WIN! Zalando Voucher t.w.v. €50,-


 photo zalando-voucher-winnen-euro-winactie-womanistical-blog_zps82eabe0e.png

De vorige winactie is nog niet afgelopen en ik heb alweer een nieuwe voor jullie! Wel een hele leuke, want ik mag in samenwerking met Zalando een voucher t.w.v. €50,- verloten onder mijn bezoekers! Het is nu lekker zomer en wellicht wil je nog iets hebben voor je op vakantie gaat of ben je nog steeds opzoek naar dat ene leuke zomerjurkje. Zalando heeft een heel groot assortiment dus je vindt sowieso iets wat jij wel leuk zult vinden. Kijk maar even rond in hun webshop!

 photo zalando-winactie-voucher-couponcode-korting-50-euro_zps2cd2b361.png

Wat moet je doen om kans te maken op 50,- shoptegoed bij Zalando?

– Surf naar Zalando.nl en selecteer jouw favoriete zomer item uit de webshop.
– Laat in de reacties ons weten wat jouw favoriete zomer item is + hoe jij het zou combineren.

Extra kans maken?

Like dit artikel op Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Bloglovin (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Volg Womanistical via Instagram @womanistical (+1)
– Volg Zalando via Facebook (+1)
– Volg Zalando via Twitter (+1)

De winnares krijgt via mij van Zalando een voucher code toegestuurd. Hiermee kun je in hun webshop shoppen en bijvoorbeeld jezelf verwennen met een leuk zomers item! Zorg ervoor dat je een geldig e-mailadres invult waarop ik je kan mailen. Meedoen kan vanaf vandaag t/m vrijdag 5 juli 23:59u. Succes iedereen!

27 gedachten over “WIN! Zalando Voucher t.w.v. €50,-”

 1. Jippie wat leuk! Ik doe mee! Ik volg je al een hele tijd via bloglovin en heb geliked. Ik wil al heel lang een nieuw leren jasje en daar komt 50 korting wel bij van pas, want wat een prijzen! Mijn favoriet is van Kiomi, het leather biker’s jacket

 2. Oooh ik doe graag mee! Ik volg je via Bloglovin’ & heb het artikel geliked. Ik wil heeeeel graag witte allstars! Waar ik die deze zomer mee zou combineren? Met ALLES, want witte allstars passen echt overal bij en dat maakt ze zo fantastisch 🙂

 3. Wat een leuke winactie!

  http://www.zalando.nl/marco-tozzi-korte-laarzen-beige-m3111c06z-102.html
  Deze korte laarsjes zijn leuk voor een wat koudere zomerdag, skinny jeans erbij aan en een leuke pastel kleurige top erbij.

  Maar ook ben ik nog steeds op zoek naar een spijkergilet. Dus ik ben er nog niet helemaal over uit, mocht ik winnen :).

  Ik volgde je al op bloglovin en heb het artikel geliked.
  Ik volg Zalando op twitter en jou nu ook 🙂
  Ook volgde ik zalando al op fb.

 4. Super! Dit had ik nou net nodig voor mijn bruiloft. Zulke leuke bruidsschoenen gezien op Zalando.nl love it! Win win win!

  Ik heb alle punten gedaan ook de extra’s

  Groetjes,
  XX

 5. Wat een leuke winactie! Mijn favoriete zomeritem, hmm.. Sandaaltjes en ik ben al een tijdje op zoek naar een nieuwe zonnebril. Sandaaltjes kan je comboneren met alles, rokjes korte broekjes lange broekjes, daarom vind ik ze zo leuk. Ik volg en like je op Bloglovin’!

 6. Mijn favoriete zomer item zijn lage witte allstars. Ik kan er niet genoeg van krijgen en heb ze het liefst in alle kleuren. Ik zou ‘t combineren met jeans en een oversized blouse. Casual en luchtig. Thats what I like in the summer.

 7. Ik doe graag mee!

  – ik volg jullie op bloglovin’
  – ik heb het artikel als 18de geliked
  – ik volg jullie op facebook (Tessa Persoon)
  – Ik volg zalando op facebook (Tessa Persoon)

  Twitter heb ik niet dus gaat niet lukken 🙁 en instagram kon ik niet vinden?!

  Ik wil dit jurkje sowieso kopen http://www.zalando.nl/vila-jeanette-dress-jerseyjurk-zwart-v1021c071-802.html en dan heb ik nog geld over voor een mooi paar schoenen of een mooie sieraad kopen!

  Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden!!!

  X tessa

 8. Leuk, ik doe mee! Ik zou de mint & berry maxijurk kiezen in donkerblauw em combimeren met zwarte pumps, pailetten tasje en een mooie zwarte blazer. De punten heb ik gedaan, behalve twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *