Womanistical bestaat 2 jaar! (+ Dove winactie)


 photo womanisticalbestaat2jaar_zps6684af50.png

Womanistical.nl bestaat vandaag precies 2 jaar! Voor mijn gevoel ben ik echt maar net begonnen. Jeetje zeg, de tijd vliegt. Dit jaar houd ik mijn cliché dankwoord even voor me (jullie weten dat ik jullie bezoekjes en reacties ontzettend waardeer, toch? Ik word er namelijk helemaal happy van!) en verloot ik 5 pakketten onder mijn bezoekers…want wie jarig is, trakteert! Mijn “stekkie” op het internet trekt momenteel elke maand circa 25.000 unieke bezoekers (zo dankbaar daarvoor!) en dat moet natuurlijk gevierd worden…

 photo winactie-5-x-dove-body-oil-pakket-_zpse4be5b41.png

Nu het najaar nadert kunnen we wel wat ‘pampering’ gebruiken en daarom verloot ik 5 Dove Purely Pampering Body Oil pakketten onder mijn lezeressen! In het pakket zitten twee heerlijke Body Oils van het merk Dove, namelijk de varianten ‘Pistachio Cream and Magnolia’ en ‘Shea Butter and Warm Vanilla’. Ik vind ze zelf echt héérlijk. Lees hier nog eventueel de review van deze twee lichaamsoliën als je benieuwd bent naar alle details.

 photo dove-purely-pampering-nourishing-body-oil-winactie_zps8d5152e4.png

Wat moet je doen om kans te maken op één van de vijf Dove Purely Pampering Body Oils pakketten?

 • Laat hieronder een comment achter (met een geldig e-mailadres in het daarvoor bestemde vakje) om te laten weten dat je meedoet, en waarom ik jou moet uitkiezen als een van de winnaressen!

Extra kans maken?

– Volg Womanistical via Twitter (+1)
– Volg Womanistical via Facebook (+1)
– Volg 
Womanistical via Bloglovin en like deze post (+2)

Deze winactie is geldig t/m 1 oktober 2014. Hierna kies ik z.s.m. 5 winnaars uit die per e-mail op de hoogte worden gebracht van hun prijs. Alleen deelnemers wonend in Nederland kunnen deelnemen aan deze winactie.

Veel succes iedereen!

90 gedachten over “Womanistical bestaat 2 jaar! (+ Dove winactie)”

 1. Wow 2 jaar is lang! Ik zou heel graag kans maken, omdat ik mijn benen altijd vergeet in te smeren in de winter. En dat is wel nodig. Ik weet dat als ik een fijn product heb ik het minder vaak vergeet, maar mijn rituals body lotion is bijna op. Hierna stap ik denk ik over naar vaseline, maar dat is een stuk minder lekker. Ik vind dove een heel fijn merk, ben echt benieuwd naar deze olieën. Ik volg je op twitter (Ehlands) en ook op bloglovin (plus like (account:Beautyding)). Heel veel plezier met verder bloggen en het vieren van je blogverjaardag!

 2. Gefeliciteerd met je blog! Super leuk. Ik doe graag mee omdat ik dove een heerlijk merk vind. Mijn moeder gebruikt het al zo lang ik me kan herinneren en ik vind het zelf ook erg fijn. Mocht ik winnen dan ga ik deze producten delen met mijn moeder , sinds ik niet meer thuis woon zien we elkaar te weinig en het lijkt me leuk om haar lekker te verwennen. Ik volg je op bloglovin, Facebook en Twitter en ik like het bericht op bloglovin ( onder mijn naam cheyenne jansen) .

  Groetjes,

  Cheyenne

 3. Gefeliciteerd en ik hoop dat je blog nog heel veel jaren blijft bestaan!
  Je schrijft over zulke leuke artikelen.
  Waarom ik graag aan deze leuke winactie meedoe en waarom je mij uit moet kiezen volg nu…..
  Ik ken deze huidverzorgingsproducten niet en graag zou ik er kennis mee willen maken omdat ik een droge huid en dit verzorgend is het snel in de huid intrekt en geen vettige plaklaag achterlaat. Ook houd dit het vochtniveau op peil.
  Alles heb ik gedaan wat je gevraagd hebt…..

  Bl: chucky1012

  Twitter: @chucky1012

  Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp

  Fijne dag Xoxo

 4. Twee jaar al, wat gaaf, gefeliciteerd! Je hebt een erg mooi blog, ik blijf nog even rondneuzen.
  Ik doe graag mee aan je winactie. De pampering lijn van Dove is echt heel erg lekker en dat “non greasy”, dat maken ze echt waar. En wie houdt er niet van om gepamperd te worden? Dus ik ben je gaan volgen op bloglovin en facebook. Ook omdat ik graag meer van je wil lezen 🙂

 5. gefeliciteerd 😀 ik doe graag mee met de actie! ik volg en like overal dus heb alle stappen + de extra’s gedaan 🙂 en waarom ik moet winnen… hmmz, de producten lijken me gewoon super nice 😀

 6. Gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan! Ik had al wat gelezen over de nieuwe dove lijn en was erg benieuwd naar deze body oils geworden want ik gebruik zelf altijd alleen body lotion of body butter dus ik doe graag mee!

 7. Een dikke prodiciat met je tweejarige blogverjaardag! En wat doe je een ontzettend leuke winactie!

  Waarom ik graag wil winnen? Ik heb net een nieuwe job en ik vind dat ik mezelf best wel eens mag verwennen. Het is superdruk en ik mis vaak een moment om echt tot rust te komen en te relaxen, dit pakketje van Dove zou in ieder geval al een superleuke stimulans zijn en een kans om echt eens even te genieten en te rusten 🙂
  Ik volg je overal! 😉

  X Sara

 8. van harte Gefeliciteerd met het 2 jarige bestaan.
  Deze Dove fan doet graag mee, want het lijken me heerlijke producten.
  Ik volg via Bloglovin,Facebook & Twitter.

 9. Gefeliciteerd en op naar de volgende 2 jaar 🙂 Ik volg je via BL en FB en heb het artikel een like gegeven. Ik zou graag winnen. Ik ben nog niet bekend met deze Dove producten maar er wel heel nieuwsgierig naar.

 10. Ik ben zo benieuwd naar die Dove oil producten!
  – Ik volg je op Bloglovin en ben de 18e liker.
  – Ik volg je op Facebook onder naam Arianne van Lierop
  – Ik volg je op Twitter onder naam @Arianne_vLierop

  Ik zou graag deze producten winnen, omdat ik de stewardessenopleiding doe en ik moet dus altijd een panty aan en gladde benen hebben, maar bodybutter of bodylotion trekt langzaam in en geeft soms een plakkerig laagje. Ik zoek juist iets dat meteen intrekt en geen plakkerig laagje achterlaat, zodat ik snel en makkelijk mijn panty aan kan trekken als ik naar de airport moet.

 11. 2 jaar alweer! Van harte gefeliciteerd en op naar de volgende jaren natuurlijk! Waarom ik graag zou willen winnen?? Als we weer tegen de herfst aan zitten, krijg ik altijd een enorm droge huid… Net alsof mn huid even de frequentie weer moet zoeken ofzo tussen zomer en winter whhaa.. beetje raar beschreven maar ik verzorg mn huid dus extra EXTRA goed in de herfst… Met deze producten,,??? dat lijkt me echt pure verwennerij! Groetjes en een fijne avond

 12. Gefeliciteerd met je blogverjaardag!! Echt superveel heb je ook al bereikt zeg, wauw dat zijn flinke bezoekersaantallen! 😀 Vind je blog ook superleuk en gevarieerd ook, dat maakt dat het altijd leuk is om je artikelen te lezen 🙂 Ga zo door! De winactie sla ik even over; hoewel de producten mij heerlijk lijken heb ik nog best veel liggen en dan gun ik het iemand die het echt nodig heeft meer!

 13. Gefeliciteerd natuurlijk. Heerlijke winactie. Ik ben al fan van Dove, maar deze (nieuwe) producten ken ik nog niet. Met het gure weer op komst, moet ik mijn al droge huid extra goed beschermen, dus daarom doe ik graag mee. Ik volg en like je via Bloglovin (melissavanstipdonkmaas) en FB (melissa.vanstipdonkmaas). Gr. Melissa

 14. Gefeliciteerd met je tweede verjaardag! Het is zeker verdiend dat je zo goed gelezen wordt!
  Zelf heb ik op dit moment ook iets met het getal 2. Mijn dochter is net 2 geworden, ik ben 20 weken zwanger van de 2e en ik zou niet graag een 2e keer groeistriemen krijgen door de zwangerschap. En laat zo’n heerlijke huidolie daar nou fantastisch tegen helpen!
  Plus een beetje verwennerij op zijn tijd is ook niets mis mee 😉
  Hoe dan ook, ga zo door!

 15. 2 jaar al wat gaat dat hard! Gefeliciteerd met je blog!! En ga zeker zo door!

  Ik denk dat iedereen wel een goede reden heeft om te willen winnen. Het is altijd leuk om te winnen, dat is ook grotendeels de reden dat men meedoet. Want zeg eens eerlijk wie wil r nu geen cadeau ontvangen. Dus ik zou ook graag meedoen!!

 16. Wow alweer 2 jaar, wat vliegt de tijd! en natuurlijk gefeliciteeeeerd! Je verdient ook zoveel bezoekers, want ik vind dat je echt een prachtige blog hebt met leuke artikelen, prachtige foto’s en natuurlijk een hele mooie layout!

 17. Allereerst van harte gefeliciteerd met het 2 jarig bestaan ♥ Op naar de volgende 2! En wat een toffe actie met producten van Dove welteverstaan. Nou duimen maar, ik doe mee!

 18. Ik doe graag mee met deze prijsvraag. Met de Dove producten verzorg ik graag mijn huid die door de zwangerschap wat droog is.
  Enne gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum.

 19. Allereerst gefeliciteerd! Dove heeft heerlijke producten. Heb nu Dove Body Oil P:urely Pampering ontdekt, echt super spul!. Dus ik doe zeker graag mee.

 20. Allereerst van <3 gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van je leuke en zeer lezenswaardige blog! En wat een gul gebaar om deze weldadig heerlijke Dove pakketten weg te geven! Deze Dove Purely Pampering Body Oils zijn natuurlijk fantastisch lekker om mijn huid mee te verwennen, dus ik waag graag een kans!

 21. Sapperdeflap ….dit klinkt goed,en streelzacht & zaligzoet en net zo lekker als mijn favoriete Italiaanse gelati ♥ + ♥ = ♥ ♥ ♥ Wel één groot voordeel dat deze verrukkelukke oil NIET op m’n dijen en heupen gaan zitten hihihi ☺☺☺
  Love & greetz, Ka

 22. Nu het studiejaar weer is begonnen, ben ik soms doodop,
  Een heerlijk verwenpakket is daarom voor mij helemaal top!
  Douchen gebeurt nu snel; ik moet immers haasten naar de VU.
  Vandaar dat ik dolgraag kansmaak op dit pakket nu.
  Dan wordt het douchen weer echt een moment van verwennen,
  En leer ik mijn lichaam weer even iets beter kennen.

 23. gefeliciteerd

  hadsikidee ….natuurlijk loot ik voor die mooie prijs (Y) graag mee en <3 lieve vriendinnen kom ook deze leuke actie maar delen en promoten 🙂 🙂 dan kan je voor die leuke prijs gewoon 🙂 meeloten…Gooi mij maar in de Hoge hoed 🙂 🙂 en lieve tovenaar zeg sim…….sala…..bim KUNT U ECHT ? toveren dat ik win <3 <3 <3

 24. Allereerst gefeliciteerd met het jubileum!

  Ik zou dit pakket graag willen winnen omdat ik een erg droge huid heb en met de herfst/winter voor de deur vrees ik weer voor mijn huid! Als het gaat vriezen voel ik het altijd meteen op mijn benen en buik.. een zeurend trekkend gevoel. Met deze heerlijke producten zou ik dit graag tegen willen gaan !

 25. Wauw! Van harte gefeliciteerd met dit 2 jarig jubileum! en wat geweldig dat je dit viert met zo’n fantastische actie! Ik maak heel graag kans op dit heerlijke Dove Pampering pakketje! Pure verwennerij! Mijn huid is over het algemeen altijd al erg droog, maar in de herfst als het kouder word en de schrale wind, dan is mijn huid al gauw extra droog, gevoelig en rood. Dit heerlijke pakket zou dus meer dan welkom zijn! Laat mijn huidje stralen! Duim, duim!!
  Alle stappen om kans te maken ondernomen (Facebook, Twitter, Bloglovin) nu maar heel hard duimen en hopen dat er misschien eens wat geluk mijn kant uit mag komen

 26. IL ZOU GRAAG WINNEN OMDAT IK VANDAAG HEB MOETEN VASTSTELLEN DAT MIJN HUID SCHILFERT . EEN VERZORGENDE OLIE ZOU DUS MEER DAN VAN PAS KOMEN, BOVENDIEN BEN IK GEK OP DE ZALIGE GEUREN VAN DOVE

 27. Gefeliciteerd, 2 jaar, tjonge dat is een behoorlijke tijd, knap hoor….ik doe erg graag mee, En volg je op bloglovin, heb het artikel een like gegeven en volg je ook op Facebook….Ik zou graag winnen, zodat ik heerlijk kan genieten van de fijne verzorgende producten van Dove, samen met mijn man, als wij terug komen van een ontspannend middagje fietsen in de bossen. Het zou een klein verzorgend kroontje op onze dag zetten, daarom zou ik graag winnen…..

 28. Ik wist niet dat Dove dit had. Ik heb een droge huid waar een gewone lotion niet tegen op kan. Ben heel erg benieuwd hiernaar. Ook de geur varianten klinken heerlijk! Geliked en gevolgd op Facebook, Twitter en Bloglovin.

 29. Allereerst van harte gefeliciteerd en inderdaad een leuke Blog -fijn om te lezen en…
  Het Dove Body oilpakket mag er wezen!
  Ik zou het dolgraag schenken aan mijn zus -zij is ziek en zwanger-
  en zij is voor de gezondheid van de baby nu steeds banger.
  Zij heeft een opkikker heel hard nodig-
  haar verwennen is echt niet overbodig!
  Dit pakket is het mooiste wat ik voor haar kan wensen en wie weet?
  Dat zij straks met dit pakket haar zorgen even vergeet!

 30. Omdat ik het graag aan mijn moeder kado zou willen geven. Ze denkt altijd aan anderen en dat breekt haar letterlijk op. Laatst wilde ze nog even ‘snel snel’ een kadootje voor mijn schoonmoeder halen voordat ze naar de verjaardag van mijn vriend kwam en was zo gehaast dat ze een lelijke val maakte en onderaan de trap belandde met drie gebroken ribben.
  Mijn moeder is niet zo’n stilzitter en is nog actiever dan de gemiddelde puber! Ik zou haar graag met deze heerlijke lotion willen verrassen. Dat heeft ze verdient ze 😉

 31. 2 jaar is superlang! Gefeliciteerd!
  Ik doe alles om extra kans te maken, want dit is een hele leuke winactie & ik ben gek op Dove. Is overigens ook het enige merk waar mijn huid niet van gaat jeuken haha.

 32. Gefeliciteerd! Dit lijken me echt heerlijke producten! Ik volg je via Facebook, Bloglovin en heb het bericht geliked en via Twitter (@hippekidsenzo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *