BEAUTY

FASHION

LIFESTYLE

TRAVEL

CULINAIR

Top
  >  Fashion   >  Accessoires   >  Zelf een ring ontwerpen bij DiamondsByMe

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen-5

Sieraden, ik ben er gek op. Ze maken een outfit compleet. Toen ik van DiamondsByMe mijn eigen sieraad mocht ontwerpen vond ik dat dan ook ontzettend tof. Het is een nieuwe webshop waar je naast ringen ook oorbellen en hangers kunt ontwerpen. Zo kun je je sieraad naar eigen stijl en wens samenstellen. Ook handig om te vermelden, hun assortiment bestaat uit sieraden met interessante prijzen omdat DiamondsByMe de beste prijzen hanteert.

diamonds-by-me-ringconfigurator

Bij DiamondsByMe kun je met behulp van een sieradenconfigurator je eigen sieraad ontwerpen. Ik heb ervoor gekozen om mijn eigen ring te ontwerpen. Waarom? Omdat ik van alle sieraden, ringen het meeste draag. Love them! De ringconfigurator werkt heel simpel, met een paar klikken kun je een ring geheel aanpassen naar je eigen wensen. Je kiest eerst een basisring en vervolgens kun je beginnen met het customizen.

Zo kun je kiezen uit diverse edelmetalen zoals geel, wit en rosegoud, platina en zilver. Daar blijft het natuurlijk niet bij, je kunt namelijk ook uit verschillende soorten edelstenen kiezen zoals diamant, smaragd, robijn en safier. Je kunt zelfs de ring laten graveren. Ik was gelijk enthousiast en begon meteen mijn eigen ring te ontwerpen!

shela-ring-diamonds-eigen-ring-maken-creëren

Ik ben gegaan voor de Shela ring, een elegante slagring met een klein diamantje. Ik heb een diamant van 0,04 karaat gekozen en twee kleuren goud; witgoud en geel goud.

diamonds-by-me-sieraad-ring-ringmaat

Aangezien ik niet zeker was van mijn ringmaat heb ik een ringenbos aangevraagd. Op de website kun je gelukkig aangeven als je je ringmaat niet precies weet. Zodra je dat hebt gedaan krijg je binnen enkele dagen gratis een ringenbos thuisgestuurd waarmee je jouw ringmaat kunt opmeten.

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen

Nadat ik mijn ringmaat heb doorgegeven werd het sieraad met de grootste zorg door een goudsmid gemaakt. Het is dus puur Nederlands ambacht met een bijzonder design rechtstreeks van de fabrikant. Ook niet geheel onbelangrijk: de levering is snel, want al binnen 2 á 3 weken ontvang je het sieraad thuis.

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen-3

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen-4

Uitpakken…

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen-1

Dit is ‘m! Ik vind hem nog zoveel mooier dan ik me had voorgesteld.

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen-6

De ring die ik heb mogen ontwerpen kwam uit op een totaal van € 245,00 wat ik een net bedrag vind voor een gepersonaliseerde sieraad met de gebruikte materialen. Wat verzendkosten betreft, die zijn geheel gratis (wel binnen Nederland).

diamonds-by-me-sieraad-ring-ontwerpen-2

Ik ben er onwijs blij mee! Het proces van het ontwerpen is al heel leuk, maar het is nog leuker om het uiteindelijke resultaat te zien.

Zou je nou ook graag een ring willen ontwerpen en komt het totaalbedrag boven de 200 euro dan kun je met de code w0m@n 25 euro korting op je bestelling krijgen. Kijk dan vooral even op diamondsbyme.nl.

Ik ben nu heel benieuwd of jullie ook weleens een sieraad zouden willen ontwerpen en wat jullie van mijn ring vinden.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Comments:

Laat een reactie achter

CATEGORIEËN

Beauty

117 posts

Culinair

171 posts

Fashion

136 posts

Lifestyle

364 posts

Travel

117 posts