hoop dat ik win! xxxx

  Beantwoorden...
 • Sterre

  1 februari 2013

  Ik doee mee;) mijn favoriete Yankee Candle geur is Frech Vanilla. Ik heb alles geliked en gefollowd.

  Beantwoorden...
 • Annette

  1 februari 2013

  Lekker, ik heb de soy scents/wax tarts een keer geprobeerd ze zijn heerlijk. Volg op bloglovin en heb het artikel geliked en volgde Sensational home al op FB

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Wat tof! Ik doe niet mee, omdat ik thuis geen geurdingen mag branden, mijn familie vind het helaas stinken.

  Beantwoorden...
 • Sas

  1 februari 2013

  Leuk! Ik doe helaas niet meer, aangezien ik mijn Facebook niet voor dit soort acties gebruik 🙂
  Succes voor degene die wel mee doen!

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Wat gaaf! Ik hou van geurkaarsen & deze toppers moet ik dan ook weleens gaan proberen! Dit heb ik gedaan:
  – Ik heb Sensationalhome op FB geliket
  – dit is mijn comment
  – dit artikel geliket
  – volg jou op bloglovin
  – en ik volg jou op FB
  Helaas heb ik geen Pinterest! Echt heel leuk & kan niet wachten op de uitslag, haha.

  Beantwoorden...
 • Rosie

  1 februari 2013

  Does the giveaway include US? thx

  Beantwoorden...
 • 1 februari 2013

  Wat een leuk winactie! Ik hou ontzettend veel van kaarsen dus dat is nog eens extra leuk!
  Ik heb de jou FB pagina geliked.
  Ik heb de FB pagina van Sensationhome geliked.
  Ik volg je op bloglovin.
  Ik heb dit artikel geliked op Bloglovin
  En mij lijkt de geur Black Cherry heel erg lekker!
  xx

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Gefeliciteerd met je FB likes!
  Ik doe niet mee, maar wil de deelnemers veel succes wensen.

  Fijn weekend!

  Xo

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Ik heb ze laatst in een goodiebag gehad, heel lekker!
  Dus ik sla over 😉
  xoxo

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Wauw, gefeliciteerd met 500 likes! Wat heeerlijk! Ik volgde je al via BlogLovin en heb geliked. En like beide facebook pagina’s 😉
  Ik kan niet kiezen tussen Sugared Apple, Vanilla Cupcake en natuurlijk Cinnamon Stick. Stiekem heb ik een kaneelverslaving haha.

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Leuke winactie, succes iedereen!

  Beantwoorden...
 • christi

  2 februari 2013

  cherry and black cherry zijn echt de lekkerste geuren…
  – de Sensationalhome Facebook pagina geliked
  – het artikel geliked op Bloglovin.
  – ik volg Womanistical via Bloglovin
  – ik volg Womanistical via Facebook.

  Beantwoorden...
 • christi

  2 februari 2013

  echt ontzettend leuk! ik doe zeker mee!

  Beantwoorden...
 • christi

  2 februari 2013

  echt ontzettend lief van je!

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  heerlijke geurtjes!

  X

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Wat een leuke winactie! Ik vind het altijd zo lekker om een geurkaars aan te steken zodat je het door je hele huis ruikt. Ik vond het moeilijk om maar 1 favoriete geur te noemen, maar de geuren die mij wel heel lekker lijken zijn de Lilac Blossom, Pink Lady Slipper en Waikiki Melon.
  -Ik heb de Facebook pagina’s van Sensationalhome en Womanistical geliked.
  -Op bloglovin volgde ik je al en heb het artikel daar geliked.
  -Ik volg Womanistical nu ook op Pinterest

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Oeh wil ik winnen. Ik volg je op BL, FB, en heb de pagina van sensational home geliked.

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  De geur die mij heel erg lekker lijkt is de cherry blossom geur ( mijn lievelings geur)
  Ik heb trouwens alles gedaan wat je kon doen voor deze super leuke winactie!

  Beantwoorden...
 • 2 februari 2013

  Laat ik maar is voor de verandering meedoen. I like candles hihi.
  Ik ben iemand die van vanille geurtjes houd. <3

  Ik heb alles gedaan, behalve Pinterest want dat heb ik niet.

  x

  Beantwoorden...
 • 3 februari 2013

  Wauwie wat een leuke winactie! Ik doe mee! 🙂 Ik ben heel benieuwd naar de Yankee Candles! Vanilla Cupcake, Cherries on snow en Christmas Cookie lijken me onwijs lekker! Hmm <3 Ik volg Sensational Home op FB, ik volg jou op Bloglovin en heb het artikel geliked en ik volg je op pinterest 😀

  Beantwoorden...
 • 3 februari 2013

  Echt een geweldige winactie, met de beste geurkaarsen! Ik heb de FB geliked, ik volg je op Bloglovin + heb het artikel geliked. Ik ben eigenlijk fan van heel de ” Fresh ” geurlijn, met name Beach Walk en Baby Powder zijn mijn favoriete geuren 🙂 Lekker voor in de lente!

  Beantwoorden...
 • 3 februari 2013

  eerst en vooral gefeliciteerd met de likes op fb! Bij deze doe ik zeker mee aan deze winactie. Ik ben dol op kaneel! In elk dessert dat ik uitprobeer zit hoogstwaarschijnlijk wel kaneel in. Ik ben dol op de geur, het geeft me een warm en cozy gevoel. Ondertussen volg je al een tijdje op bloglovin, deze post heb ik ook meteen geliked, beide fb links volg ik nu ook. 😀 Jammer maar ik heb geen pinterest 🙁

  Beantwoorden...
 • 3 februari 2013

  Wat een leuke winactie!!! Ik zie deze geurkaarsen steeds vaker voorbij komen. Ze lijken me heerlijk!!! Ik kies voor de Red Velvet…lijkt me echt heerlijk.

  Like Sensationalhome Facebook pagina >> check
  Like dit artikel op Bloglovin. (+1) >> check
  Volg Womanistical via Bloglovin (+1) <> check
  Volg Womanistical via Pinterest (+1) >> check

  Heel veel succes met de winactie.
  xx

  Beantwoorden...
 • Nadine

  3 februari 2013

  Ik doe mee.
  Ik volg je via bloglovin en heb geliked.
  Ik volg je ook de facebook van Sensational Home.

  Ik denk dat ik de Lemon Lavender heerlijk ga vinden!

  Beantwoorden...
 • 4 februari 2013

  Super leuk! Ik heb altijd de wax melts van Yankee Candle. Heerlijk. Daarom gun ik deze winactie ook aan iemand anders 🙂

  Beantwoorden...
 • Vanessa

  5 februari 2013

  Heerlijke en geurende actie geliked shared en hopelijk win!.

  Beantwoorden...
 • 5 februari 2013

  Ik heb de Sensationalhome facebook pagina geliked.
  + Ik volgde je al via Bloglovin.
  + Ik heb dit artikel geliked via Bloglovin.
  + Ik heb je gevolgd op Pinterest.
  + Ik heb ook je facebook pagina geliked, want dat deed ik blijkbaar nog niet!

  In totaal 5 kansen dus, joepie! Je vind me terug bij alles onder de naam Raya.

  Ik zou heel graag deze Yankee Candles winnen omdat ik er altijd zoveel over hoor maar ik heb ze nog nooit kunnen testen. Ik weet ook niet waarom want ze lijken me echt onwijs heerlijk ruiken! Ik ben een sucker voor lekkere geurtjes. Winkels als LUSH en Body Shop kunnen me helemaal gek maken, haha!

  Een absolute favoriet kiezen uit de Yankee Candles vind ik moeilijk. Ik denk dat ik als wintergeurtje Honey & Spice zou kiezen en voor de zomer klinkt de Beach Walk echt heerlijk. Fingers crossed!!

  Beantwoorden...
 • 6 februari 2013

  Succes met winnen allemaal!

  Bo, ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Doe je mee? Meer info vind je op mijn site.

  Beantwoorden...
 • Evi Winnubst

  7 februari 2013

  De lekkerste geur van Yankee Candles vind ik Waikiki Melon en Bahama Breeze, fruitige zomergeuren, maar ook lekker in de winter 🙂
  Ik heb de kaarsen pas ontdekt en was superblij, omdat ik al heel lang steeds meer geurkaarsen koop.
  Ik heb Sensational Home geliked (+1)
  Ik heb dit artikel op Bloglovin geliked (+1)
  Ik volg Womanistical via Bloglovin (+1)
  Ik volg Womanistical via Facebook (+1)

  Liefs, Evi

  Beantwoorden...

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

118 posts

Culinair

171 posts

Fashion

137 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts